Arama sonuçları: *

1. melihsan

gta 5 in ilk sürümlerini indirebilirmiyim

Gta 5 in ilk çıktığı zamanlar pc kaldırıyodu şimdi kaldırmıyo ilk zamanki sürümlerini indirebileceğim bir yer var mı?
  2. melihsan

Rocket league ram çok kullanıyor

Bir kaç ay önce rocket league yi en yüksek ayarlarda kasmadan oynuyordum şimdi açtığımda açılmıyor pc donuyor ram %100 lere çıkıyor Sistem hd5770 1 gb q9400 işlemci ddr2 4 gb ram
  3. melihsan

VDS den geforce now a girsem daha iyi olur mu ?

VDS lerin interneti iyi ama galiba VDS ye bağlanırkende internetin ne kadar iyiyse ona göre performans alıyormuşuz VPS den geforce now a girsem daha iyi olur mu ?
  4. melihsan

Sistemim Rogue Company Kaldırırmı ?

sistem gereksinimleri yetiyor gibi ama kasarsa pek oynayamam internette kötü yüklemeye değermi ? q9400 hd 5770 1 gb 4 gb ddr2 ram
  5. melihsan

CS:GO yan hesap nasıl açılır?

CS:GO yeni yan hesap açmak istiyorum nasıl yapıcam?
  6. melihsan

CS:GO Map yapmak istiyorum SDK yok

CS:GO'da map yapmak istiyorum counter strike global offensive sdk gerekiyormuş steamda yok ama
  7. melihsan

GTA 4 Renk Modu.....

GTA 4 renk modunu yüklersem fps düşüşü kasma falan olurmu https://forum.donanimhaber.com/grand-theft-auto-iv-icenhancer-3-modunun-kurulumu-detayli-anlatim--95330187 Sistemim ekran kartı hd 5770 1 gb gddr5 4 gb ddr2 ram q9400 4 çekirdek 2.66ghz işlemci
  8. melihsan

PUBG LİTE Çalışıyor da Kalıyor

1 kere girebildim sonra giremedim böyle oldu birkaç şey denedim hala düzelmedi
  9. melihsan

Aklıma oyun takıldı ama hatırlamıyorum

film gibi oyunlar var ya seçim yapıyoruz o oyun türü neydi gerçek insanlar oluyor
  10. melihsan

Oyun Yükledim Hata veriyor

seriousam 3 indirdim böyle hata veriyor çözümü varmı
  11. melihsan

Güvenli Türkçe yama sitesi varmı ?

Bir konuda gördüm türkçe yamadan virüs bulaşmış bende bir oyun için indirecektim güvenli bir site varmı.
  12. melihsan

Gta 5 eski sürümünü yükleyebilirmiyim

gta 5 in ilk çıktığı zamanlar sistemim yetiyodu ama şimdi yetmiyor ilk çıktığı zamanlardakini yükleyebilirmiyim
  13. melihsan

Sistemime göre hikayeli oyun

Sistemime göre hikayeli güzel grafikli oyun önerir misiniz? İntel core 2 quad q9400 hd 5770 gddr5 1 gb 4 gb ddr2 ram
  14. melihsan

Bilgisayarında Valorant yüklü olanlar bakabilirmi.

ben sistemim kotuydu config ayarla oynadim biri bana %appdata% girip yukardan appdata yı seçip local girip ordan valoranta girip saved config girip bastaki dosyaya girip windows girip sonra gameuser settings girip en alta gelip ss atabilirmi
  15. melihsan

Cs Go çok geç giriyor

maça giriyom bekliyorum ben giresiya kadar millet 2 3 el atıyor
  16. melihsan

Ekran kartı alıcam istediğim oyunları oynarmıyım.

hd 5770 1 gb gddr5 alıcam sistemim intel core 2 quad q9400 2.66 ghz 4 gb ddr2 ram hd 5770 asus pkl am-se anakart oynamak istediğim oyunlar cs go valorant battlefield 3,4 war thunder crysis 2,3 the forest ets2 pubg lite call of duty mw3 black ops 1,2
  17. melihsan

Crysis 1 ve 2 yi ücretsiz bulabilirmiyim

Crysis 1 ve 2 oynamak istiyorum ama çok pahalılar 330 tl ediyor güvenli indirebileceğim yer varmı acaba.
  18. melihsan

Serious sam 3 hata..

Dün Serious sam 3 aldım böyle hata veriyor oyun başlarken.
  19. melihsan

Sistemimi kaldıracak online oyunlar önerir misiniz?

ddr2 4 gb ram intel core 2 quad 9400 geforce 8600 gt 256 mb windows 8.1 64 bit bu sistemi kaldıracak arkadaşlarımla oynayabileçeğim güzel online oyun önerir misiniz?
  20. melihsan

Sistemim CS:GO kaldırır mı?

sistemim cs go kaldırır mı ona göre yüklicem ddr2 4 gb ram geforce 8600 gt 256 mb intel core 2 quad q9400 windows 8.1 pro 64 bit sizce kaldırırmı low ayarlarda 60 fps görür mü birde valorant açarmı onuda yüklicem zula da orta ayarla 90 fps alıyor
Geri