Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Forza Motorsport Oynanır Mı?

Bildiğiniz üzere oyun XBOX Game Pass üzerinde mevcut. Şu sıralar arcade yarış oyunlarından sıkıldım ve Forza Motorsport gözüme ilişti. Oyuncu sayısının fazlalığı ve online yarışların keyifli olması gözüme hoş geldi. Ama oyunun incelemelerine baktığımda yerden yere vuranları gördüm. Oyunun...
  2. CesarVialpando

Cyberpunk 2077 İçin En İyi Mod Paketi

Önerilerinizi bekliyorum. Sorunsuz çalışması önemli.
  3. CesarVialpando

NFS Unbound Nasıl Bir Oyun

Şu sıralar yarış oyunu açlığım var ve hazır Xbox Game Pass üyeliğim de varken bu oyuna bir şans vermek istiyorum. Sizce Unbound son çıkan NFS oyunlarına göre nasıl? Benim için en önemli olan hususlar da; bu oyunda da o berbat kütük araba sürüş hissiyatı ve drift mekanikleri duruyor mu? Eğer...
  4. CesarVialpando

Mafia 1 Remake Görüntüde Kırılma Sorunu

Sadece bu oyuna özel görüntüde kırılma sorunu var. Hangi oyun içi ayarı denediysem sorunu halletmeyi beceremedim. 2K desteğe yazdım ama bana inanılmaz absürt sorun giderme yöntemleriyle geldiler (oyunu yeniden başlatmak, PC'yi yeniden başlatmak vs.) :D Sizin önerebileceğiniz bir çözüm yöntemi...
  5. CesarVialpando

İki Kişilik Oyun Önerisi

Hikayeli coop, parkur veya spor oyunu önerileri öncelikli olarak önerilerinizi bekliyorum.
  6. CesarVialpando

Cyberpunk 2077 Modlar Çalışmıyor

Oyuna mod kurmak için Vortex programını kullanıyordum ve bir sorun yaşamıyordum. Ama artık kurduğum modların hiçbiri açılmıyor. Vortex'de modların yüklendiği klasör doğru bir şekilde seçili. Bu konuda bir sıkıntı yok. Programı silip tekrar yüklemem de bir işe yaramadı. İnternette bununla ilgili...
  7. CesarVialpando

Assetto Corsa Offline Trafik Modu Nasıl Kurulur?

Bu modu daha önce de kurdum ama sadece online modda trafik vardı. Offline modda sayılı araba çıkıyordu. Bu modu nasıl kurabilirim?
  8. CesarVialpando

Sizce GTA 6 Nasıl Bir Oyun Olacak?

Bence ilk fragmandan bile bu oyunun bir şaheser bir oyun olacağı ortada. Ayrıca sızıntılar da bunu destekler nitelikte. Siz ne dersiniz? Nasıl bir oyun bizleri bekliyor?
  9. CesarVialpando

Çözüldü İçine Mod Kurulmuş Bir Oyun Nasıl Eski Haline Döndürülür?

Dün akşam Cyberpunk 2077 oyununa mod kurma hatasına düştüm. Modu kuramadığım gibi bunu yaptıktan sonra oyuna drop girmesine ve FPS'in düşmesine sebep oldum. Steam'den dosya bütünlüğünü doğrulamak bir sonuç vermedi. Ben de şimdi oyunu silip yeniden kuruyorum. Sizce yaptığım bu şey oyunu eski...
  10. CesarVialpando

GTA 6'dan Beklentileriniz Neler?

Biliyorsunuz ki GTA 6 fragmanının yayınlanmasına birkaç gün kaldı. Aklıma gelmişken bu soruyu sorayım dedim. Sizin beklentileriniz neler yeni oyundan? Ben bu yeni oyundan daha fazla girilebilen mekan, daha iyi ve akıllı bir yapay zeka, daha iyi dövüş fizikleri (GTA 4'e bakınız) daha iyi bir...
  11. CesarVialpando

CS2 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Selamlar ve iyi forumlar. Açıkçası yeni oyun beni hayal kırıklığına uğrattı. Gerek düşük FPS, gerek FPS dropları, gerek bağlantı sorunları, gerekse bir anda çökme ve yanıt vermeme problemi ile CS2, en azından benim gözümde kendi kendini yedi bitirdi. Siz neler düşünüyorsunuz?
  12. CesarVialpando

CS2 Oyun Ortasında Yanıt Vermiyor

Bilmiyorum bir tek bana mı oluyor? İstisnasız 1 günde veya 2 günde bir mutlaka oyun maçtayken donuyor ve ne yaparsam yapayım oyunu kapatamıyorum. Anca PC'yi yeniden başlatmam gerekiyor. Ki bu da beni epey delirtiyor ister istemez. PC'de bir sorun yok. Yalnızca bu oyunda bu sorunu yaşıyorum...
  13. CesarVialpando

Steam 350 TL Oyun Önerisi

Biliyorsunuz ki Steam indirim dönemine girdi yine. God of War almam kesinleşti gibi. Yanına oyun önerir misiniz?
  14. CesarVialpando

İmzadaki Sisteme Minecraft Grafik Modu Önerisi

Hem güzel gözüken hem de PC'yi kastırmayacak bir paket arıyorum.
  15. CesarVialpando

Assetto Corsa Trafik Modu

Selamlar. Modu arada tek başıma veya 1-2 arkadaşımla kafa dağıtmak için yüklemek istiyorum. Bu modu nereden yükleyebilirim? Bir sürü video var kafam karıştı.
  16. CesarVialpando

GTA 5 Online Hangi İşletmeyi Almalıyım?

Para kaldırmak için ilk alınması gereken işletme hangisi sizce?
  17. CesarVialpando

FIFA 23 Ara Sahnelerde Takılma

Maç içindeyken oyun içi FPS değerlerim oldukça iyi. Fakat iş maça giriş sahnesine ve korner ve penaltı vuruşlarına gelince oyun takılıyor. Bir sürü şey denedim ama nafile. Nasıl halledebilirim bu sorunu?
  18. CesarVialpando

Assetto Corsa Shuto Haritasında Trafik Araçları Gözükmüyor.

Üstelik bir sürü trafik aracı açmama rağmen. Zaten ekran görüntüsü de atacağım. Yardım eder misiniz?
  19. CesarVialpando

Battlefield 5 Ara Sahnelerde Sorun

Ara sahnelerde diyalog sesleri çok çok az geliyor ve ara ara kare atlamaları oluyor. Ama bunlar sadece ara sahnelerde oluyor. Oyun içinde fps değerlerim gayet iyi.
  20. CesarVialpando

CS:GO 113 TL'LİK KASAYI NE YAPMALIYIM?

Elimde 113 TL'lik bir kasa var. Sizce bu kasayı şimdi mi satayım, yoksa bekleyeyim mi? Ya da ben bu kasanın parasını nakite çevirebilir miyim? Cevaplarsanız sevinirim.
Geri