Arama sonuçları: *

1. M

CS:GO sesler buğulu geliyor

Sadece CS'de sesler buğulu ve derinden geliyormuş gibi oluyor. Oyunun ana ekranında açılan Blast.tv yayınında bile sesler normal. Ses geliştirmelerini aç ayarını kapatınca düzeliyor ama öyle bazı sesler kısık bazı sesler yüksek oluyor. Mesela ayak sesi benim atış sesim az gelirken hs yemek ve C4...
  2. M

The Witcher 3 249 TL oldu

gg https://store.steampowered.com/app/292030/The_Witcher_3_Wild_Hunt/
  3. M

1 Game Pass üyeliğiyle 2 kişi coop oynanabilir mi?

Mesela bende Game Pass var. 1 tane üyelik. İki kişi 1 tane Game Pass üyeliği kullanarak birbiriyle oyun oynayabilir mi?
  4. M

Intel UHD Graphics laptop için Game Pass ve EA Play oyun tavsiyesi

Intel UHD Graphics için (hesap makinesi) EA Play ve Game Pass'de olan oyun önerisi arıyorum. Verebilecek var mı? i3 10110U 4 GB 2666 MHz Intel UHD Graphics
  5. M

Gartic.io oynama etkinliği

300 kere açılmış konunun 301.'si olayım dedim. https://gartic.io/055gd7eL Gelmek isteyen gelebilir. 10-20 kişi olunca başlarız.
  6. M

Bloodborne Steam'e ve Bloodborne devam oyunu geliyor!

Devam oyunu Steam'e gelir mi bilmem ama 1. oyun geliyor! https://www.gamesradar.com/bloodborne-sequel-pc-port-and-ps5-upgrade-reportedly-in-development-at-bluepoint/
  7. M

Minecraft 10 TL'ye satılan hesaplar Microsoft hesabına taşınabilir mi?

Bende de 10 TL demir paket tarzı hesaplardan bir tane var. O hesabı Microsoft hesabıma taşıyabilir miyim? Mojang hesabı giriş kısmında hesabım patlar mı?
  8. M

eFootball 22 (PES 22) cidden çok mu kötü?

Şu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
  9. M

Dead Cells 3BC geçme taktikleri

0, 1 ve 2 kolay geçti ama 3'de aynı anda 500 tane canavar saldırıyor ve sadece boss öncesi ve sonrası tek seferlik şifa iksiri dolumu veriliyor. Şifa iksiri büyük sorun. Taktik verebilir misiniz?
  10. M

[Spoiler] Dead Cells sonlardaki boss nasıl geçilir?

Bossun ismini spoiler olmasın diye başlığa yazmadım. Bossun ismi Kralın Eli. Daha canının yarısını götüremeden içimden geçti ve dedim ki ben bunu yenene kadar dolar 20 TL olur. Taktik var mı yenmek için?
  11. M

deadcells ve deadcells_gl farkı nedir?

Dead Cells'in GOG sürümünün dosya konumunda bu iki exe dosyası var ve ikisi de oyunu açıyor. Ama farkları ne?
  12. M

INSIDE tüm sonları yapmaya değer mi?

INSIDE diye bir oyunu bitirdim ve başka sonları var mı diye bakmıştım ve varmış. O sonları da yapmak için oyunu baştan oynamaya değer mi yoksa YouTube'dan izlesem de olur mu? Eğer diğer sonlar oyunu Undertale kadar değiştiriyorsa yaparım.
  13. M

osu! oynuyorsanız hangi modda oynuyorsunuz?

Buraya yazacak bir şey bulamadım.
  14. M

Portal 2 alınır mı?ㅤ

Kartları sata sata 3,98 TL yaptım alınır mı? Ve multiplayer özelliğiyle sonsuza kadar oynanabilir mi? (Tabii vasa.)
  15. M

İyi bir bilgisayarınız olduğunda oynayacağınız ilk oyun?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ben kesinlikle ilk DMC 5 oynayacam. Çoğunun sevmediği reboot oyunu da sevmiştim ben. (Ama oynanışını. Keşke hikaye de öyle olsa.)
  16. M

Forza Horizon 4, Steam'de yerini aldı

Oyunun standart versiyonu 92 TL, deluxe versiyonu 125 TL ve ultimate versiyonu 150 TL. Ne düşünüyorsunuz? Fiyatlar yerinde mi? https://store.steampowered.com/app/1293830/Forza_Horizon_4/
  17. M

Aim Lab gridshot performansınız ne kadar?

Benim performans şeylerim (neyse işte) bu şekilde: (Görüntü biraz piksel piksel malum benim külüstür bunu anca 60 FPS veriyor.)
  18. M

Oyun önerisi (tost makinesi için)

Laptop tost makinesi bile etmiyor en azından tost makinesinin işlevi var benim laptopun yok :D Zor kolay farketmez. Ama kanser olmasın. Kanser dediğim online oyunlardaki adamlar yüzünden gelen kanserlik değil. Zor olduğundan gelen kanserlik. Bağımsız, arcade tarzı oyunları severim.
  19. M

Kasan oyunda vsync açmak FPS düşürür mü?

VALORANT'da 50, CS:GO'da 40 FPS alıyorum. Vsync açsam FPS azalır mı?
  20. M

Witcher 3'e "yüksek performanslı nvidia" ile girince açılmıyor

Witcher 3'ü flash bellekten alıp kendi bilgisayarıma attım ve dosyaları steam üzerinden doğruladım ancak oyunu ''Yüksek Performanslı Nvidia'' işlemcisi ile açınca önce ekran geliyor sonra 1-2 saniye sonra kapanıyor ve oyunun klasöründe linkini verdiğim hatayı veriyor.Oyunu silip yüklemek dışında...
Top Bottom