Arama sonuçları: *

1. C

Yardım PayDay2 kapanma sorunu

Arkadaşlar ben oyunu oynarken lobiye bir adam geldi, adamın üstünde CHEATER yazmıyordu fakat hileymiş. O an arabaya yüklediğim çantaların etrafına bir sürü çanta fırlattı ve o çantalardan birini alınca oyunum dondu, birkaç saniye sonra da kapandı. Bu sürekli tekrar edip duruyor, oyun...
  2. C

GTA V GPU az kullanma sorunu

Arkadaşlar merhaba, kullandığım sistemde Ryzen 5 3500 ve Asus Dual Evo RTX 2060 bulunmakta ve GTA V oynarken GPU kullanımı şehir içinde 40-60 arası oluyor ve anlamsızca düşük FPS ile oynuyorum. Tüm ayarları fulledim, GPU kullanımında artış olmadı. Sadece 8x MSAA ile oynadığımda kullanım...
  3. C

Yardım Payday 2 zorluk seçememe sorunu

Arkadaşlar merhaba, Payday 2 oynarken kurabildiğim en yüksek zorluk Mayhem, mesela ben Death Sentence oynamak istiyorum ama Mayhem'den üstüne izin vermiyor. Bu bir bug mu yoksa belli bir süreden sonra mı açılıyor bu özellik? Oyunu yakın zamanda satın aldım ve 70 levelim, Death Sentence açabilmek...
  4. C

Yardım CS:GO takılma sorunu

Arkadaşlar Ryzen 5 3500 işlemci ve RTX 2060 ekran kartı kullanıyorum. CS:GO oynarken şu videodaki gibi takılıyor. Bu internetten kaynaklı bir şey mi yoksa işlemcimin CPB ayarı kapalı olduğu için üstüne binen yükü karşılayamamasından mı oluyor?
Geri