gta 5 1 ay ban yemiştim yersem perma yiyeceğimi bilmiyordum neyse 20m 150 level bastım sonra perma ban yedçm şimdi epic gamesten hiç girilmemiş hesapla girersem banlanan social club e posta adresiyle kayıt olursam otomatik ban yer miyim?
400 tl yatırdığım hesabımı satıcaktım ilkçi birine gruplardan işte neyse tabii aldı hesabı gitti ilk e postasıyla sonra ben destekten aldım hesabı 3 4 gün elimde kaldı sonra hesap kilitli yazdı lolde girmeye çalıştım kalıcı olarak uzaklaştırma falan dedi desteğe yazıyorum hep aynı cevap...
Eskiden öylesine açtığım hesabı şu an main hesabım olarak kullanıyorum ve 150 TL'den fazla miktarda para yatırdım. Fakat şöyle bir sorun var ki hesabim çalınsa bir şey olsa hesabımı kurtaramayacağım. Sebebi şu ki kuruluş e posta adresini hatırlamıyorum Eskiden Chrome kullanıyordum orda...
agalar son 3 4 gündür elim kolum tutmuyor valorantta rankim immo 13kya kadar çıktım fakat çıktıktan sonra adamları vuramamaya başladım adamlarla hiç bir alakasi yok tamamen benim önümde duran adamı vuramamla alakalı elimi 20 25dk isindiriyorum hala vuramiyorum dm giriyorum adam koşuyor arkası...