Arama sonuçları: *

1. C

Forza Horizon 4 xboxa giriş yapınca save gitti

bilgisayarımı yeni sıfırladım, forzayı indirdim ve normal oynuyordum bir haftadır normal şekilde nası bıraktıysam. ancak bugün fark ettimgi win+g yaparak xboxa girmemişim dedim giriyim. girdim sonra lets play falan bir şeyler dedi herhangi bir kayıt yükle vs demedi. sonra oyuna döndümki güncel...
  2. C

Forza Horizon 4 SS lerim Forzamotorsport üzerinde gözükmüyor?

Her ss imi ENTER ve F12 tuşlarıyla 2 tane olmak üzere alıyorum ancak ENTER ile çektiklerim, yani forzamotorport üzerine gitmesi gereken ss lerimin hiçbiri yok. Bir ayar mı açmam lazım yardım eder misiniz?
  3. C

Steam üzerinden 74tl ye ne alabilirim?

Oyunlarım bunlar. Aradığım özellik mümkünse online olması ve 100-150+ saat beni sarması. Daha önce Squad aldım iade ettim bu arada. Pubg veya Battlefield 1 düşünüyorum ancak ikisinde de hile muhabbetleri dönüyor ortalıkta. Emin olamıyorum
  4. C

Battlefield 1 alınır mı?

steamda 70tl. sorularım; ortalama kaç saat oynanır? online kitlesi nasıl durumda? 70tl ye değer mi?
  5. C

Max 73tl lik steamdan oyun önerisi

Squad düşünüyodum ancak Squad tek başına sarmaz diyorlar, başka ne öneriniz vardır? Diğer indirimde pubg alabilirim ama pubg de siz önermiyorsunbuz çok hile vs. Tek başıma oynayabileceğim, sıkmayacak online oyun olursa güzel olur. Sistemim 2060 super+r5 3600+16gb ram Hala pubg düşünmüyor...
  6. C

Squad, tek başıma sarar mı?

Ekibim yok oynamaya, Ben tek kisi girsem(sonradan ekip tamamlanıyor tabii ki) sarar mı sizce?
  7. C

Squad mı PUBG mi almalı?

indirimde alabilirim max 45tl(squad düşer mi bilmiyorum)
  8. C

Battlefield V alabileceğim yabancı/türk uygun site var mı?

Key olmak zorunda yoksa almam
  9. C

Yardım CSGO'da seviyem bir türlü artmıyor

Şimdi seviye çubuğum diyelimki şöyle: %0 da olsun. ben bi maç attım %60 a yükseldi diyelim ki. birdahaki maçta %60 dan devam etmesi gerekirken, %0 dan devam ediyor. bu sorunu nasıl çözerim?
  10. C

ETS2 promods için hangi dlc ler lazım?

Tüm map dlcleri yeterli mi?
  11. C

witcher 3 türkçe yama önerisi

var mı öneriniz yoksa youtubeden herangi birini yapayım mı?
  12. C

Witcher serisi hakkında

Witcher 3 aldım, full dlcli olanı. 1 ve 2 yi oynamadım sizce direk 3 den başlasam bi sıkıntı olur mu yoksa 1 ve 2 nin videolarını izleyip 3 e mi geçiyim?
  13. C

Call Of Duty Warzone iyi oynamak için öneri

warzone başladım. oyunun silah mekaniğine alıştım. ancak pubgye alıştığım için bu kadar hız fazla geldi bana. oyun çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum. taktikleriniz varmı önerebileceğiniz?
  14. C

COD warzone 10dk dır calculating size ekranında

warzoneda 10dk oldu hala calculating size diyor. bu böyle mi yoksa harddiske kuracağım için yavaş mı kaldı?
  15. C

CSGO'da MSI Afterburneri'i nasıl açabilirim?

csgoda afterburneri açıyorum ancak ekranda hiçbir şey gözükmüyor. nasıl açabilirim? 1610209791 up
  16. C

Yardım CSGO da level atlayamıyorum

CSGO da sürekli 13 levelim. bir maç atıyorum level çubuğu %50 falan doluyor. ancak bidaha maça girince level çubuğu %50 den değil %0 dan başlıyor ve level atlayamıyorum. bir çözümü var mıdır? oyun orjinal, 4 senedir sahibim.
  17. C

8 TL steam oyun önerisi

Steamde 8tlm var. Sizce ne alayım? Dirt Rally 4 Just Cause 3 bu ikisi arasında kaldım. Hikayesi olan bi oyun olursa güzel olur.
  18. C

GTA5 yeni map hakkında

merhabalar. yeni maptaki ilk görevi yaptım size yorumlarımı belirteyim. mapta aşırı fps düşüşü var, los santosta 100, yeni mapte 60fps çimlere girince 40fps e kadar düştü. mapta serbest gezilmiyor çok kötü bu sadece heistte geziliyor ancak gezilmiyor desek daha doğru. çünkü etrafta güvenlik var...
  19. C

Cyberpunk 2077 70tlye nasıl satıyorlar?

karşıma çıktı da 70tlye cyberpunk satıyor adamlar orjinal steam hesabı. bunlar nasıl ucuza alıp da kar ediyorlar? ortak hesap olabilir mi
Geri