Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

cs:go da seçkin olmama rağmen cs 2 ye gelmemiş

csgo da seçkindim çok net hatırlıyorum açıp kapatıyodum falan 21 level olup almıştım seçkini bugün cs yi güncelledim kaç ay sonra girdim seçkin gözükmüyo satın al falan diyo 15 dolar veremem vardı seçkin eminim
  2. AlpBeyk

Zamanında en sevdiğiniz flash oyun

Çocukluğunda herkesin illa ki tarayıcıdan oynadığı oyunlar vardır sizin en sevdiğiniz tarayıcı oyunu hangisiydi veya en çok oynadığınız Benim ki altın avcısı ve çağlar boyu savaş ikiside efsane benim gözümde
  3. AlpBeyk

Assassin's Creed'in Hangi Oyununu Önerirsiniz?

assasin's creed syndicate veya 4 ü düşünüyorum ama büyük ihtimalle serinin bir oyununu oynıyacağım onun için hikayeyle pek bağlantısı olmaması lazım ve imzamdaki sistemle syndicate i oynayabilir miyim onu da bilmiyorum
  4. AlpBeyk

streamer life simulator açılmıyor

niye böyle oldu anlamadım crackli indirmiştim gayet normla oynuyordum dün çıktım bugün gireceğimde tıkladım fakat açılmadı ne error verdi ne bişey baktım görev yöneticisinde arkada çalışıyor olarak gözüküyor 48 mb ram harcıyordu niye böyle olmuş olabilir savei min de gitmesini istemiyorum
  5. AlpBeyk

Minecraftta neden köylüye kayış bağlayamıyorum

Normalde bağlanmıyor diye biliyorum fakat adalın 1.17 hardcore serisinde kayışı bağladığını gördüm fakat kendi oynadığın 1.17 de köylülere kayış bağlıyamıyorum adal mod gibi bir şey mi kullanıyor yoksa bug mı
  6. AlpBeyk

ets 2 yi nasıl online oynayacağım

normalde truckers mp den giriyordum ama şimdi resmi sunucu gelmiş galiba ona nasıl girerim ve bu arada artık truckers mp de çalışmıyor böyle bir hata veriyor
  7. AlpBeyk

left 4 dead 2 error veriyor

oyunu açıyorum introdayken space basıyorum introyu geçmek için ve direk aşağıdaki erroru veriyor introyu tamamen izliyorum ve yine aynı error u verip kapanıyor oyun bu arada oyunu steamden orjinal olarak aldım
  8. AlpBeyk

Half life ı nasıl arkadaşımla oynarım

Arkadaşımla 1v1 yapmak istiyoruz veya 3 arkadaş 1v1v1 yapmak istiyoruz Öncelikle illaki steamden mi almamız lazım yoksa crack indirsek de olurmu Aynı evde veya apartmanda yaşamıyoruz
  9. AlpBeyk

Forza horizon 4 açılmıyor

Arkadaşım bilgisayarına forza indirdi bugün açmayı deneyelim dedik 720 p en düşük ayarlara aldık sonra oyunu başlat dedik optimize ettikten sonra yükleniyor ekranından sonra direk kapanıyor Sistem İ3 2120 Gt 730 4gb 4×4 ram Kaldırırmı diye konu açmıştım ve 20 40 fps oynarsınız demişlerdi benim...
  10. AlpBeyk

the forest arkadaş servera giremiyor

ben server kurdum 1 haftadır falan oynuyoruz 3 kişi, sonra yine aynı girecektik ben kurdum arkadaşları davet ettim 2 side girdi sonra oyunu başlat dedim 2 arkadaşımızla biz girdik ama diğer bir kişi the forest ın yükleme ekranında kalıyor başka servera girmeyi denediğinde giriyor ama benim...
  11. AlpBeyk

forzada ebeveyn denetimini nasıl kapatıcam

forza horizon 4 oynuyorum fakat çoğu özelliğe bu ayar yüzünden ulaşamıyorum nasıl kapatıcam ve nereden
  12. AlpBeyk

minecraft a giremiyorum isim yerinde takılı kalıyor

hep girdiğim mc bir gün aniden şu ekranda takılı kalmaya başladı bu şekilde takılı kalınca kapanmıyor da görev yöneticisinden kapatıyorum silip yüklemeyi denedim olmadı çok error verdiği oldu sürüm sildim yükledim falan düzelttim ama bu ekranda ilk defa kalıyor onun için bulamadım yardımcı...
  13. AlpBeyk

Bilgisayarım forzayı hangi ayarlarda oynatır

Ryzen 3 3100 Gskill 2×8 3200mghz Sandisk 500 gb m.2 ssd Gt 1030 o.O2 Hangi ayarlarda kaç fps oynatır sizce Not: gt 1030 +250 core clock +1000 memory clock oc li
  14. AlpBeyk

Bilgisayarım control kaldırırmı

Kaldırırsa hangi ayarlarda kaç fps de kaldırır Ryzen 3 3100 Gskill 2×8 3200 mghz ram Gt 1030
  15. AlpBeyk

Bilgisayarım carx drift i kaldırırmı

Ryzen 3 3100 2×8 3200 mghz ram Gt 1030 Sizce bilgisayarım kaldırır mı bu oyunu bana kaldırır gibi geldi 30 fps de oynarım herhalde Ve sizce alınır mı bu oyun indirimde 13 tl ye düşmüş
  16. AlpBeyk

Gta 5 mod kurucam online a girebilir miyim

Bu videodaki modu kurmak istiyorum fakat modu kurduktan sonra tekrar aynı şekilde eklediğim dosyaları kaldırırsam online a girebilir miyim veya epic games den doğrula yaparsam
  17. AlpBeyk

The witcher a başlıyorum

İlk oyunundan başlıyorum indirdim türkçe yama kurdum fakat bazı kişiler kolla oyna demişler elimde f310 var klavyeyle mi oynıyım yoksa gamepadle mi gamepad le oynayacaksam bi ayar rehberi gibi bir şey var mı hiçbir tuş ayarlı değil
  18. AlpBeyk

2020 takım çıkartmaları indirimi be zaman biter

Ne zaman biteceği belli mi değilse bir tahmininiz var mı Ve bittikten sonra çıkartma fiyatları tekrar yükselir mi
  19. AlpBeyk

Hayatımdaki bütün şansımı burda kullandım galiba

Cs go rekabetçi maç attım ve envantere bişey geldi inşallah parçalanmış kasası falandır diyordum ve bu çıktı
  20. AlpBeyk

(ÇÖZÜLDÜ) gta 5 online da sarı soru işareti görevi

Gta 5 online da takılırken haritada sarı soru işareti belirdi ve oraya gittiğimde sarı bir bölge çıktı hazineyi bul diye ve mail geldi oraya gittim ama bulamıyorum yeni başlafım paraya ihtiyacım var hem merak da ettim
Top Bottom