Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Cs2 da faceit oynayan konuyu okursa çok sevinirim !!!!

selamın aleyküm öncelikle hayırlı günler dilerim herkese bundan 1-2 seneyi aşkın bir faceit hesabım vardı şuanki kullandığım steam hesabının gmaili ile açtığım fakat o zaman o faceit hesabını abim kendi steam hesabı ile bağlamış ve şuanda faceit hesabında oyun bağla dediğimde kendi steamımla...
  2. S

Yardım csgo sürekli donarcasına takılıyor lütfen yardım edin ?

arkadaşlar merhaba öncelikle normalde oyunlarımda donma vs şeyler olmuyordu ama 2-3 gündür aşırı fazla takılma oluyor hani 1 saniyelik donarcasına takılıyor resmen ve düzeliyor ardından bi yerden açık bir alana çıkarken mesela top midden mide tam çıkarken ufak takılıyor ve forzadada ufak...
  3. S

csgo takım arkadaşı lazım 4k saatim var süpremim

csgoda tek oynuyorum arkadaş lazım varsa süprem lem arkadaşlar eklesin beni beraber oynayalım https://steamcommunity.com/profiles/76561198359843561/
  4. S

bilgisayar için dövüş oyunu önerisi ?

selamlar arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi bilgisayarıma indirecek dövüş oyunları arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi akşamlar dilerim herkese
  5. S

ryzen 5 3600 valorantta titreme yapıyor ?

öncelikle herkese selamın aleyküm iyi geceler dilerim sistemi aldığım günden bugüne birsürü oyun oynadım sistemi zorlayacak ama hiçbir oyunda en ufak kasma donma takılma yaşamadım yakın zamanda valorant indirdim ve oyunu orta ayarlayda oynuyorum ve valorantta hafif yukarı doğru baktığımda ise...
  6. S

Cs go fps sağındaki var artıyor ?

Herkese iyi geceler iyi forumlar arkadaşlar bu aralar cs goda sürekli fps nin yanındaki var artıyor 0.8 ve 1 arası sürekli iniyor çıkıyor bu normalde 0.6 yada 0.5 lerde sabit olması gerekmiyor mu yardımcı olursanız sevinirim NOT:FPS NİN SAĞINDAKİ VAR) Birde dc açıkken cs girince fps 399 a...
  7. S

arkadaşlar steamda forza horizon 4 indirim

arkadaşlar steamda forza horizon 4 60 tl indirimde şuan almak isteyen alabilir . normalde 92 tl
  8. S

valorant oyun titreme sorunu kasıyo hissiyatı ?

arkadaşlar valorantı yükledim ve oyuna girdiğimde oyun kasıyo hissiyatı veriyor titriyor gibi mouseyi hareket ettirince bunun sebebi nedir sizce sebebi nedir fakat cs go olsun gta 5 olsun olmuyor o oyunlarda şimdiden teşekkürler.RX 570 ryzen 3 2300x var 8gb ram a320m s2h anakart
Geri