Arama sonuçları: *

1. KnockOut_29

Yakuza serisine Like a Dragon la başlanır mı ?

Humble Choice mayıs ayı paketinde yakuza like a dragon var elimde hiç yakuza oyunu yok ve hayatımda hiç oynamadım like a dragonla seriye girilir mi ? Birde humble choice bu ayki oyunları efsane 12 dolara görseldeki oyunları alıyorsunuz steam key olarak veriyorlar diye biliyorum yine de...
  2. KnockOut_29

Dead space 1 oynanmadan 2 oynanırmı

Xbox gamepass aldım ve gamepass içerisinde dead space üçlemesinin hepsi var ve oynamak istiyorum fakat dead space remake çıktığı için o cracklandiği zaman normal oynamaktansa remake oynamak daha iyi olur diye düşünüyorum remake crack çıkana kadar 2. oyunu oynayıp bitirsem sonra 1 e dönsem olurmu...
  3. KnockOut_29

Korku türüne başlamak için korku oyunu tavsiyesi

Baya uzun süredir korku türüne başlamak istiyorum ama çok tırsak bir eleman olduğumdan hala karar veremedim beni korkudan altıma kaçırtmayacak oyun tavsiyelerine açığım
  4. KnockOut_29

Microsoft minecraft sürüm farklılıkları

Arkadaşlar ben minecrat almak istediğimde karşıma 2 paket minecraft çıkıyor biri java and bedrock edition öbürü ise düz minecraft yazan bir lin ikisinin de linkini koyuyorum benim 56 tl lik olanı almam 200 tl lik pakete göre bir fark yaratıyor mu yoksa ikisi aynı ama sadece birinde bedrock...
  5. KnockOut_29

Escape From Tarkov Almalı mıyım?

Arkadaşlar eft hakkında bir sorum olacaktı oyunun fiyatı tuzlu olduğu için iyi bir düşündükten sonra oyunu almak istediğime karar verdim ama oyun steama çıkacak diye duyduğum için fiyatı daha ucuz gelirde sonra olan benim parama olur diye biraz korkmuyor değilim şu anki sürümünde oyunu almam...
Geri