Arama sonuçları: *

1. R

CSGO HUNTSMAN KNIFE CIKAN KASALAR

CS:GO'da Huntsman Knife hangi kasalardan cikar yani bazi kasalarda sadece Classic Knife Sadece Shadow Dagger oluyor ya Huntsman Knife kasadindan mi cikiyor sadece onu soruyorum mesela Prizma 2 den veya herhangi bir kasadan cikar mi? Cikarsada hangi kasalardan huntsman cikar (sadece huntsman...
  2. R

STEAM OYUN TAVSIYEYSI

Steamde maksimum 100-110 tl oyun onerisi yaparsaniz severim simulasyon oyunlarini seviyorum House Flipper , Cooking Simulator tarzi oyunlari seviyorum onerilerinizi bekliyorum Bu arada suraya steam profil linkimi birakayim envanterimde olan oyunlardan onermezseniz severim ve de indirimleri bekle...
  3. R

CS GO YATIRIM NE ALMALIYIM

Suan hesabimda 3.95 tl var tabii ilerdede yukleyecegim ben bunu arttirmak istiyorum benim dusuncem 1 sene once 30-40 krs olan stickerler suan 1.30 tl ben bunlardan bir suru almayi dusunuyorum ilerki senelerde daha pahali olacagini dusunuyorum sizce yapmali miyim?
  4. R

STEAM İNDİRME KUYRUĞU

Arkadaşlar ben bu gece 2 oyun bırakacağımda indirmeye sabaha kadar inmesi için ikisinide aynı anda indirmeyi başlattım ama böyle bir şey olduğunu hiç bilmiyorum var mı yani böyle bişey 2 oyunuda indirmeyi başlattım biri yüklenince diğieride iner mi? SS te gördüğünüz gibi Amazing Frog yüklendiği...
Top Bottom