Arama sonuçları: *

1. lia shine

Nerden Güvenilir Minecraft Premium Alabilirim?

soru başlıkta
  2. lia shine

GTA 5'ten ban yedikten sonra IP adresi ve pc değişince tekrar girebilir miyim?

GTA 5'ten ban yedikten sonra IP adresi ve anakartı değiştirirsem aynı steam hesabından oynayabilir miyim?
  3. lia shine

Valorant bir tek bende mi drop yiyor?

Sürekli drop yemeye başladım sizde de var mı ?
  4. lia shine

Oyunda Görüntü oluşturma gecikmesi 10ms

Değerler çok yüksek değil mi bir yayıncıyı izliyorum adam 2 ila 3 ms arası alıyor bunu düşürme yolu var mıdır?
  5. lia shine

Valorantta bu değerler normal mi ?

arkada yayın izliyorum bazen veya yayın açıyorum mouse bi yavaşlıyor sanki sorun nedir acaba?
  6. lia shine

gta 5 perma ban yedim

gta 5 1 ay ban yemiştim yersem perma yiyeceğimi bilmiyordum neyse 20m 150 level bastım sonra perma ban yedçm şimdi epic gamesten hiç girilmemiş hesapla girersem banlanan social club e posta adresiyle kayıt olursam otomatik ban yer miyim?
  7. lia shine

Valorant hesabım devre dışı bırakıldı

400 tl yatırdığım hesabımı satıcaktım ilkçi birine gruplardan işte neyse tabii aldı hesabı gitti ilk e postasıyla sonra ben destekten aldım hesabı 3 4 gün elimde kaldı sonra hesap kilitli yazdı lolde girmeye çalıştım kalıcı olarak uzaklaştırma falan dedi desteğe yazıyorum hep aynı cevap...
  8. lia shine

Cheat Engine yüzünden valorantta ban yer miyim ?

Cheat Engine yüzünden valorantta ban yer miyim ?
  9. lia shine

Valorant Hesabımın kuruluş e postasini unuttum

Eskiden öylesine açtığım hesabı şu an main hesabım olarak kullanıyorum ve 150 TL'den fazla miktarda para yatırdım. Fakat şöyle bir sorun var ki hesabim çalınsa bir şey olsa hesabımı kurtaramayacağım. Sebebi şu ki kuruluş e posta adresini hatırlamıyorum Eskiden Chrome kullanıyordum orda...
  10. lia shine

Valoranti eskisi kadar iyi oynayamiyorum

agalar son 3 4 gündür elim kolum tutmuyor valorantta rankim immo 13kya kadar çıktım fakat çıktıktan sonra adamları vuramamaya başladım adamlarla hiç bir alakasi yok tamamen benim önümde duran adamı vuramamla alakalı elimi 20 25dk isindiriyorum hala vuramiyorum dm giriyorum adam koşuyor arkası...
  11. lia shine

Steam GTA 5 Ve Rocket Leauge Vpnsiz Girmiyor

Steam GTA 5 Ve Rocket Leauge Vpnsiz Girmiyor Nasıl Çözeceğim Süreklü Sunucu Hatası Veriyor ?
  12. lia shine

Steam Oyunu İade Edemiyorum

test etmek içinoyunu aldım steamda30 krş falan vardı şimdi iade edemiyorum bu ne napmam gerek ben kartıma iade istiyorum ?
Top Bottom