Arama sonuçları: *

1. Earwven

Yardım Epic Games FC 24 Açılmıyor

Oyun az önce indi ne yaparsam yapayım açılmıyor, ea background service'i falan kapatıyorum hiçbir şey olmuyor. Bu sorun çözülmüyorsa biraz daha fazla verip steamden alacağım. Çözümü var mı?
  2. Earwven

Forza Horizon 4 Sunuculara Bağlanamama Sorunu

Bir türlü online'a giremiyorum, neden böyle oluyor?
  3. Earwven

BF 1 Revolution Alınır mı

Zamanında Amazon Prime bedava BF 1 vermişti ben de eklemiştim EA Play'e, bu aralar BF 1 acayip fazla sardı fakat premium oyunculara özel mapler falan gelince beni ana menüye atıyor standart sürümde olduğum için. hazır steamde indirimdeyken BF 1 Revolution alınır mı? içerisinde premium pass de...
  4. Earwven

İndirimdeyken Rust Alınır mı?

Ya sadece Rust alabilirim ya da Rust yerine Ready Or Not ve birkaç oyun daha alabilirim, henüz karar veremedim. Sizce Rust oynanılır mı?
  5. Earwven

Valorant Uyguna VP Alabileceğim Siteler Hangisi?

Yeni gelen battlepass'i almak istiyorum da hangi sitede en uyguna alabilirim?
  6. Earwven

Red Dead Online Bounty Hunter Hakkında

Legendary Bounties kısmı açılıyor bir görev yapıyorum tekrar kapanıyor, neden böyle oluyor? Diğer görevler çok sıkıcı yapasım gelmiyor.
  7. Earwven

Fifa 22 Kariyerde Oyuncular Çok Çabuk Yoruluyor

30. dakikada oyuncular böyle oluyor, sebebini bilen var mı?
  8. Earwven

Battlefield 4 Hâlâ Oynanıyor mu?

İndirimdeyken almayı düşünüyorum da, hâlâ oynanıyor mu?
  9. Earwven

DayZ 156 TL'yken Alınır mı?

İndirimde 156 TL şu anda, bildiğiniz üzere steamde oyunlara zam gelmeye başladı. Sizce şimdi alınır mı? İleride daha iyi bir indirim gelir mi?
  10. Earwven

GTA 5 Aktivasyon Hatası

Epic Games üzerinden oynamaya çalışıyorum fakat sürekli aktivasyon kodu istiyor, çözümü bilen var mı?
  11. Earwven

Yardım GTA 5 Epic Games Aktivasyon Kodu

Normalde hiçbir sıkıntı yoktu bugün oyuna gireyim diyorum aktivasyon kodur istiyor sonrasında oyun kapanıyor, ne yapmam lazım?
  12. Earwven

FIFA 22 Steam'de Açılmıyor

Oyunu her açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor, sebebi nedir?
  13. Earwven

Yardım FIFA 22 Online Sunuculara Bağlanmıyor

Bir anda böyle bir hata verdi, çözümünü bilen var mı?
  14. Earwven

Amazon Prime Gaming Üyelik Hakkında

Şimdi ben gelen oyunlar için 1 aylık Prime alsam, oyun kodlarını aldıktan sonra Prime'ı iptal edebilir miyim? Daha öncesinde 1 aylık deneme sürümünü kullanmıştım.
  15. Earwven

FIFA 22 Kariyer Forma Numarası Değiştirme

Şimdi Manchester City'e transfer oldum. Benim forma numaram 9, Mahrez'in forma numarası da 9. Bir takımda iki 9 numara birlikte oynuyoruz çok saçma bi görüntü oluşuyor, seyir zevkini bozuyor. Forma numaramı değiştiremiyorum bunun çözümü var mı ya?
  16. Earwven

FIFA 22 Kariyer Kayıt Hatası

Bu durum 5. kez oldu artık aynı sezonları tekrar oynamaktan sıkıldım. Oyuncu kariyeri oluşturdum Wolverhampton'a transfer oldum 1 sezon oynadım sonra oyunu kaydedip çıktım. Şu an sezon başında ilk maçtayım, tüm istatistiklerim, ödüllerim, kupalarım gitti. Daha önce de olmuştu, neden böyle oluyor...
  17. Earwven

Yardım God Of War Kol Ayarlarını Değiştirmek

Ya şimdi benim gamepadde kalkan tuşum yani L1 tuşu çalışmıyor, onu başka bir tuşa atamak istiyorum nasıl yapabilirim? Oyun içi ayarlardan olmuyor çünkü.
  18. Earwven

Hikayeli Oyun Önerisi

Az önce Metro serisini bitirdim. Hikayeli oyun arıyorum, çoğu sitedeki listede vs. hep oynadığım oyunlar var. Akıcı hikayesi olan (aksiyon-gizlilik fark etmez) oyun, oyunlar önerebilir misiniz? Bir de Horizon Zero Dawn oynamaya değer mi?
  19. Earwven

Yardım GTA 5 Yükleme Ekranında Atıyor

Dostlar GTA 5'e %100 save yüklüyorum, yüklediğim save'e girerken yükleme ekranında hiçbir hata vermeden oyundan atıyor. Tekrar oyuna girdiğimde eski kaldığım yerden devam ediyor. Çözümü bilen var mı ?
  20. Earwven

Yardım SW: Battlefront 2 Düşük FPS Sorunu

GTX 1660 Super, R5 3600 sistemim var. Oyunda 20-30 fps alıyorum. Görev yöneticisini bi açtım %90 bellek kullanıyor. Bunun önüne nasıl geçerim? İndirme %17'deyken oyuna girdiğimde bir problemle karşılaşmadım fakat şimdi girdiğimde oynayamıyorum resmen.
Top Bottom