Arama sonuçları: *

1. Nicksiz

Metro Exodus mu? Detroit Become Human mı?

İki oyun türünü de seviyorum. Ama sadece birisini alabilirim. Sizce hangisini almalıyım? Nedeniyle birlikte yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  2. Nicksiz

Öneri Sherlock Holmes: The Devil's Daughter mi? MotoGP 15 mi?

Arkadaşlar Steam cüzdanım da 10TL var. Bu iki oyun arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Neden?
  3. Nicksiz

Ekran Kartı Ayarlarım Witcher 3'e Girdiğimde Değişiyor.

Arkadaşlar eskiden ekran kartıma OC yapmıştım ve 1-2 ay o şekilde kullandım. Sonra OC'li ayarlarımı değiştirip, geri eski stok haline getirdim. Yalnız sadece Witcher 3 oyununda ayarlarım hala değişmiyor. Yani ekran kartının ayarlarını ne yaparsam yapayım, Witcher 3'e girdiğimde eskiden...
  4. Nicksiz

Star Wars Battlefront 2 Oynayanlar Bakabilir mi?

Şu gemiye binme görevini nasıl yapacağız bilen var mı? Gemiye biniyorum ama patlatıyorlar hemen. Aşırı sinir oldum yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Nicksiz

Batman: Arkham Knight mı? Rise of The Tomb Rider mı?

Arkadaşlar bu iki oyundan birisini alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Teşekkürler.
  6. Nicksiz

Alien Isolation Türkçe Yama Linki Önerir misiniz?

Arkadaşlar forumda baktım hiç konusu açılmamış. Bana lazım hem belki başka lazım olan arkadaşlar da varsa görüp, bilmiş olurlar. Var mı sağlam, güvenilir bir sitede bu oyunun yaması? Teşekkürler.
  7. Nicksiz

Oyun İçin Türkçe Yama İndirmenin Zararı Veya Sıkıntısı Varmıdır?

Arkadaşlar herhangi bir oyun için yama indirmek korsana girer mi? Crack oyun gibi indirdikten sonra virüs bulaşma olayları olabiliyor mu? Yukarıdaki sorularımda herhangi bir problem yoksa eğer sağlam, güzel bir yama sitesi önerebilir misiniz? Teşekkürler.
  8. Nicksiz

Witcher 3 Bitmiyor mu? :D

Arkadaşlar 44 saat oynama sürem var daha hala oyunda Ciri'yi bulamadım:LOL: Bu oyun ne kadar uzunmuş böyle ya. Ve daha hala oyunun yarısına bile gelemediğimi düşünüyorum :D Aşağı yukarı kaç saat oyun süresi var bu oyunun? Bir de witcher 3 kadar başka uzun soluklu, hikayeli oyun var mıdır? Var...
  9. Nicksiz

The Witcher 3 Seviye Atlamanın Kolay Yolları Nedir?

Arkadaşlar indirimden Witcher 3 aldım. 2 gündür oynuyorum lakin hala 4. seviyeyim, üstelik lewelim artsın diye yan görev yapmaktan doğru düzgün ana görevleri bile yapmadım :) . Acaba benim bilmediğim bir yol varmı kolay seviye atlamanın? Eğer yoksa gerçekten bu durum çok sıkıcı. Her yapmak...
  10. Nicksiz

Dishonored 2 vs Prey Hangisini Alıyım?

Arkadaşlar Playstore Sitesinde Oyunlar İndirime Girmeye Başladı. Bende Başlıktaki 2 Oyun Arasında Kaldım. İkisinin de Fiyatları Aynı ve İki Oyun Hakkında da Hiçbir şey Bilmiyorum. Sadece Grafik Kaliteleri ve Atmosferleri Hoş Geldiği İçin Bunlarda Karar Kıldım. Sizce Hangisini Almalıyım...
  11. Nicksiz

Watch Dogs 2'de Bu Kadar Düşük FPS Almam Normalmi?

Sistemim İmzamda Yazıyor Arkadaşlar Ama Telefondan Girenler İçin( Asus B450M Dragon, Ryzen 5 1600AF, RX 580 8GB, 8x2GB 3000 Mhz RAM, 480GB SSD). Bu Sistemle WD2'de Ultra Ayarlarda 38-55 FPS Arası Değerler Alıyorum. Normal mi Bu Değerler? Youtube'da Sistemimle Aynı Videolar Bulamadığım İçin...
  12. Nicksiz

Cyberpunk 2077'nin Resmi Olarak Sistem Gereksinimleri Açıklandı.

Arkadaşlar çok sık bu konu hakkında soru soruluyordu. Artık olay netliğe kavuşmuş bulunmakta. Minimum Sistem Gereksinimleri DirectX Sürümü: DirectX 12 CPU: Intel Core i5-3570K ya da AMD FX-8310 RAM: 8 GB GPU: NVIDIA GTX 780 3 GB ya da AMD Radeon RX 470 Depolama: 70 GB HDD (SSD öneriliyor)...
  13. Nicksiz

Apex Legends Oynayan Sağlam Takım Arkadaşı Arıyorum...

Arkadaşlar Apex Legends oynuyorum ve birlikte oynamak için takım arkadaşı arıyorum. 211 Lewelim, Rankim Gold 3. Saçma sapan takıma rastgele gelen adamlardan sıkıldım. Bir tane bile benim kadar deneyimli ve iyi oynayan takım arkadaşı bulsam yeter bana. Hergün oyuna girebilirse iyi olur ve yüksek...
  14. Nicksiz

Valoranta Gelen Yeni Güncellemeden Sonra FPS Düşüşü

Dostlarım 1-2 Gün Önce Valoranta 1 GB'lık Güncelleme Gelmişti. Güncellemeyi Yapıp Oyuna Girdikten Sonra 30-35 FPS Düşüşü Olmuş. Güncellemeyi Yapanlarda Böyle bir şey Oldumu? Çok Saçma Geldi Bana Az Değil 30 FPS kaybı.
  15. Nicksiz

Öneri İnternetsiz Oynanabilecek Kaliteli Oyun Önerisi

Dostlarım İnternetsiz oynayabileceğim hikayeli güncel veya güncel olmasa da kaliteli PC oyunları önerir misiniz?? Teşekkürler...
  16. Nicksiz

Öneri Ücretli Oyunları Ücretsiz İndirebileceğim Güvenilir Siteler?

Dostlarım güncel ve ücretli oyunların bulunduğu, crackli oyun indirebileceğim bildiğiniz güvenilir siteler varmıdır? Linklerini yazarmısınız? Teşekkürler...
Top Bottom