Arama sonuçları: *

1. Y

Düşük sistemlere oyun testi yapan youtuber ekran kaydını nasıl kasmadan alıyor?

Ben forza horizon 4 oynarken ryzen 5 5600x ve 2060lı sistemde işlemci üzerinden 720p 60 fps kayıt aldığımda bile kasıyor nasıl ekran kaydı alıyorlar kasmadan aklım almıyor. Not: Youtuberler yazacaktım ama başlık karakter sayısı geçtiği için yazamadım
  2. Y

GTA 5te Bu Ayarlarda Onlinede 40-45 Fps Almam Normal

Konu Başlıkta Ekran Kartı: RTX 2060 İşlemci: Ryzen 5 2600 4.2 GHz 1.375v OC
  3. Y

Yardım forza horizon 4 yükleye basıyorum indirme başlatılıyorda kalıyor

olay bu arkadaşlar. daha önce yüklüydü şablon ekranında 1 dk tutup kapanıyordu o yüzden sildim şimdide yüklenmiyor 1607416729 birde ondan önce şöyle bir hata kodu aldım 0x80080005
  4. Y

Yardım Forza Horizon 4 Yüklenmiyor

arkadaşlar bir sorun yaşadım microsoft storeye giriyorum yükleye basıyorum diskimi seçiyorum ama yüklenmiyor. (diskimde yeterince alan var)
  5. Y

250Tl için oyun önerisi yapar mısınız?

arkadaşlar çok farketmiyoda online olursa iyi olur. (forza horizon 4 ve gta5 var)
  6. Y

Yardım Forza Horizon 4 Açılmıyor

arkadaşlar açıyorum oyunu şablonda kalıyor ve kapanıyor (lisanslı ürüne sahibim microsoft storeden alındı)
  7. Y

Yardım Forza Horizon 4 Açılmıyor.

arkadaşlar ben forza horizona sahibim ve bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yoktu bu sabahtan itibaren şablon kısmı geliyor sonra kapanıyor yani kısaca oyun açılmıyor (lisamslı ürüne sahibim microsoft storeden para verip aldım) sizce sorun ne olabilir? ondan öncede onine girmiyordu.
Geri