Arama sonuçları: *

1. Hudzell

CS'de hesabım seçkin değil ?

Dostlar en son 1500 gün önce aktif olan zamanında para verip CS aldığım hesabımı buldum onunla oynamaya karar verdim. Hesaplar zamanında ücretsiz bir şekilde seçkin olmamış mıydı satın alanlar için ? Bu olayı tam bilmiyorum uzun zamandır CS oynamıyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
  2. Hudzell

Oyun kodlamayı düşünüyorum gereksinimlerim neler ?

Zaten webde kendi ayrı araştırmamı yapıyorum ama burada bilen çıkarsa diye sormak istedim. 2D pixel tasarımlı bir oyun olacak. Işıklandırma çok realistik olmasa bile bread and fred kıvamında bir ışıklandırma kullanmak istiyorum. Oyun motoru olarak ne kullanmam lazım ? Kendi başıma oyunu 0'dan...
  3. Hudzell

Steam olmadan kendi oyunlarımı başka bilgisayardan oynama ?

Sistemimde steam'de olmayan eski oyunlar var. Bunları başka bir bilgisayara yayın yaparak oynamak istiyorum. Bunun için bildiğiniz bir aracı program var mı ? Teamviewer gibi değil ama özellikle oyun için optimize olmuş olması lazım.
  4. Hudzell

Hogwarts Legacy performans değerleriniz nasıl ?

Ben 2k yüksek ayarlarda DLSS kalite ile 100-120 FPS alıyorum. Siz de, sistem özellikleriniz ve grafik ayarlarınızla beraber yazarsanız iyi olur.
  5. Hudzell

Hogwarts Legacy EMPRESS tarafından 14 gün içinde kırıldı !

En bilinen ve en sağlam korumalardan biri olan Denuvo kullanılan Hogwarts Legacy, EMPRESS adlı crack grubu tarafından 14. gününde kırıldı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
  6. Hudzell

Assetto Corsa hangi modları tercih etmeliyim ?

Dostlar oyunu olabildiğince en iyi grafiklerde oynamak istiyorum hangi modları tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. @TamerKs alper arıkan gitmiş herhalde forumdan.
  7. Hudzell

Steam idle master için en iyi ayar hangisidir ?

dostlar hangi seçenek daha iyidir
  8. Hudzell

Güzel kart düşüren steam oyunları

soru başlıkta pahalı kart düşüren oyun önerilerinizi bekliyorum
  9. Hudzell

Bu cs:go kasalarını gerçekten bu fiyatlardan satabilir miyim ?

Dostlar cs'yi vac yediğimden dolayı bırakalı nereden baksanız 4-5 sene oldu ve envantere baktım aşağıya bırakacağım kasalar ve skinler duruyor. Bunları harbiden bu fiyatlardan satma imkanım var mı ? daha önce satma konusunda hiç deneyimim olmadı bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  10. Hudzell

Dying Light 2 - önemli bir glitch fixlendi !

Dying Light 2'de "Craftsman"e gittiğimizde crafts parts ekranında herhangi bir öğeyi satın almaya basılı tutarken upgrade ekranına geldiğimizde imleç hangi parçanın üstünde ise ne olursa olsun bedavaya yükseltilebiliyordu. Artık upgrade ekranında yükseltme tuşu değişti, pc için mouse orta teker...
  11. Hudzell

Dying Light 2 15 saatte bitirdim normal mi ?

Arkadaşlar epi topu 2 gündür oynuyordum arada kaç tane yan görev de yaptığım halde sadece 15 saatte bitti. Normalde min 20 saat olması gerekmiyor muydu ?
  12. Hudzell

Yardım Dying light 2 hangi grafik modunu tercih etmeliyim ?

Dostlar belki de kiminiz ne dertler var diyecek ama kararsız kaldım. 3060 ekran kartım 1440p çözünürlüğe zaten yetersiz bir kart olduğundan RTX'i de açınca performans epey bir düşüyor. Çözünürlüğü 1080p'ye de çekmek istemiyorum gözüm alıştı diye. Hani RTX açık ve kapalı o kadar fark ediyor ki...
  13. Hudzell

Yardım Valorant hesabında skin olup olmadığını internetten görebilir miyim ?

Soru garip gelebilir, bilmediğim hesaplara giriş yapacağım. Yanlışım yoksa hesap banlı ise giriş yapılan diğer cihazlar da kara listeye alınıyor. Bu yüzden internet üzerinden hesaplara giriş yapıp skin var mı yok mu kontrol etmek istiyorum, böyle bir şey mümkün mü ? Ayrıca hesapların ban...
  14. Hudzell

Flash oyunlarını istediğiniz gibi oynayabilirsiniz - 874 GB Flash arşivi

Dostlar çok da açıklamaya gerek yok, BlueMaxima tarafından arşivlenmiş sayısız flash oyununun kopyası sitede mevcutmuş. Tabii benim 874 GB olanı deneme şansım olmadı. :D Can sıkıntısına baya iyi geliyor. :D Oynamak ve incelemek isteyenler için link bırakıyorum...
  15. Hudzell

Öneri Valorant'da battlepass mi ? yoksa Protocol Phantom mu ? FİYAT ÖNEMSİZ

Dostlar açıkcası çok arada kaldım zaten oni phantom skinim var ama seslendirmeleri çok güzel olduğundan protocol phantom alasım var (setdeki phantom hariç skinleri almayı düşünmüyorum) Ancak oyuna ilk defa normal ucuz yollu adam akıllı bir karambit geldi ve yanında tonla silaha da skin var...
  16. Hudzell

Yardım Epic'ten indirdiğim oyun ubisofttan tekrar indiriliyor ?

AC odyssey indirmiştim, epicten 60+14 gb olarak zaten indirdim sonra ubisoft launcher'e attı 60 gb indirme başlattı ne yapmam lazım ?
  17. Hudzell

Yardım Forza Horizon 5 0x803f8001 hatası

Dostlar bir arkadaşım oyunu açarken böyle bir hata alıyor, çözümü nedir ? @Harley Quinn❖ sende forza vardı sanırım.
  18. Hudzell

Rdr 2'ye yeni başlıyorum bilmem gereken ne var ?

Dostlar oyunu uzun boylu oynama imkanım olmadığın vaktimi mekanikleri vesaire öğrenmekle harcamak istemiyorum, bu yüzden temel bilinmesi gereken belli başlı bilgiler varsa misal şunu şöyle yaparsın burayı böyle geçersin diyebileceğiniz, belirtirseniz sevinirim.
  19. Hudzell

Öneri Valorant Asil 2.0 vs kelebek

Dostlar sizce hangisi daha iyi ?
  20. Hudzell

Valorant Nvdia oyun filtresi neden devre dışı kaldığını merak edenler için..

Dostlar yakın zamanda Valorant'da oyunun gidişatını bile değiştirebilmenizi sağlayan büyük bir açık keşfedildi. Ancak üzülerek söylemem gerekir ki bu açık sadece Nvdia kartlar ile yapılabiliyor. Bunun yapımı için konu açacaktım ancak fix yediğini gördüm, Oyun filtre ayarlarında bir özellik ile...
Geri