Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Gta 5 Online 2 milyon ile en karlı iş modeli ?

Ps5’den oynuyorum mantıklı fikriniz varsa biraz para bayılcam 2 milyonum olcak. Gece kulübüm var günlük 50k nakit bırakıyor ama millet bunun kat ve kat fazlasını kazanıyor. Kosatka diyorlar hiç bilgim yok. Maze bank ta bir çok seçenek var fakat hangisi kazandırır bilmiyorum. Tavsiyelerinizi...
  2. Dolar Bey

gta 5 cloud sync conflict hatası

Hata bu, daha önceden de yaşamıştım seçtiğim gibi değilde birini seçmiştim review diyip girince ilerleme silinmiş %15 den devam etmiştim. Yaşayan varsa çözüm bulursa sevinirim.
  3. Dolar Bey

Raft oyununda zorluk ayarı değişiyor mu ?

Zor modda oynuyorum normal'e düşürücem ben bulamadım sizden yardım beklerim.
  4. Dolar Bey

Yardım Modlu Mc açarken hata veriyor (CurseForge)

Kendime curseforge' dan güzel bir mod paketi yaptım içinde 30 tane mod var. 20 küsür mod varken oynuyordum sonradan biraz ekleme yaptım açılırken böyle bir hata veriyor sebebi ne olabilir ? İnternette vs. sıkıntı yok bilgisayarda kaldırıyor rahatça. Dışardan ekleme yok sadece curseforge modları...
  5. Dolar Bey

Minecraft mod yüklenince hata veriyor

1.19.3 sürümündeyim mod'u klasöre atıyorum ve böyle bir hata alıyorum, sebebi nedir ?
  6. Dolar Bey

Gta 5 Trainer, Araba spawn ettikten sonra kayboluyor (Ödüllü)

Story mode'da trainer yükledim, açtım her şey çalışıyor fakat araba oluşturunca hemen kayboluyor, nasıl halledebilirim ? Gerçekten yardımcı olan olursa paparadan 10tl göndercem yemin ederim yeter ki yardım edin çok araştırdım bulamadım.
  7. Dolar Bey

Gta 5 eski sürümde kalmış

İnternet kafede ve bilgisayarımda oynadığım Gta 5'te baya farklılıklar var. Sanırım o daha yeni. Gta 5'in güncel son sürümü nedir ? Nasıl indirebilirim ? Bi ara sürüm yüklemiştim ordan kalmış sanırsam.
  8. Dolar Bey

Gta 5 bisklet nasıl çağırılır ?

Satın aldığım bisikletimi nasıl bulabilirim ? Garaj var.
  9. Dolar Bey

Gta 5 açılırken hata veriyor

Bu hatanın sebebi nedir ?
  10. Dolar Bey

Minecraft En Az 3 Kişilik Ekip Arıyorum (Online Oynamak İçin)

Arkadaşlar sa Minecraft oynamak için ekip arıyorum discord varsa ekleyin ∞Dolar#5904 En az 3 kişi olalım beraber modluda oynarız normal survival'da. Eğer gelcek olan varsa burdan yazmanız yeterli olur 3 kişiden fazla olursa grup kuracağım. SESLİ ŞART Sadece gelmek isteyenler yazsın boş yazı...
  11. Dolar Bey

Cs:Go Seçkin ne işe yarıyor ?

Rütbeyi göremiyorum sadece ama hala rekabetçi maçlara girebiliyoruym ne işe yarıyor bu ? Satın almadım.
  12. Dolar Bey

[DUYURU] Pokemon GO Türkiye'ye geldi !!

Artık orjinal olarak Türkiyede play store'da bulunuyor arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Artık APK'ya gerek yok. Duyuru konusu bu boş konu değil : )
  13. Dolar Bey

Minecraft 1.17 Sürümü İçin 4 Yapı Fikri (Mumlarla)

Öncelikle selamlar herkese günaydın yakında 1.17'nin tamamen herşeyini tanıttığım bir rehber gelecek ama öncelikle birkaç yapı hilesinden bahsedeceğim. MUM VE ŞALTERİN MÜKEMMEL UYUMU <Dolar>Bunu yapmak için öncelikle havaya mum koymanız gerek ardından altına şalter koyup böyle muazzam bir...
  14. Dolar Bey

Steam'den ücretsiz online oyun önerisi

Fazla gb olmazsa iyi olur 2 dk arkadaşla yükleyip oyniyacaz. ÜCRETSİZ OLUCAK.
  15. Dolar Bey

Cs:Go en iyi kasa hangisi ?

Kendisine ne desem ikna edemedim alma diye. Bazı skinler var nn binlerce dolar oluyor onlardan çıkartmak istiyormuş. Kasa fiyatlarını bilmiyoruz Bütçe 100 tl. Konuya bir şey yazacaksanız kasa önerin.
  16. Dolar Bey

Minecraft fps sorunu

Minecraft Java edition oynuyorum çok kötü bir optimizasyonu olduğunuda biliyorum normalde 100-500 fps arası alırdım 500'e çıkardı ardından direkt 100'e düşerdi, 500 e çıkma nedenini bende bilmiyorum FPS hiç bir zaman sabit olmadı. Şimdide 30 fps alıyorum. İşlemci İ7 8750H Gtx 1050 4 gb (Dandik...
  17. Dolar Bey

Yardım Forza Horizon 4'e girilmiyor

Steamden 2 gün önce satın aldım az önce indi oyundada girdim. İlk 1 dakikada ne görülüyorsa gördüm fakat sonradan oyundan attı yeniden girmeye çalışınca 91.05 mb güncelleme var dedi indirdim ama inmedi. Ne yapıcam arkadaşlar Oyunlara para yatırmam ilk dewfa verdim parayı ondada sorun yaşadım.
  18. Dolar Bey

Minecraft far lands'a nasıl gidilir ?

O minecraft efsanesinin yanına gitmek istiyorum. Hangi koordinatlar ? Hangi sürüm ? Sorularım bunlar zaman farketmez gitmeye çalışacağım gittiğimde burda paylaşırım :) Sorunuz varsa gooogle dan bakın ben bilgi bulamadım bilen varsa söylesin lütfen.
  19. Dolar Bey

Valorant C dosyasına yüklüyor

C dosyasında yer yok ama ben F dosyasına indirmek istiyorum nasıl ayarlayacağım ? Şuanda güncellenme ekranındayım nasıl F dosyasına aktaracağım yüklemeyi ? Alan aç demeyin hepsi önemli dosyalar.
  20. Dolar Bey

Minecraft 85 TL pahalımı ?

Premium sitelerinden demir paket almıştım ama sürekli şifresi değişiyor ve ikide bi hesap değiştirtiyorum windows 10 edition almak istiyorum ama 85 tl sizce fiyatı iyi mi? ? Oyunlara çok para vermem (max 25 tl vermişimdir) o yüzden soruyorum param var. Burdan...
Top Bottom