Arama sonuçları: *

1. BSTXN

VALORANT Sezon Bitince Ranklar Neye Göre Açılcak?

Bölüm sonlanınca 1 dereceli ile rank açılıyodu ve direk normalde olduğumuz mmr'dan devam ediyoduk. Yanlış bilmiyosan sezon bitince 5 maç ile açılıyodu, 5 maç yapınca da rank eski mmr'dan mı başlıycak yoksa atıyorum gold 2'yim 5'ini de kazansam plat 1 atar mı?
  2. BSTXN

NBA 2K21 MyPark 60fps Sınırı Kalkıyor mu?

NBA 2K21 MyPark 60fps Sınırı Kalkıyor mu? 1621615822 @strive_for_greatness belki biliyondur kanka
  3. BSTXN

NBA 2K21 40GB İndirmem Boşa Gitti

Dün 40gb indirdim indirmeyi duraklattım ve pc kapattım. Şimdi geri açtım indirmeyi başlattım geri baştan indiriyo niye böyle bu 5 saatte zor indirdim zaten 40gb'ı
  4. BSTXN

Valorant pre bulmak için site vb. bişey var mı?

2 maça plat oluyodum, 2 haftada gümüş 3'e kadar düştüm. full tryhard 5 pre girmek istiyorum ama böyle bişey mümkün mü oyuncu bulabilceğim bir yer var mı?
  5. BSTXN

VALORANT Yeni Savaş Bileti!

VALORANT'ın yeni Savaş Bileti belli oldu! Depths Koleksiyonu: Lightwave Koleksiyonu: Songsteel Koleksiyonu: Savaş Bileti Bıçağı: Oyuncu Kartları: Uğurlar: Şahsen aşırı beğendim iyi ki bu sezonun biletini almamışım. Sizin düşünceleriniz neler? Kaynak...
  6. BSTXN

ETS 2 DLC'leri İndirime Giriyor mu?

ETS 2 indirime giriyo sürekli DLC'leri de indirime giriyor mu hiç bakmamıştım, DLC almak için beklemeli miyim?
  7. BSTXN

Steam DLC'ler iade ediliyor mu?

ETS 2 Türkiye DLC'sini alıp 2 saat oynıyıp iade etsem oluyor mu?
  8. BSTXN

NBA 2K Yeni Oyun Çıkınca Eski Oyunun MyPark'ı Kapanıyor mu?

Yeni oyun çıkmaya yakın oyunun fiyatını 20TL'ye bile düşürdükleri oldu düşerse almayı düşünüyorum, diyelim ki aldım, 2k22 çıkınca 2k21'in serverları kapanıyor mu? MyPark oynayabilir miyim?
  9. BSTXN

VALORANT Gece Pazarı Yolda

Bu görsel sızdırılmış, Gece Pazarı'nın bugün veya yarın oyunda olacağı düşünülüyor.
  10. BSTXN

VALORANT Gece Pazarı Ne Zaman Geliyor?

Hiç bi yerde bi bilgi bulamadım bilen var mı?
  11. BSTXN

Bazı skill'ler ile tp kapılarını açmak illegal mi?

Yoru, Killjoy ve Raze'in skill'leri ile bu teleport kapılarını açabiliyoruz. Ve bunu çoğu kişi ve riotun bilmesine rağmen düzeltmiyorlar bilerek. Bunu kullanmak ban sebebi midir?
  12. BSTXN

VALORANT'a skillerde aşağı yukarı uçma tuşu ayarlama geldi.

%99 space ile zıplama kullandığı için umrunda değil ama, Sova ve Astra'da yukarı uçma tuşu değiştirme yoktu, sadece space ile yukarı doğru çıkılıyodu. Ve benim için sıkıntı olan da yön tuşlarıyla oynayıp zıplamayı başka bir tuşla kullanmaktı. Geçen günlerde Riota ticket atmıştım, Bu...
  13. BSTXN

Yardım VALORANT sensitivity'mi nasıl !osu'ya çevirebilirim?

VALORANT'da 0.377 oynuyorum !osu'da sensimi kaç yapmam gerektiğini nasıl hesaplarım?
  14. BSTXN

ÇÖZÜLDÜ - VALORANT hızlıca tam ekrandan pencereli moduna nasıl değiştirilir?

yayıncılarda falan görüyom böyle oyun aratırken falan pencereliye alıyolar bunu hızlı yapmanın bi yolu vs. mi var?
  15. BSTXN

VALORANT Yeni Savaş Bileti SİZCE Alınır mı?

Sizce alınır mı? Bence yeni prizma serisinde bir vandal veya phantom olsaydı çok iyi olabilirdi.
  16. BSTXN

[Çözüldü] Xbox Game Pass Ebeveyn İzni Sorunu?

Ben şimdi discord nitromdan 3 aylık game pass aldım, microsoft hesabına girdim kullandım sonra doğum günü istedi ben enayi gibi gerçek doğum yılımı girdim ve 18 yaşında olmadığım için ebeveyn izni gibi bişey istiyo ve sıkıntı yarattı galiba; kabul et diyorum sonra burası geliyo; game pass...
Top Bottom