Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

EA Play alınır mı ?

Steam cüzdanımda 42,60 var diyorum EA play alayım 1 ay takılayım.Zaten iş ve spor dersten çok zamanım kalmıyor.Sizce mantıklı mıdır ?
  2. Hacışakirli zemzem

Yardım Rockstara giriş yapamıyorum

Şöyle bir hata alıyorum ama hesabım daha yeni ve hiç bir hesap bağlamadığım halde bu hatayı alıyorum. Daha dün aldım rdr 2 yi ama bağlıyamıyorum.Nasıl çözerim bu sorunu bilen var mı ?
  3. Hacışakirli zemzem

Yardım Rdr 2 için güncel Türkçe yama

Güncel ve sorunsuz bir türkçe yama çıktı mı ya da var mı bildiğiniz ? (Şimdiden cevaplıyan ve ilgilenen herkese teşşekürler hayırlı geceler.)
  4. Hacışakirli zemzem

Öneri Rdr 2 mı Metro Exodus mu ?

Önceden Metro Exodusu bitirmiş biriyim ama 2 dlc çıktığını ve gold editionun 59 tl olduğunu görünce tekrar aldım.(Önceki hesabım kapandığı için yeniden almak zorunda kaldım) Ama aklıma 2 soru takıldı.Ben hiç witcher 3 veya rdr 2 oynamadım ve aklıma metroyu iade edip acaba ya rdr 2 ya da witcher...
  5. Hacışakirli zemzem

Yardım Warzoneda ani fps drobu

Warzone oynamaya başladım sistemim iyi hatta eskidende eski sistemimle rahat oynuyordum ama şuan aşırı drop var.Tam oyundayken takılmalar oluyor fps'e bakıyorum 72 den 50-30 bazen 20 de düşüyor bir daha çıkıyor ama hep böyle bunun sorunu nedir acaba 2-3 yolda denedim olmadı. Sistemim:Ryzen 5...
  6. Hacışakirli zemzem

Cyberpunkta msi afterburner gözükmemesi

Bu bazı oyunlarda oluyor mesela r6 da sıkıntı olmuyor ama cyberpunkta açık bile olsa tuşlara bile tıklasam açılmıyor bunun sebebi nedir ?
  7. Hacışakirli zemzem

Yardım Cyberpunk çok ısınma sorunu

Cyberpunk indirdim açtım 84-85 e kadar çıktı ekran kartı camı çıkartıncada çok ses oluyor ayarlar orta kaplama kalitesi yüksek vsync 59 da 1080p Napılabilir ?
  8. Hacışakirli zemzem

Steamde r6 bir türlü indirmiyor

Oyunun 34 gb si indi baktım diyorum şuan indir diye yeterli alan yok 165 gb yer vardı 123 nü r6 yedi sizce ne sıkıntısı olabilir uplayde de oyun var gibi gözüküyor iyice kafayı yedi Not:Pc 5 saat açık kaldı ondan sonra zaman ayarlı diye kapandı
  9. Hacışakirli zemzem

Sizce hangi oyunu indiriyim ?

Apex Witcher 3 Metro exodus Cs go Hyper escape bathman arkham night skyrim Aklıma bunlar geldi pc de for honor,valorant ve minecraft oyunları dışında oyun yok sildim sizce hangisini indiriyim ?
Top Bottom