Arama sonuçları: *

1. Samed Karaca

ETS 2 düşük FPS sorunu

istemimi yükselttim ancak ETS 2 de hala düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Eski sistemim Ryzen 3 3100 RX 580 16 GB RAM. Bu sistemle Truckers MP de 20-30 FPS alıyordum normal oyunda 60 civarı. Yeni sistemim Ryzen 5 5600X 3070 Ti 32 GB RAM bu sistemle de Truckers MP de 30-40, normal oyunda Max 80-90...
  2. Samed Karaca

CS2 error reading from loaded packed store hatası

cs oynarken böyle bir hata alıyorum çözümü nedir silip yüklesem düzelirmi?
  3. Samed Karaca

Forza Horizon 5 en hızlı araba hangisi

oyundaki en hızlı araba hangisi koenigsegg jesko aldım full modifiye ettim 389 u geçmiyor
  4. Samed Karaca

efootball 2022 fenerbahçe nasıl seçilir

steam den e football 2022 yükledim oyunda türk takımlarını nasıl seçerim
  5. Samed Karaca

Cs go prime almazsak ne olur

ben bu yeni gelen cs go prime işini hiç anlamadım prime almazsam ne olur üstçavüş rütbem vardı nereye gitti kaç level olduğuma nasıl bakarım anlatırsanız sevinirim
  6. Samed Karaca

Steam kütüphanede olan oyunu gönderme

steamda kütüphanemde olan ve hiç oynamadığım oyunu hediye edebilirmiyim
  7. Samed Karaca

GTA 5 add-on araçtan uzaklaşınca kayboluyor

GTA 5'e garaj modu yaptım o garaja add-on araçlardan 8 tane falan dizdim. İlk dizdiğim arabadan çok az uzaklaşınca araç kayboluyor nasıl çözerim?
  8. Samed Karaca

Epic Games GTA 5 Menyoo güncel link bulamadım yardımcı olurmusunuz

epic games gta 5 menyoo güncel link bulamadım yardımcı olabilirmisiniz bir de nasıl kuracağım
  9. Samed Karaca

battlefield 4 reach the airfield görevinde takılı kaldım

battlefield 4 reach the airfield görevinde takılı kaldım soldaki düşman tankını sağdaki tank nedense vurmuyor 1 saattir bekliyorum hala tankı vurmadı internette görevin videolarını izlediğimde hemen vuruyor tankı nasıl geçerim bu görevi
  10. Samed Karaca

cs go hangi kasayı açmalıyım

elimde ufuk kasası revoler kasası ve spektrum 2 kasası var hangisini açmalıyım
  11. Samed Karaca

cs go durup dururken kasmaya başladı

oyunu oynarken durup dururken kasmaya başladı sv ve var kısımları kırmızı oluyor nasıl çözebilirim
  12. Samed Karaca

Crack RDR 2 %85.3 de takılı kaldı

RDR2 setup kurarken %85. 3 de takılı kaldı ne yapmam gerek
Geri