Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

FH4 unutulmuş araçların yerlerini nasıl bulabilirim?

Youtubeden videodan da baktım hepsi var gözüküyor ama şu son arabayı bulamadım, oyundaki bütün evleri de satın aldım? buga girmiş olabilir mi?
  2. theAhm3t

Yardım FH4 sahne arkası bileti vermiyor!

horizon sahne arkasını kullanamıyorum, yüzde elliyi geçince bileti veriyor yaptım ama vermedi çözümü var mı?
  3. theAhm3t

Yardım Fh5 te Hızlı Seyahat Yapılmıyor

Bütün hızlı seyahat panolarını kırdım ve bütün yolları gittim halen hızlı seyahat yapamıyorum nedeni nedir?
  4. theAhm3t

Batman: Arkham Asylum türkçe yama nasıl yapılır?

arkadaşlar sabahtan beridir uğraşıyorum bir türlü yapamadım oyunu steamden aldım oyun orijinal türkçe yamayı nasıl yapabilirim
  5. theAhm3t

Forza horizon 4 açılmıyor

arkadaşlar dun gece forza horızon 4 indirdim ekran kartım: xfx 5700xt driverler güncel steama girip oynaya basıyom calısıyor gozukuyor ama acılmıyor neden?
  6. theAhm3t

doom açılmama sorunu

arkadaşlar şu indirmesi bitti ama oyun açılmıyor oyna ya basıyorum durdur yazıyor sonra tekrar oyna çıkıyor neden oluyor anlamadım
  7. theAhm3t

Battlefield 1 Açılmama Sorunu.

The game Battlefield™ 1 does not appear to be installed. Please install it or try relaunching the game. Arkadaşlar battlefield 1 bu oyunu indirdim kurdum ve yukardaki gibi hata alıyorum ne yapmalıyım lütfen yardım ederseniz sevinrim
  8. theAhm3t

ücretsiz en iyi hikaye tabanlı oyun önerisi

arkadaşlar sistemim iyi çok pahalı olmasın hikaye tabanlı oyun önerisi önerir misiniz?
  9. theAhm3t

The Witcher 3 Wild Hunt neden kasıyor?

ekran kartı : xfx 5700xt işlemci ryzen 5 3600 ve oyunda takılmalar oluyor neden ve valorantı en fazla 250 fps alıyor ekran kartı driveri güncel sebebi nedir
  10. theAhm3t

İnternetsiz ve ücretsiz hikaye tabanlı oyunlar önerisi

İnternetsiz ve ücretsiz hikaye tabanlı oyun önerir misiniz evde kötü bir internet var onun için internetsiz bir oyun olursa iyi olur ve bedava olursa tadından yenmez hayırlı ramazanlar
  11. theAhm3t

pc oyunu önerisi

arkadaşlar sistemim güçlü her oyunu oynarım oyun önerir misisniz cs valo oynuyom başka saran oyunlar var mı bedava olursa tadından yenmez şimdidden teşekürler
  12. theAhm3t

Steam ile ilgili sorularım

arkadaşlar steamdan 5 dolar yatırdığımızda istediğimiz kadar arkadaş ekliyebiliyor muyuz ?
  13. theAhm3t

Ekip ile oynanabilecek oyunlar hangileridir

Ekip ile oynanacak oyunlarda önerdiğiniz varsa alırım önceliğimiz hayatta kalma oyunu
Top Bottom