Arama sonuçları: *

1. phestopick

rdr2 türkçe yama önerisi var mı ?

rdr2 90 tl gibi bir fiyata düşmüşken kaçırmak istemeyip alacak ama ingilizce olduğu için hikayenin içine tam giremeyecek arkadaşlar için önerdiğiniz sorunsuz türkçe yama var mı ?
  2. phestopick

rdr2 de kaç fps alırım kasmadan oynayabilir miyim

gtx1060 ve i5 8400 işlemci var sizce kaç fps alır ve oyunu akıcı oynayabilir miyim ?
  3. phestopick

RDR2 DE FPS DEĞERLERİM NORMAL Mİ ?

Medium hıgh ayarlarda oynuyorum ve 60 fps alıyorum ort onlıne moddayım suan hıkaye moduna bakmadım sistemim imzada var edit : hepsını ultraya cektım yıne 60 fps alıyorum ben anlamadım :D
  4. phestopick

rdr 2 de oyunu tam ekran haline getirince hata veriyor

oyunu indirdim ve girdim input sıgnal of diye bir hata verdi alt enter yaparak pencere moduna almak istedim fakat pencere moduna geçmeyip tam ekranda boyut ölçülerini değiştirdi oyunda menü ye girip görüntü ayaraları yapmam lazım düzeltme için fakat menü gözükmüyor ekranda yardımcı olun nasıl...
  5. phestopick

CYBERPUNK 2077 BEKLENENİ KARŞILADI MI ?

Bugun erken erişime açıldı ve yayıncılardan izledik İzlediğiniz kadarıyla sizin beklentinizi karşıladı mı?
  6. phestopick

rdr onlıne upgrade ediliyor mu

bugun rdr onlıne almka ıstıyorum fakat ilerde de story mode almak istiyorum herhangi bir upgrade varmı yoksa bıdaha 299 tl verip oyunu komple mı satın almak gerekiyor 140 tl verip upgrade ediliyor diye duydum ama emin değilim bilen var mı ?
  7. phestopick

RDR ONLINE SATIŞA ÇIKTI

rdr onlıne bildiğiniz üzere bugun satışa çıktı 15 Şubat 2021 tarihine kadar 39 tl gibi bir fiyata satılacak ardından 159 tl ye cıkacak hikayeli hali olmadan da alıp oynayabiliyorsunuz peki sizce alınır mı? suan da 200 tl verecek durumum yok fakat oyunu oynamak istiyorum sizce oyunun onlıne kısmı...
  8. phestopick

COD COLD WAR SİSTEM GEREKSİNİMLERİ BELLİ OLDU

Minimum Sistem Gereksinimleri İşletim Sistemi: Windows 7 64-Bit (SP1) veya Windows 10 64-Bit (v.1803 üzeri) CPU: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300 RAM: 8GB RAM Depolama: 50GB (Multiplayer), 175GB (Bütün Modlar) Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1650 veya Radeon HD 7950...
  9. phestopick

rdr2 mi cyberpunk 2077 mi alayım

tabii ki zevk meselesi ben neyi severim sizler bunu bilemezsiniz ama mantıken ne alınır epıcte 140 tl rdr2 250 tl cyberpunk ikisinden birini alacagım siz hangisini alırdınız ikisinide oynamak istiyorum ama tek seçeneğim var
Geri