Arama sonuçları: *

1. rasitozbkk

FİVEM BİLGİSİ OLANLAR YARDIM EDEBİLİR Mİ ?

Selamlar ! Bir sunucuya başvuru yapacağım için aşağıda ki soruları cevaplayıp kaydettim. Fakat aklıma takıldı daha iyisi yazılabilir miydi ? Sizce bu sorular için en iyi cevaplar ne olurdu ? 1- Sunucuda sürekli dışlandığınızı, arkadaş çevresi edinemediğinizi ve hep yalnız başınıza...
  2. rasitozbkk

Fivem rp terimileri hakkında soru

Merhaba! Fivem de bir suncuya başvuru yapacağım ama aklıma takılan yerleri size sormak istedim. Günceleme olursa tekrar yazarım. Scrip abuse ne demek ?
  3. rasitozbkk

GTA 5 ÇALIŞIYOR DA KALIYOR

Oyunu daha hiç açmadım ama çalışıyor da kalıyor. Rockstar da gözükmüyor oyun ama epic de var giriş yapamadım. Sebebini bilen var mı ?
  4. rasitozbkk

Fivem Connecting Kalma sorunu

Arkadaşlar merhaba serverlere girerken yüklemede takılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
  5. rasitozbkk

Train Sim World 2 Türkçe yama varmı ?

Arkadaşlar soru başlıkda. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
  6. rasitozbkk

Fivem sunucuları için karakter hikayeleri

Arkadaşlar elinzde yada bildiğiniz bir sitede uzun ve güzel bir karakter hikayesi varmı ?
  7. rasitozbkk

Gta 5 Fivem Rockstar Editör Crash Sorunu

Arkadaşlar merhaba, fivemde sinematik bir video için rockstar editör açtığımda, loading ekranından sonra sürekli resimdeki gibi crash yiyorum nedeni nedir acaba
  8. rasitozbkk

GTA 5 SCRİPHOOK HATASI

Arkadaşlar haftalardır araba modu yapmaya çalışıyorum ama anlamadığım şekilde story moda bağlanırken oyundan atıyor. Biraz araştırdım Scriphook'u silince giriyor ama istediğim aracı menyo üzerinde spawn edeceğim için scriphook gerekiyor. Ne yapmam lazım ? Şimdiden Teşekkürler
  9. rasitozbkk

Fivem Grafik Modu sıfırlanma Sorunu

Arkadaşlar başlıktan az çok anlamışsınızdır. Fivem'e grafik modu yaptım, ama oyunu kapattığım zaman grafik modu aktif olmuyor. Aktif etmek için Grafik Modunu tekrar kopyalıyım dosyalarının içine atıyıorum. Bu sorunu çözebilecek arkadaşlar varmı acaba ?
  10. rasitozbkk

TS 3 yankı ve boost sorunu

Arkadaşlar ts 3 de sesim çok boostlu ve yankılı gidiyoır ne yapmam lazım ?
  11. rasitozbkk

Oyun Yapmak İçin Nereden Kodlama Öğrenebilirim ?

Arkadaşlar soru yukarda. Bana yol gösterecek yorumlarınızı bekliyorum.
  12. rasitozbkk

Fivem Başka Diske Kurma

ARkadaşlar fivemi yükledim ama ssd ye değil harddiske kurmak istiyourum nasıl yaparım
  13. rasitozbkk

Masaüstündeki oyunun meyaz gözükmesi

Arkadaşlar oyunu yeni indirdim ama oyunun launcherinde bi sıkıntı yok kendidisnde böyle nedenini bilen varm
  14. rasitozbkk

COD WARZONE OYUNCU BULMA KONUSU

Arkadaşlar bu konuda warzone oyuncusu arayanların, oyuncu arkadaş bulması için açtım. İnşallah faydası olur. Discord: Raşit#2453 Blizzard id: rasitozbek#2760 Yaş:19
  15. rasitozbkk

Battlefield 5 Alacaklara Müjde !

Oyun inidirmde arkadaşlar. Kod alıp origine bağlıyorsunuz https://www.durmaplay.com/tr/store/battlefield-5/buy/bf-5
  16. rasitozbkk

50 TL VE ALTI ARKADAŞLA OYNANABİLECEK OYUNLAR

Arkadaşlar başlıkda da belirttiğim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum.
  17. rasitozbkk

Call Of Duty Black Ops Cold War Beta

Arkadaşlar Warzoneyi indidrken gözüme çarptı. Ücretsiz galiba ama beta olduğu için alınır mı? Betadan kalkınca ne olur? RESİM: https://prnt.sc/v1ju1e
  18. rasitozbkk

CALL OF DUTY WARZONE PARÇA PARÇA İNDİRME

Arkadaşlar ben Call Of Duty Warzone'yi indirmeye başladım. Ama 117 GB gibi bir boyutu var. Ben parça parça indirsem yani belirli bir süre indirdikten sonra bilgisayarı kapatıp ertesi gün açarsam kaldığı yerden devam eder mi? Tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur. İyi Forumlar...
  19. rasitozbkk

Yardım Csgo ses gelmeme sorunu

arkadaşlar ne yaptıysam gelmedi anlamdım ne oldu çözümünü bilen varmı 1602937517 Spotfiden cs geliyor ama ounla alkalı hiç bir ses almıyorum
  20. rasitozbkk

ETS 2 PROMOS EN GÜZEL YERLER

Arkadşlar başlıkda da yazdığım gibi en güzel yerler neresi ?
Top Bottom