Arama sonuçları: *

1. nihat.crv

Yardım Cyberpunk 2077 1.5 patcinden sonra açılmıyor

Cyberpunk 2077 1.5 patcinden sonra açılmıyor oynaya tıklıyorum ama crash veriyor dosyaları da doğruladım
  2. nihat.crv

RDR2 Parayla ne yapılır

RDR2 yi bitirdim elimde 20bin dolar var bu parayla ne yapabilirim silah almak kıyafet almak dışında tabi
  3. nihat.crv

160 TL steam oyun önerisi

Ne alabilirim ?
  4. nihat.crv

Steam RDR2 inik olarak görmüyor ??

10 Saat rdr2 indirdim ama steamde inik olarak gözükmüyor ?
  5. nihat.crv

Shadow of the Tomb Raider Oynamak İçin Daha Önceki Oyunları Oynamak Gerekli Mi ?

Sorum Yukarıda 50Tl ye aldım steamden .
  6. nihat.crv

Nioh Hile Açmak istiyorum

Niohda son boss dayım kelly diye bir adam adamı kesiyorum hayvan gibi bir şey oluyor artık canıma tak etti en az 100 kere öldüm adama lütfen bi hile varsa çok iyi olur
  7. nihat.crv

Nier Automata Durmadan Çöküyor

Olayı şöyle açıklayayım game passden nier indirdim ama oyuna girerken siyah ekran oluyor 2 sn sonra oyun kapanıyor . internetten araştırdım oturumu kapatıp girdiğimde oyuna giriyor ama şöyle bir sorun var oyunda grafik ayarı değiştiremiyorum 720p low da açılıyor oyun şu sorunuma yardım edin lütfen .
  8. nihat.crv

Resident Evil 8 oynamadan önce hangi oyunlar oynanmalı ?

Sorum yukarıda yani hikaye ile hangi oyunlar bağlantılı sadece re7 mi acaba ?
  9. nihat.crv

Steam indirimleri ne zaman gelir ?

Sorum yukarıda şöyle indirimden 5-6 tane oyun almak istiyorum topluca 300-400 liralık . Ne zaman gelir böyle tüm oyunların indirime gireceği sezon ?
  10. nihat.crv

Arkadaşımın Doğum Günü İçin Oyun Önerisi

Bugün arkadaşımın doğum günü ona steamden oyun atmak istiyorum sevdiği oyun türleri genelde hikayeli sürükleyici RPG oyunları seviyor 100 tl lik bütçem var NOT: Witcher önermeyin 3 oyununuda bitirdi ve illa RPG olmasına gerek yok örnek olarak verdim ama mümkünse güzel olur :)
  11. nihat.crv

COD Warzone'da Hangi Loadout'u yapmalıyım

COD Warzone a yeni başladım sayılır ama hangi loadoutu yapacağımı bilmiyorum örnek olarak ben 1. olarak hızlı sıkan orta yakın menzilli hızlı sıkan susturuculu ama hızlı nişan alan AR leri seviyorum 2. olarak Sniper seviyorum seri nişan alan uzak menzilli ağır olabilir mesafe ve denge çok önemli...
  12. nihat.crv

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Alınır mı ?

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter steam de 75 tl den 7.5 tl ye almayı düşünüyorum sizce nasıl oyun oynayan var mı ?
  13. nihat.crv

Steam kış indirimi için tavsiye

Steam kış indirimi için oyun tavsiyesi fiyat fark etmez pahlı ucuz sorun değil her türlü öneriye açığım :)
  14. nihat.crv

Cyberpunkı ön sipariş verdim

Cyberpunk 2077 oyununu ön sipariş verdim acaba ben ön siparış verdim diye bir hediye ödül tarzı bir şey kazandım mı 1607289377 Oyun içi eşya olabilir pre load özelliği olabilir yani benim bi ayrıcalığım gibi bir şey var mı
  15. nihat.crv

Sizce Cyberpunk 2077 fiyatına değer mi ?

Sizce Cyberpunk 2077 fiyatına değer mi ? Yani steamden 250 tl ye almak mantıklı yoksa indirime mi girmesini bekliyim
  16. nihat.crv

COD Warzone GPU kullanımı ve fps sorunu

Merhabalar RTX 2060 ekran kartı i7 7700 işlemci kullanıyorum oyundaki sıcaklık değerlerim cpu temp 60 65 arası ekran kartı 70 75 arası kullanımlar gpu 100 ile 70 arası çok oynuyor cpu kullanımı 50 ile 80 arası çok oynuyor aldığım fps ise 70 80 arası sice normal mi yoksa bir sorun mu var...
  17. nihat.crv

Oyunlarda Directx11 mi 12 mi

oyunlarda ayarlar kısmında directx11 ve 12 seçimi çıkıyor hangisini seçmeliyim ? 1601589379 ??? UP
  18. nihat.crv

Hikayeli oyun önerisi ??

Az önce witcher 3 ü komple bitirdim ve yeni oyunlar arıyorum ama bir şey bulamadım oyun önerisi olan var mı NOT:Spor ve online oyun olmasın ve ucuz ve pahalı olması fark etmez fiyat sıkıntım yok
  19. nihat.crv

Apex legends deki kilise hakkında

Apex legends deki kilise hakkında bir bilgisi olan var mı nedir acaba eski sezonlarda firing range de vardı şimdi ise oyunun yükleme ekranı hero seçme ekranı dahil her yerede karşıma çıkıyor birazcıkda ürkünç aslına bakarsanız fotoğraflarını bırakıyorum bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen .
Geri