Arama sonuçları: *

1. Fatih Sultan Terim

EA FC24 Cloud data is corrupted hatası

EA FC24 Cloud data is corrupted hatası nasıl çözülür. Arkadaşın Epic Games hesabına bağlanıp Pro clubas a giriyorum çocuğun kariyer siliniyor. Bunu nasıl düzeltiriz?
  2. Fatih Sultan Terim

FPS oyunlarında sıkıntı yaşıyorum

valoranta girdiğimde ana menüde Mouse ortada takılı kalıyor. CS:GO dada maça başlayınca shıfte basıyormuşum gibi ilerliyor karakter. Valorantı sildim geri yükledim fakat sorun aynı. bunları nasıl düzeltirim?
  3. Fatih Sultan Terim

Yardım PUBG de GPU kullanımı %0 gösteriyor

Sistemim: R5 3600. 16 GB RAM. GTX 1050 Ti 4 GB. Oyun SSD'ye kurulu. Bekleme sırasında %100-90 arasında dolaşan GPU. Uçakta %0'a düşüp kalıyor.(bazen crash falan yiyorum) driver güncel. Sorunu çözmeme yardımcı olur musunuz? 1675546444 up up up 1675595426 Söylemeyi unutmuşum. İşletim sistemi...
  4. Fatih Sultan Terim

piyasa atılacak oyunlar

yanlışlıkla youtube daki remix listeme tıkladım. Tıklamaz olaydım :D piyasa atabileceğim araba oyunları önerisi istiyorum. öneri yapan herkese şimdiden teşekkürler
  5. Fatih Sultan Terim

Yardım fifa 23 ea playde gözükmüyor.

arkadaşlar steamden oyna diyorum ama ea play açılıp geri kapanıyor. ea play e girdiğimde ise fifa23 kütüphanemde gözükmüyor bu sorunu nasıl çözerim. şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
  6. Fatih Sultan Terim

Öneri oyun önerisi single/multiplayer

oynadığım oyunlar ektedir. genellikle arkadaşımla oyun oynuyorum ama artık sıktı bu oyunlar. FİFA 23 ü oynayabiliyorum bi ama her saatte girmek istemiyorum FİFA'ya . önerebileceğiniz oyun var mı 1-2 saate silmeyeceğim oyun.
  7. Fatih Sultan Terim

Yardım Fifa 23 te cok fazla kasma yaşıyorum.

Sistemde r5 3600 Gtx1050ti 4gb Ve 16 gb ram var. Youtube da adamın biri r3 3100 le 60 fps alıyorken ben 10-15fps te takılıyorum sebebi nedir? Ana menude cok rahat akıcılık var ama maca başlayınca aşırı donuyor
  8. Fatih Sultan Terim

fifa 23 bu sistemde açar mı?

Kasamda GTX1050 Ti var işlemci olarak Ryzen 5 3600 kullanıyorum 16 GB de RAM var. Bu sistem FIFA 23'te kaç FPS alır? Bu sistemde FİFA23 Ü oynayabilir miyim?
  9. Fatih Sultan Terim

Yardım Rockstar games gta5 e girerken eror veriyor!

Gta oynamak için steamden gta ya tıkladım rockstar games acıldı ve bu hatayı verdi. Bunu nasıl düzeltirim bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Top Bottom