Arama sonuçları: *

1. Eren Eser

FİFA 23 Kariyerde oyundan atıyor

Epic Games'ten Fifa 23 almıştım kariyer modunda 2 sezon oynadım ardından 3. sezona başladım lig başladı 2 3 maç geçti sonrasında takvimi ilerletince hep oyundan atıyor yardım eder misiniz?
  2. Eren Eser

Youtube Kanalım İçin Oyun Serisi Önerisi

Arkadaşlar video çekmek için oyun önerilerini bekliyorum
  3. Eren Eser

Warzone Ana Menüde Kasıyor?

Warzone ana menüde çok kasıyor ama oyun içinde hiç kasmıyor nasıl çözebilirim?
  4. Eren Eser

Cod Warzone sağa sola eğilme

Arkadaşlar cod warzonede böyle bir şey var mı? varsa hangi tuş?
  5. Eren Eser

Valorant Ping Sorunu

Valorant'ta anlık ping çıkıyor bilgisayarıma ethernet ile bağlı diğer oyunlarda pek yok ama valorantta aniden ping artıyor sorunun çözümünü biliyor musunuz?
  6. Eren Eser

Valorant ayarlarımı nasıl diğer hesaba aktarabilirim?

Valorant ayarlarımı nasıl diğer hesabıma aktarabilirim?
  7. Eren Eser

Cyberpunk 2077 Save Dosyası Nerede?

Cyberpunk 2077 save dosyaları nerede biliyor musunuz?
  8. Eren Eser

Cyberpunk 2077'de Silah Nasıl Elden bırakılır

Arkadaşlar çok basit bir çözüm aslında ama ben bulamadım oyunu oynuyorum fakat silah nasıl bırakılır bulamadım sadece alt ile seçerek bırakabiliyorum o da zor oluyor demek istediğim silahtan yürüyüş moduna nasıl geçilir?
  9. Eren Eser

Önerebileceğiniz hikayeli oyunlar var mı?

Arkadaşlar hikayeli oyunlardan çoğunu oynamadım (gta ve mafia hariç) önerebileceğiniz hikayeli oyunlar var mı? şimdiden teşekkür ederim
  10. Eren Eser

GTA 5'i silsem save dosyası kalır mı?

Epic gamesten bedavaya almıştım oyunu şu anlık oynamıyorum ve silicem boşa yer kaplıyor ama bunun save dosyasını alsam sonradan indirdikten sonra tekrardan kaldığım yerden başlayabilir miyim? bu mümkün mü sizce
  11. Eren Eser

Rtx2070s gta 5 ultra ayarlarda %88 kullanma sorunu

arkadaşlar rtx2070 superim var gta5 de ultra ayarlarda oynuyorum ekran kartı %88 kullanıyor sebebini bilen var mı işlemcim ryzen 7 3700x
  12. Eren Eser

Fifa 19 fps yüksek ama kasıyor hissiyatı var

Fifa 19 fps'im yüksek ama kasıyor hissiyatı var nasıl düzeltebilirim? Oyun orijinal ama yama exe'si crack yamayı yüklemeden önce de kasıyor hissiyatı vardı
  13. Eren Eser

Youtube için video çekebileceğim hikayeli oyun önerisi

Youtube kanalım için video çekebileceğim hikayeli oyunlar önerir misiniz?
  14. Eren Eser

Youtube Kanalı İçin Oyun Önerisi

Arkadaşlar youtube a video çekmem için oyun önerisi yapar mısınız
  15. Eren Eser

Oyunları nereden uygun fiyata alabilirim?

Yeni bir pc topladım ve bayadır oyun fiyatlarını bakmıyordum ve bakınca çok pahalı gördüm tabi ki de korsan oyun oynamak istemiyorum o yüzden daha uygun fiyata oyun alabileceğim siteler var mı?
Top Bottom