Arama sonuçları: *

1. ALFAomer

Yardım Volorant van1067 hatası windows 11 yükledkten sonra oldu

Merhaba ben dün windows 11 yükledim ve gece volorantı açtğımda bu sorunu aldım ve şu yazıyordu ALTTA,ben çözümlerini denedim ama aynı sorun tekrardan devam ediyor windows 10 a da geçmek istemiyorum dün düzelmediği için 4 defa windows 11 kurdum nasıl çözerim bana yardımcı olursanız sevinirim bu...
  2. ALFAomer

Yardım volorant fps sorunu ,ıstemcı düsük fps sorunu nasıl cozebılırım

merhaba ben dun driver yukledım ondan mı bilmıyorum ama bugun voloranta gırıp ayarlarımı dusuğe cektım benım ayarlarım en yuksekteydı dusuge cekınce hata almaya basladım fps 50 yı gecmedı onceden yuksek ayarlarda rahat 90 fps oynuyabılıyordum nasıl bır sorun oldugunu ben bulamadım bılgınız varsa...
  3. ALFAomer

volorantta arkadasım aktıf olmasına ragmen cevrımdısı gorunuyor nasıl duzeltebılırım /cözüldu tesekkurler

volorantta arkadasım oynamak ıcın ıstek attı kabul edemedım ve cevrım dısı gozukuyor sadece 5 arkadasım aktıf gozukuyor nasıl duzeltebılırım ben kapatıp actım yıne duzelmedı
  4. ALFAomer

Yardım Volorantta Hata Kodu 40ı verıyor nasıl duzeştebılırım

duzeltmeye cakıstım ama olmadı sımdıden tesekkur ederım
  5. ALFAomer

Volorant adım kendi kendıne degıstı nasıl duzeltebılırım bugdan olabilir

volorantta lobide kendı adım yazarken oyuna girince ben oluyor degısıyor volorantta oyuna girdigimde cok kasıyor grafik ayarlarımı nasıl yapabirilim /--KASMAYACAK-- SİMDİDEN CEVAM VERENLERE TESEKKUR EDERIM
Geri