Arama sonuçları: *

1. VirtudeN

RDR2 hiç bir şekilde açılmıyor

Oyunu alalı 1 ay oldu her şeyi yaptım 2 kere sildim yükledim social clubu sildim yükledim bana mısın demiyor oyuna tıklıyorum ama açılmıyor Hata raporu : https://drive.google.com/file/d/14yHd6FqDwxMXnW0HfXPXjqIDxmPTpsK5/view
  2. VirtudeN

RDR2 Açılmıyor kendi kendine kapanıyor

oyunu açmaya çalıştığımda açılmıyor kendi kendini kapatıyor burada hata raporu var https://drive.google.com/file/d/14yHd6FqDwxMXnW0HfXPXjqIDxmPTpsK5/view?usp=sharing 1668342511 yardımcı olabilecek var mı ?
  3. VirtudeN

red dead redemption 2 Açılmıyor

bu ekranda kalıyor açılmıyor kendi kendine kapanıyor oyun steamde orjinal
  4. VirtudeN

red dead redemption 2 Açılmıyor

bu ekranda kalıyor açılmıyor kendi kendine kapanıyor oyun steamde orjinal
  5. VirtudeN

Dying Light 2 parçacık sorunu

Zombilere vurduğum zaman renkli parçacıklar çıkıyor çözümünü bilen var mı
  6. VirtudeN

3 Oyun arasında kaldım sizce hangisi ?

İndirimlerde almayı düşündüğüm üç oyun arasından hangisini tercih etmeliyim 1-Read Dead Redemption 2 2-God of War 3-Cyberpunk 2077 Bu arada kovboy teması çok sevmem sizce rdr 2 bu yanılgımı kırabilir mi ?
  7. VirtudeN

Csgo kasa açma sitelerine skin yatırıcam ama çok komisyon alıyor

88tllik p90 skinine 40 TL'ye alırım diyor sizce normal mi yoksa başka sitelerde daha yüksek fiyata alır mı 1619266247 @ArdaM
  8. VirtudeN

Siz Hangi Oyunu Alırdınız ?

İki oyun arasında kaldım Resident Evil Village Days Gone 2si de 280 tl başka oyun önerileride olur
  9. VirtudeN

Bu skini upgrade yapmak mantıklı mı ?

Kırık diş operasyonunu yan hesabım da bitirdim ve kasa açtım Glock 18 franklin eskimiş(361 Tl) ve p90 kaplan çukuru az aşınmış(68 Tl) çıktı Forcedrop benzeri sitelerde glocku bıçağa upgradelemeyi düşünüyorum yoksa skini siteye satıp kasa mı açmalıyım
  10. VirtudeN

Kırık Diş Operasyonu hakkında soru

biletini 2 gün sonra alacam şimdiden görevleri yapsam boşa gitmez değil mi bazı görevler yapılabiliyor
  11. VirtudeN

Kırık Diş Operasyonu Görevler Zor Mu?

Operasyonu almak istiyorum bitmesine ortalama 1 ay var görevler zor mu bitirebilir miyim
  12. VirtudeN

Fıfa 20 yi nerden alabilirim

Fıfa 20 oynamak istiyorum ama fiyatlarına baktığımda 100 ila 200 lira arasında değışiyor Alabileceğim ucuz siteler varmıdır en fazla 40tl verebilirim ea play alınca fıfa 20 oluyor diyenler var doğrumudur
  13. VirtudeN

yamatr güvenilir midir

yamatr den resident evil 2 remake türkçe yama indiricem sitenin bir sorunu varmıdır oyunu steamden aldım kurulur mu
  14. VirtudeN

Güvenilir Yama siteleri

Yakın zamanda pc alıcam korsan oyun oynamayı bırakıp steamden oynucqm ama çoğu oyunlar türkçe yama olmadığı için virüssüz bir türkçe yama sitesi var mı?
  15. VirtudeN

Steam oyununa türkçe yama

Yeni pc alcam eskiden yaptığım gibi korsan oyun indirmek istemiyorum virüs vb şeylerle karşılaşmamak için steam oyununa yama işinde virüs vb şeyler olur mu acaba kafama takıldı
Top Bottom