Arama sonuçları: *

1. LalaMüfik

Assassin's creed Valhalla için türkçe yama tavsiyesi?

https://www.nexusmods.com/assassinscreedvalhalla/mods/16?tab=files&file_id=251 ben bu linki buldum ama üyelik istiyor başka varsa tavsiyeye açığım
  2. LalaMüfik

Valorant toxic kitle ve rankıma olan zararı ...

konuyu saçma bile bulabilirsiniz ama artık bıktım cidden hergün aim kasıp geliştirdiğim oyunum bu toxic kitle yüzünden berbat bir hale geliyor bu berbat kitleden bazı gruplar; 1) 9 yaşında çocuklar: tamam benimde yaşım 16 küçük ama 9 yaşında bir çocuk aileme anama babama bildiği küçük...
  3. LalaMüfik

riot çöktü mü? VALORANT giremiyorum

evet sorum başlıkta valo felan giremiyorum valorantta atmadan önce chat felan kullanılmıyordu arkadaşlar gözükmüyordu şimdi oyuna giremiyorum
  4. LalaMüfik

çok düşük sistem isteyen online oynayabileceğimiz oyun tavsiyesi?

3 kişiyiz birinin sistemi çok kötü soru başlıkta
  5. LalaMüfik

assasins creed odyssey türkçe yama tavsiyesi?

soru başlıkta ingilizcem iyidir fakat cidden zor cümleler kullanıyorlar red deat i oynayabilen ben bunu oynayamadım 1608975683 up up
  6. LalaMüfik

cs go da rakibin avatarları mavi gözüküyor

sorunum başlıkta dns problemimi?
  7. LalaMüfik

Forest tarzı hikayeli online oyun

arkadaşlarımla forseti bitirmiştim iki aydır forest gibi oyun aramamıza rağmen bulamadık herkesinn tavsiyesi rafttı ve beğenmedik green hell dediler onu alacağız ben sizden başka öneriler bekliyorum illa forest tarzı da lazım değil hikayeli online oyun yeterli şimdiden teşekkürler
  8. LalaMüfik

red deat redemption soru

red deat redemptionu kurdum ve oyunun yüzde 13 ünü bitirmiş bulunmaktayım fakat göreve gidemiyorum çünkü görev yerlerinde aranma seviyem en yüksekte sadcee yanlışlıkla birinin atını çaldım yanlışlıkla derken atın yanından geçerken benim sanıp e bastım hemen şerifler bastı nasıl düşüreceğim bu...
  9. LalaMüfik

Red deat redemption ?

red dead redemption 29 .10.2020 tarıhınde turkıye saatıyle 18 24 arası ucretsız olacak sebebı ise rockstar gamesın kurulus yıldonumu buraya kadar okuduysanız pardon ama boyle bırsey maalesef yok herkes gbı bende yana yana cracklı arıyorum varsa bırı soylesın bılıyorum korsana karsısınız ama malı...
  10. LalaMüfik

arkadaslarla online oyun onerısı

baslıkta soru ama cs pubg gıbı oyunlar degil forest ruft gibi oyunlar anlarsınızya mınecraft gibi hıkayelı eglencelı aksıyonlu oyun tavsıyesı ıstıyorum
  11. LalaMüfik

cs go da konsol komutu

cs go da 4 kısı atolye mapı gırdık ve vs atıyoruz fakat herkes terrorıst olmak zorunda ve antı olamıyor herkes bırbırını goruıyor yanı kaptmanın yolu varmı bırbırını gormenın*
Top Bottom