Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Bu Hesaplarla Online Girilebilir Mi?

Dostlar linkteki oyunu hesap şeklinde satıyorlar. Biz buradan 3-4 hesap alıp birlikte online oynayabilir miyiz? Online tarafı kapalı olur dediler bunlarda da durum aynı mıdır? https://www.g2a.com/7-days-to-die-pc-steam-account-account-global-i10000004637022
  2. Xeaph

CS Skin Hediye Önerisi

Merhaba dostlar. Bugün arkadaşımın doğum günü ve ona hediye olarak Cs'de skin almaya karar verdik. Fakat ben oyunu hiç oynamadığım için skinlere hakim değilim. Bütçemiz dahilinde en iyi AK-47 veya varsa bıçak skini hangisidir? Bilen arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim. İyi forumlar.
  3. Xeaph

Lol'de birden fps düşüşü

Dostlar urf gelmiş diye LoL'e gireyim dedim. İlk oyunun başlarında sorun yoktu fakat 2-3 dk sonra bir baktım benim fps 400'lerden 100'e düştü ve ekran sanki 30 fps gibi kasmaya başladı. Kapatıp açtım düzelmedi. Pc'yi kapatıp açınca düzeldi fakat oyunun ortalarına doğru yine aynı şey oldu. Driver...
  4. Xeaph

Rdr2 Alt Tab Atınca Oyunu Kapatıyor

Dostlar Rdr2'yi epic games üzerinden oynuyorum. Ne zaman alt tab yaptığımda oyunu kapatıyor direk. Bu sorunun sebebi pc mi yoksa epic veya başka bir uygulama mıdır? Çözümüne dair bir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. İyi forumlar.
  5. Xeaph

The Witcher Next-Gen Optimizasyon Sorunu

Evet dostlar CD Projekt Red Cyberpunk 2077'de olduğu gibi yine optimizasyon sorunu yaşatıyor bize. Oyun 3. dakikasında çöktü direk. Rtx açınca 30 fps bile zor görüyor. (R5 5600 ve 3060 var sistemimde) İnşallah kısa sürede düzeltirler fakat bu kaç kez ertelenmiş bir eklenti. Daha üçüncü dakikadan...
  6. Xeaph

Dying Light 2 Neden Listede Yok?

Dostlar The Game Awards aday listeleri açıklanmış. 32 farklı dalda ödül verecekler. Oyun sektörünün Oskar'ı bu ödül. Fakat garip bir şekilde herhangi bil dalda Dying Light 2'yi aday belirlememişler. Bunun sebebini anlayamadım bir türlü. Sizin bir fikriniz var mı? Ayrıca Worlds 2022 turnuvasının...
  7. Xeaph

[RUBY] Charon Sunucusuna Nasıl Girilir?

Dostlar çocukluğum aklıma geldi bi gireyim bakayım istedim. Yeni sunucu varmış da arkadaş giremezsin o sunucuya dedi. Bunun olayı nedir nasıl girebilirim bu sunucuya? Canlı gibi duruyor beni bir iki ay oyalasa yeter. Bilen arkadaş varsa beni aydınlatırsa sevinirim. İyi forumlar.
  8. Xeaph

Torrent Oyunlar Hakkında

Arkadaşlar Red Dead Redemption 2'yi oynamayı çok istiyorum ama 200 TL bütçem yok. Torrent daha önce hiç kullanmadım. Sizce zararları var mı ve varsa nelerdir? İllegal midir, yani RDR'ye 200 TL veremedim diye hakka girmiş olur muyum? Eğer önerirseniz güvenilir bir site vs önerir misiniz? Cidden...
  9. Xeaph

R6 Yeni Başladım Öneri alıyorum

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Rainbow Six Siege'e yeni başladım. Öncelikle önerileriniz varsa onları almak isterim. Oyunu yarım saat izledim sadece. Çok hakim değilim ama zamanla alışacağımı düşünüyorum. Deluxe Edition aldım onun ne gibi etkisi oldu pek anlamadım. Bir de benim ms...
  10. Xeaph

Devil May Cry 5

İyi günler arkadaşlar. Hazır indirimde iken Devil May Cry 5'i almalı mıyım sizce? Seriyi baştan oynamam gerekiyor mu? 5. oyunu alıp oynasam hikayeyi kaçırmış olur muyum? Hangi tür oyunları seven oynamalı? Oyunu oynayan varsa önerir mi? Görüşlerinizi bekliyorum.
  11. Xeaph

Dark Souls 3 vs Skyrım

Konu başlıktaki gibi arkadaşlar. İkisi de indirimle aynı fiyata geliyor. Hikayeli oyun seven bir adam için hangisini önerirsiniz?
  12. Xeaph

DARK SOULS 3 ALINIR MI?

Arkadaşlar hikayeli RYO'larını çok severim. Bu oyunda gözüme çarptı ama daha önce hiç oynamadım. Hazır çok büyük bir indirime girmiş Steam'de. Sice almalı mıyım? Ne tür oyunları seven kişiler oynamalı bu oyunu? Önerilerinizi dinliyorum, teşekkürler.
  13. Xeaph

OYUN ÖNERİR MİSİNİZ?

Merhabalar. Ben oyunlara yeni yeni sarmış birisiyim. Neredeyse piyasadaki oyunların hiç birini oynamadım diyebilirim. Böyle gerçekten oynarken zevk alacağım, oynanış hissi, grafikleri, hikayesi tatmin edecek olan oyun önerilerinizi bekliyorum. Bütçe kısıtı koymuyorum her önerinizi dikkate...
Top Bottom