Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Bunalımı Atlatmak için Oyun Tavsiyesi

Yeni pc aldım ama ounicak oyun bulamıyorum. Daha doğrusu oynama hevesim gelmiyor. Rdr2 ve Detroit yüklü şu anda ama hiç giresim gelmiyor. Açtıktan 5 dk sonra mc giriyorum. Siz bana bu durumu atlatmam için ne önerirsiniz? Tercihim online ama hikayeli de olur
  2. AhmetN

ETS 2 DLC Aile Paylaşımı Yapılır Mı

Map DLC'lerin hepsi yan hesabımda. Malum ana hesabıma satın almaya kalkınca bayağı bir maliyetli. Acaba aile paylaşımı vs ile DLC'leri paylaşabilir miyim? Böylece ProMods girebilir miyim?
  3. AhmetN

50 yl hikaye odaklı oyun önerisi

Far cry 4 düşünüyorum yerine şunu al dediğiniz bir oyun var mı
  4. AhmetN

Far Cry 4 Alınır Mı?

Fc3 te yaklaşık 20 saatim var ve her saniyesinde çok keyif aldım 4 alınır mı 40tlnin hakkını verir mi?
  5. AhmetN

Steam sepet değerlendirme

Sizce liste nasıl? Ekle veya çıkar dediğiniz oyun var mı? Ayrıca 5 6 tane kart düşürmelik oyun tavsiyesi verir misiniz
  6. AhmetN

75 TL ye Kadar Oyun Tavsiyesi

Rainbow six siege düşünüyorum. Şuanda sepette RDR2 ve AC ezio üçlemesi var Başka ne önerirsiniz 75 TL'ye kadar
  7. AhmetN

Forza Horizan 4 30 TL Alınır Mı?

Şu anda Steam'de indirimde alınır mı?
  8. AhmetN

ETS 2 DLC'siz Harita Modu Önerisi

Şu anda hiçbir harita DLC'si yok. Hangi harita modunu önerirsiniz? Oynarken hem keyif alabileceğim hem de zorlanabilieceğim türden. *1.43
  9. AhmetN

ETS 2 Harita DLC Önerisi

Harita DLC'si alıcam hangisini alsam karar veremedim. Şöyle güzel yolları olan, virajlı, keskin yolu olan DLC var mı? İberia alacaktım ama yaza erteledim onu. Şimdi hangisini almalıyım. (25-30 TL arası)
  10. AhmetN

PES 2021 Nasıl Yama Yapabilirim?

Farklı yama kurmak istemiyorum. Zaten kurulu bir yama var ama bazı yerlerde bence hatadan ziyade benim anlayışıma uymayan görünümler var. Bunları kendim oyun ve yama dosyalarının içinden düzeltebilir miyim? Yani kendim oyuna yama yapabilir miyim?
  11. AhmetN

PES 21 Skorboard Değiştirme

Ekteki skorboardı en azından Avrupa ve Şampiyonlar Liginde şu an ki haline değiştirmenin bir yolu var mı? Ufak bir detay ana bazen oyun zevkimi etkileyebiliyor.
  12. AhmetN

Minecraft 1.17.1 Dünyam Bozuldu

Save dosyam bozuldu. Oyuna girdiğimde bana yeni dünya aç diyordu. Ama dün gece her şey normaldi. Oyunu kaydedip çıkmıştım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? (Oyunun dosyalarında Save dosyam gözüküyordu.) https://drive.google.com/drive/folders/1r0_8MIHT1aDEO2tLxBfSuLD-rOijSd8j?usp=sharing
  13. AhmetN

Lossless scaling işe yarıyor mu?

Almaya değer mi? Eski bir sistemim var. Eğer gerçekten biraz işe yarıyor ise alacağım. Lossless scaling kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi? i5 3317u. HD 8730M / HD 4000. 4 GB bellek. SSD.
  14. AhmetN

GTA 5 0xc000007b hatası

Process Monitor ile aldığım hata verisi: https://www.mediafire.com/file/jdq0hx9inwwy29r/Logfile.PML/file Epic Games ile oyunu başlattığımda alıyorum hatayı. Nasıl çözebilirim
  15. AhmetN

Dell insipron 5521 GTA 4/5 oynatır mı?

i5 3317U. HD4000/ HD 8730M. 4 GB bellek. 240 GB SSD. W8.1 Bu sistem ile GTA SA 2021 grafik modu indirmeyi düşünüyordum. Merak ettim ve GTA 4 performansına baktım. Forumda bir arkadaş orta - düşük ayarlar 35-45 FPS aldığını söylemiş. Ben de GTA 4 oynasam performans nasıl olur? GTA V denemiştim...
  16. AhmetN

En optimize Minecraft sürümü hangisi?

Eski bir sistem var. Java oynarken kasmalar, droplar vs. can sıkıyor. Bir videoda bedrock sürümü daha optimize diye duymuştum ama bir testte Bedrock'ın Java'ya göre daha fazla bellek kullandığını gördüm. Kısaca hangisi daha fazla FPS verir? (Bu arada bedrock sürümünün adı Windows 10 olarak...
  17. AhmetN

Minecraft Emek Skyblok Sunucusu

1.16 veya 1.15 altyapısını kullanan bir sunucu önerir misiniz? Oynadığım tüm sunucular 1.8 altyapısını kullanıyor ve bu benim oyun zevkimi düşürüyor.
  18. AhmetN

MC Emek Skyblok Sunucu Önerisi

Minecraft 1.16.3 emek skyblok sunucusu arıyorum. İnsanlar ile etkileşim kurabileceğim, itemlerim ile market açabileceğim bir sunucu olsun istiyorum. Şu anda aktif olarak oynadığım birkaç sunucu var ama 1.8 tabanlı olduğu için yeni birçok özelliğe erişemiyorum. Tek oynarsam sıkılıyorum bu yüzden...
  19. AhmetN

Lunar Client 1.16.3 Sürümünde Girme ?

Uzun bir aradan sonra tekrar Lunar Client kurdum. Lakin oynamak istediğim sürüm 1.16.3 olmasına rağmen oyun beni sürekli 1.16.5 sürümünde kullanmamı istiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
  20. AhmetN

Age of Gistory Oyun Atma Hatası

Sabah sorun yoktu. Az önce başladı sorun. Tam da senaryor bitiyordum. Neyse, sorun şu ki oyun sabaha göre daha hızlı yüklendi ve %100 olunca oyun hiç hata vermeden attı. Sorun nedir ve nasıl çözebilirim?
Top Bottom