Arama sonuçları: *

1. Raze8165

Cities Skylines 2 mod nasıl kurarım ?

arkadaşlar ben bu oyunu crack indirdim ve mod kurmak istiyorum ancak yeni çıkan mod kurma sisteminde bi uygulamayla kuruluyor ve steam gerekiyor crackli olduğu için oyun steame entegre değil bende bu indirdiğim modları oyuna kuramıyorum dosyalarıda biraz kurcaladım ama mods tarzında bi dosya...
  2. Raze8165

VALORANT'ta ekran kartım iyi olmasına rağmen az fps alıyorum

Arkadaşlar benim monitörüm 165hz bi monitör ekran kartım ve işlemcim ise RX 6600 XT ve Ryzen 5 3600. fakat valorantta gpu kullanımları %5 ile %30 arası gidip geliyor ve ısınmıyor bile fakat oyunda efektlerin yoğun olduğu zaman fpsler 100 ve 120 civarlarına kadar iniyor ben ekran kartımın...
  3. Raze8165

GTA 5 Fivem Motelden Çıkınca Oyunum çöküyor.

Arkadaşlar başlıkta anlattığım gibi FiveM de bir oyuncuyum ve ayarlarımın hepsi yüksekte 1050 Ti kartımla 80-100 kasmadan rahatça oynayabiliyorum fakat motele girdiğim zaman oto matik bir yere ışınlıyor. Sonrasında çıkarken motele ışınlıyor ve o anda bütün arabaların camları durmadan patlıyor ve...
  4. Raze8165

Age of History 2 sürekli barış isteği geliyor

Arkadaşlar Age of History 2 oyununda yaklaşık 5-6 ülke fethettim ve bu ülkelerin %100'ünü aldım. Nasıl oluyorda hala barış talebi gönderiyorlar ?. Tur 250'deyim ve her tur 3-4 tane barış isteği iptal etmekten bıktım. Nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz ?
Top Bottom