Arama sonuçları: *

1. Laxerian

Battlefield V (Bedava)

8P88-5KCC-CR6G-NUEC-2G3D Origin üzerinden etkinleştirliyor
  2. Laxerian

Outridersı en ucuz nereden alabilirim?

kod olarak yada hesap oalrak fark etmez en ucuz ve güvenli nereden alabilirim
  3. Laxerian

Lol'de sadece 1 gün raporladığım kişilerin üstüne ticket attım ve sonuç

Şimdi fark ettim her zaman böyle davransaymışım 10K Oyuncu ya ban yada ceza alırmış ve ayrıca tr hesabımın ticketları bunlar zaten ticket sebeplerinden de anlaşılıyor diye düşünüyorum sizde raporladığınız kişinin üstüne ticket da atarsanız sevinirim
  4. Laxerian

Lol top lane hero önerisi

West Plat 3 75 LP yim son zamanlarda gnar oynuyordum fakat çok fazla nerf geldiği için hem şampiyon havuzumu genişletmek adına hem lig atlamak adına hangi heroları önerirsiniz
  5. Laxerian

Lol akadami ligine katılmak için hangi rank gerekiyor

Westte grand master olursam akadamiye girme şansım ne kadar yaşım 17
  6. Laxerian

Lol Prestij Kostümleri ne zaman gelecek (hepsi)

lol deki bütün prestij kostümlerinin geleceği bir tarih var mı yada hangilerin sırasıyla geleceği belli
  7. Laxerian

lol amazon gaming ödülü ne zaman alınabilir olacak?

gece birde de baktım alınamıyordu
  8. Laxerian

lol gold 1 yerleştermedeki gümüş 4 le girebilirmi

euw gold 1 38 lp yim arkadaşım şu anda maçta gümüş 4 olacak ikimiz solo q girebilirmiyiz?
  9. Laxerian

LOL Etkinlik kartı görevleri

LOL de etkinlik kartını aldım fakat ilk başta 230 token veren haftalık görevler vardı galiba pazartesi bitti o görevler yenilenmedi 230 veren görevler yeniden geliyor mu
  10. Laxerian

Bu türkçe yama fakemidir yardım

https://www.turkce-yama.net/watch-dogs-legion-turkce-yama/ bu yama fakemidir
  11. Laxerian

watch dogs legionda türkçe yama olucakmı

oyun kendisi türkçe yama yekleyecekmi yada harici olarak yama yapmış yerler varmı
  12. Laxerian

AC Valhalla Nereden alabilirim

Soru yukarda ve steamde varmı yada steame gelecekmi
  13. Laxerian

Oyun alacağım sorum var

Daha önce hiç far cry oyunu oynamadım yani hepsi birbirinin aynısı sıkıntısını yaşamam hangi far cry duo oynanabiliyor aklımda new dawn ve 5 var
  14. Laxerian

RDR2 De türkçe yama varmı

Soru yukarda pc ye alacağım
  15. Laxerian

Gözleri bayram ettirecek iyi grafikli oyunlar

Evet iyi grafikli oyun önerisi bekliyorum 😁
  16. Laxerian

2020 her katagoride oyun önerisi

Merhaba Güçlü bir pc topladım Oyun öneriniz varmıdır rtx olsa iyi olur hikayesiyle grafikleriyle veya vuruş hissiyle vb özellikleriyle etkileyen oyun varsa oyun ve etkliyen yanını yazarsa sevinirim
Top Bottom