Arama sonuçları: *

1. Kaanps4player

Epic Games 130tl kupon sepetim nasıl?

içine Crysis remastered trilogy, kena bridge of spirits, rainbow six siege deluxe ve ekstradan 1 TL lik hamsterdam diye bi oyun ekledim. nasıldır önerileriniz var mı 70 TL yi geçmeyecek?
  2. Kaanps4player

Ultimate Ninja Storm 4 alınır mı?

Minecraft’ı hali hazırda tabletimden oynayabiliyorum dedim ve bunu almaya karar verdim nasıldır iyi midir oynayan varsa yazabilir mi güzel mi? boruto paketiyle alacağım bu arada: https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0700-CUSA06210_00-NARUTOUNS4RTB000/
  3. Kaanps4player

Minecraft Başlangıç Koleksiyonu nedir?

Minecraft alıcaktım ve bu ps storeda normalden daha ucuz alan var mı? https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP4433-CUSA00265_00-STARTERCOLLECTPK
  4. Kaanps4player

Ps4’de Minecraft Alınır mı?

Ps4 için Minecraft almak istiyorum. Almalı mıyım ne gibi eksileri var, ne gibi artıları var söyler misiniz? virgülü yanlış mı koydum?
  5. Kaanps4player

For Honor Oyunu Nasıldır?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi güzel hikayeli oyunları çok severim ve aksiyon da varsa o oyun benimdir
  6. Kaanps4player

Jedi fallen order hakkında soru

Hangi filme kadar izlemem gerekiyor saat 02:00 da inecek oyun zaten aklımda star wars izlemek vardı yazdığım gibi hangi filme kadar izlemek gerekiyor
  7. Kaanps4player

John wick arabası hangisi gta5

Babamla birlikte John wick izliyoruz gta da John wicki yapma fikri geldi aklımıza ama arabasını nasıl yapacağız bilmiyorum hangi araba daha çok uyuyor herkes vapid ellie diyor
  8. Kaanps4player

Gta5 paramı nasıl değerlendiririm?

Arkadaşlar onlineda 1.5m param var nasıl değerlendirmeliyim evim falan var arabalarım da var cevaplarınızı bekliyorum
  9. Kaanps4player

Open World Oyun Önerileri (Ps4)

Bu son olacak gerçekten son olacak open World güzel oyun var mı ac odyssey düşündüm haritası open Worldu güzel mi bilemiyorum siz ne önerirsiniz open world olsun sadece hikayeli bide
  10. Kaanps4player

Anime izlemedim genshin impact nasıl

soru başkıkta Arkadaşlar nasıl oyun anime izlemedim herhangi bir animeyle bağlı mı amacımız ne oyunda
  11. Kaanps4player

Genshin impact amacı ne?

Yazdığım gibi Arkadaşlar amacı ne bu oyunun
  12. Kaanps4player

Witcher 3 alacağım hangi versiyon

Arkadaşlar almaya karar verdim +18 sahneleri ailem gelmezse direk ps tuşuna basıp çıkacağım hangi versiyon almalıyım dlcler falan 1608827220 Ailem gelirse*
  13. Kaanps4player

Witcher 3 güzel mi +18 sahnelerden korkuyorum

Arkadaşlar güzel mi dediğim gibi +18 sahnelerden korkuyorum kendimiz mi seçiyoruz hikayenin parçası mı
  14. Kaanps4player

Ea play alınır mı arkadaşlar

Alınır mı Arkadaşlar 1 yıllık plus var zaten bunu aylık alacağım almalı mıyım hangi oyunlar var listesini atar mısınız güncel
  15. Kaanps4player

PC build sim başta PC yok

Arkadaşlar ben almıştım oyunu ama ilk başladığımda hiç bir yerde pc yok bulamadım ne yapacağım
  16. Kaanps4player

Oynayıp en sevdiğiniz oyun

Arkadaşlar öylesine açtım bilgilenmek için sizin en sevdiğiniz oyun nedir pc oyunları yerine açtığıma bakmayın konsol da söyleyebilirsiniz benim en sevdiğim oyun God Of War çok güzel geldi efsane bir oyun
Top Bottom