Arama sonuçları: *

1. AsafSimsek

Metro 2033 Redux Dualshock 4 ile oynama

Metro 2033 Redux'u gamepad ile oynamak istiyorum ancak bir türlü düzgün çalışmadı. DS4 Windows, X360ce ile de denedim ancak olmadı. Nasıl yapabilirim? Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
  2. AsafSimsek

God of War'da takıldım

Merhabalar, mağara bacasına tırman diyor ancak ne yapacağımı bulamadım kapı büyüyle kitlenmiş durumda.
  3. AsafSimsek

Öneri Hikayesi akıcı oyun önerisi

Merhaba, hikayesi akıcı oyun arıyorum. Bütçe önemli değil. RDR2, Mafia 1-2, TLOU, Uncharted, GTA 5, Witcher 3, Detroit Become Human, CP2077, Disco Elysium, MGS 5 önermeyin. Aklımda GOW, AC Valhalla, Hogwarts Legacy, Elden Ring oyunlarından biri var. Sizin önerileriniz neler?
  4. AsafSimsek

Vac Banlı Hesaba R6 Siege Alınır Mı?

Merhaba arkadaşlar. Benim 3 yıllık VAC banlı bir Steam hesabım var. Ayrıca 5 yıllık, temiz ancak hiçbir oyun alınmamış bir hesabım daha var. Sizce R6 Siege'i hangi hesabıma almalıyım?
  5. AsafSimsek

Xbox Gamepass oyun önerisi

FPS oyunlarını daha çok tercih ediyorum. Ama FPS dışında oyun önerebilirsiniz. Battlefield 1, Doom Eternal ve Wolfenstein Youngblood indiriyorum şu an. Başka ne tavsiye edersiniz?
  6. AsafSimsek

GTX 1650 laptop ile RDR 2 ve AC Valhalla oynanır mı?

Merhaba. Excalibur G770 kullanıyorum. Sistem: GTX 1650, Intel I7 10750H, 16 GB RAM, Kingston 240 GB M.2 SSD, 1 TB HDD. RAM single channel onu belirteyim. Oyunları orta ayarlarda oynayabilir miyim? GTA 5 ' te very high ayarlarda 90 FPS civarı alıyorum. AC Odyssey'de ise düşük ayarlarda 60 FPS...
  7. AsafSimsek

Warband Tonju Noyan'ın verdiği haydut sığınağı görevi

Tonju Noyan'dan bu görevi aldım ancak sığınağı bulamıyorum. Her yeri gezdim üstelik. Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. AsafSimsek

Valorant kasma sorunu

Dün gece bilgisayarı formatladım. Formattan önce 200 fps almama rağmen şu an menüde dahi fps çok düşük. Sorun ne olabilir?
  9. AsafSimsek

Call of Duty Warzone Server Disconnected Hatası

Bugün Warzone indirdim. oyunu açtım ancak her seferinde aşağıdaki hatayı veriyor. Sorun bende mi yoksa oyunda mı anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  10. AsafSimsek

WWE 2K22 Yeni̇ Finisherlar Açma

Dostlar merhaba. MyRise oynuyorum NXT'deyim ve overallım 88. Ama oyunun başında olan finisherlar haricinde baska finisher yok. Bunlari nasil arttirabilirim?
  11. AsafSimsek

Mount & Blade II Bannerlord fps drop sorunu

Savaşlardayken fps aniden düşüyor, sistemim aşağıda: GTX 1650 Intel I7 10750H 16 GB Ram Ayrıca oyun Hdd'ye kurula Ssd'ye alsam düzelir mi?
  12. AsafSimsek

30-35 TL'lik Steam oyun önerisi

Merhabalar oyun önerisi arıyorum. Daha çok Aksiyon türündeki oyunlar önerirseniz memnun olurum.
  13. AsafSimsek

Assassin's Creed Odyssey Oynanır mı?

23.75 liraya epic gamesten AC Odyssey Deluxe Edition satın aldım. Bazıları oyun çok güzel bazıları ise kötü diyor. Sizce oynanır mı?
  14. AsafSimsek

Mount And Blade Warband Başarım Alamıyorum

Dostlar oyunda başarım alamıyorum. Native senaryosunda oynasam bile. Hileler açık olduğu için olabilir mi?
  15. AsafSimsek

Witcher 3 Görevde İlerleyemiyorum.

Büyülü Lamba görevinde bu kısımda kaldım. Her şeyi denedim (Witcher hislerini kullanarak eşyaları inceledim, duvardaki buz gibi olan şeyleri kırdım hatta güzel bir gümüş kılıç da buldum ama geçemiyorum.) Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  16. AsafSimsek

Rockstar Games Bakım

Bakım ne zaman bitecek bilgisi olan var mı acaba?
  17. AsafSimsek

GTA V Social Club Offline Mode Sorunu

Merhabalar GTA V yükledim bugün. Açtım ve Social Club hesabı da oluşturdum. Bu ekran çıktı karşıma. E-postamı yazıyorum ancak açılmıyor. Yardımcı olur musunuz?
  18. AsafSimsek

Witcher 3 Oynamaya Değer mi?

Selamlar. Yeni bilgisayar aldım ve yeni oyunlar denemek istiyorum. Sanırım Witcher 3 ile başlayacağım. İndirimlerde GOTY versiyonu 24 liraya düşüyordu sanırım. Değer mi sizce? Bir daha ki indirimler ne zaman belirtirseniz sevinirim. :)
  19. AsafSimsek

Empire Total War vs Napoleon Total War

Hangisi daha iyidir? İkisinden birini daha önce oynamak istiyorum.
  20. AsafSimsek

Minecraft SkyBlock Tarzı Oyun Önerisi

Minecraftta SkyBlock tarzı sıfırdan gelişebileceğimiz bir oyun var mı?
Top Bottom