Arama sonuçları: *

1. DracheN

Yardım Forza Horizon 5 çok karmaşık geliyor

Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım, yarış oyunu denince akla gelen ilk oyun olan Forza'yı daha önce satın almıştım indirimden premium. Fakat bir araç alıyorum örneğin Lambo. Arabayı seçiyorum fakat yarışlarda sürekli farklı arabalar veriyor. Sürüş mekaniği inanılmaz zor geldi. Ben arabamla...
  2. DracheN

MK11 Online W11'de çalışıyor W10'da çalışmıyor

Arkadaşlar Mortal Kombat 11 online Windows 11'de çalışıyor, Windows 10'da çalışmıyor servera bağlanmıyor. Bunun sebebi nedir? DNS girdim, flush dns vs. her şeyi yaptım çözemedim. W11'de çalışıyor W10'da çalışmıyor her şeyi denedim bilen var mı?
  3. DracheN

Yardım FIFA 22 DirectX Function Hatası

RAM: 2x4 1600 MHZ DDR3 Ekran kartı: GT 650M İşlemci: i7 3610QM Arkadaşlar FIFA 22 oynarken DirectX Function hatası aldım. Nasıl çözülür bu sorun dünden beri belli aralıklarla alıyorum.
  4. DracheN

Yardım Mortal Kombat 11 Liu Kang intro ve zafer pozu nasıl açılır?

Beyler gördüğünüz üzere hepsi kilitli. Hikayenin 1. kısmını bitirdim, fakat sadece 1-2 skin açıldı. Bu intro ve zafer pozlarının kilidini nasıl açarım bilen biri varsa yardım ederse çok sevinirim.
  5. DracheN

Yardım Mortal Kombat 11 Liu Kang skinleri nasıl açabilirim?

Beyler sadece Liu Kang'in skinlerini açmak istiyorum. Nasıl açacağım krypt kısmından?
Top Bottom