Arama sonuçları: *

1. M

Minecraft 1.17'de Gelen Maden Güncellemesi

Merhaba dostlarım, Ben 1.16.5 sürümünde survival oynuyorum şuan ve biliyorsunuz 1.17'de maden güncellemesi geldi-şuanlık sadece snapshotlarda var-. Ben hali hazırda oynamakta olduğum 1.16.5 dünyamı 1.17'de açarsam maden güncellemesi benim dünyamı etkiler mi? Yani maden güncellemesinden...
  2. M

Valorant Skin Alınır Mı?

Selam arkadaşlar benim csgo envanterim var ve artık csgo oynamıyorum Valorant puanları oyun çıktığında %120 olarak gelecek biliyorum. Açıkçası skin almak istiyorum ve şuan 3 tane item sattım bile. Sizce oyuna battlepassle skin gelir mi ki gelirse o da paralı olacak. Kısacası skin alınır mı?
  3. M

CS:GO Mavi Rozetler

Bu rozetler nasıl mavi oluyor?
  4. M

cs.money Takas

Arkadaşlar bugün cs.money sitesinde bazı skinlerimi farklı skinlerle değiştirmek için bu siteye girdim. İlk item olan SG 553 Cyrex envantere geldi ama başka takas teklifi gelmedi ve şu ekranda kaldı. Verdiğim skin gitti ama bende şuan sadece 1 skin var.
  5. M

Ubisoft Uplay Crash Sorunu

uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi. Kaç kere silip tekrar yükledim ama olmadı. Çöken bileşen upc.exe imiş. UPC:EXE RAPORU...
Geri