Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Farming Simulator 5 Microsoft Store'dan alınca Xbox PC'ye gelir mi ?

Farming sim 5 alacağım ön siparişten. fakat Microsoft store'da 30 tl daha ucuz. Microsoft store'dan alırsam Xbox pc'ye geçer mi yoksa direkt Xbox üzerinden mi almalıyım. Microsoft store üzerinden oynamak istemiyorum yeterince platform var zaten
  2. C

Yardım Forza Hroizon 5 Steam Hesabı ile Xbox Hesabını bağlama

Aylar önce gamepass ile Forza Horizon 5 oynamıştım. Mercedes amg araba gelmişti çark çevirince. Şimdi steamden oyunu satın aldım ve xbox hesabına giriş yaptım fakat hesaplar bağlanmamış yeni bir hesaba giriş yapmışım gibi oynuyorum oyunu. Acaba xbox'ta oynadığım arabaları steamden de oynama...
  3. C

Valorant Düşük Fps Rtx3060ti

Daha önce yazılanları okudum ama bir çözüm bulamadım. O yüzden ben de yazayım dedim. Rtx3060ti ve 5600x kullanıyorum. Valo'da ayarlar farketmeksizin 60-100 arası fps alıyorum. Bf5'te falan ultrada 150+ alıyorum ama. Aklıma gelen tek şey birkaç ay önce işlemci boost özelliğini kapatmıştım. Ama...
  4. C

Yardım Dying Light Silahım Kayboldu Geri Alamıyorum

Arkadaşla Dying Light'ta online oynarken ilk görevlerden silah verme görevine yanlışlıkla kendi altın rengi silahımı verdim. İsmini ve hangi görevde verildiğini hatırlamıyorum. Geri almanın bir yolu var mı ?
Geri