Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

CS2 için Yeniden Para Ödenecek mi?

CS2, CSGO'dan farklı bir oyun olarak mı çıkıyor? Yoksa CSGO sahipleri hiç para ödemeden CS2 oynayabilecekler mi?
  2. lerensavasl

Sakin Vakit Öldürmelik Oyun Önerileri

Böyle CoD gibi Witcher gibi kasıntı sağlam hikayeler değil de vakit öldürmelik kısa süreli bağımlılık yapacak oyun önerisi istiyorum. Online olmasa daha iyi. Tamamen sakin sakin takılayım yani. Sistemim imzamda var. GTA5 30 FPS ayarında bilgisayar.
  3. lerensavasl

24 TL Steam'den Oyun Önerisi

İmzamdaki sistem ile oynayabileceğim oyunlar söyler misiniz? Tür farketmez. Her türden önerileri bekliyorum.
  4. lerensavasl

CarX Drift Racing Arabaya Drift için En İyi Dynstand Ayarı Nedir?

Soru aslında başlıkta. Oyunu bugün aldım bayağı bi sardı :D Subaru aldım ve DRIFT Mods aldım. Onun yanındaki Dynostand ayarını yapmak istiyorum. Önerebileceğiniz dereceler neler?
  5. lerensavasl

Radeon 530 ile Oynayabileceğim Hikaye Oyunları

Başlık belli ya :) Ekran kartı aşağı yukarı R7 240 diyebiliriz. Tüm özelliker zaten imzada yazıyor. Boooll bol liste yazarsanız sevinirim. Bakabileceğim bi 20'ye yakın oyun olsa güzel olur. Ayıklaya ayıklaya oynarım.
  6. lerensavasl

Witcher 2 FPS Problemi

Witcher 3 oynarken 1024x768 low ayarlarda 20 25 FPS oynayabiliyorken, bu ayarlar Witcher 2 'de bana yalnızca 30 35 FPS oynatıyor. Arasındaki sistem, grafik kalitesi dağlar kadar. Neden bu kadar düşük FPS oynuyorum? Witcher 2'deki bu FPS problemini çözmek için ne yapmam gerekiyor?
  7. lerensavasl

Sistemimde Bannerlord Oynayabilir miyim?

İmzada gördüğünüz sistem ile kaç FPS alabilirim? YouTube'da hiçbir içeriğe denk gelemedim.
  8. lerensavasl

MİDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR Alınır mı?

Arkadaşlar Steam'de indirime girmiş. Witcher 3 ile birlikte bu kesmeli biçmeli hikaye oyunlarını yakın dönemde tanıdım. Bu da şimdi karşıma çıktı. Sizce alınır mı? Sarar mı? Ayrıca imzadaki sistemle kaç FPS oynayabilirim? MİDDLE-EARTH: SHADOW OF MORDOR GAME OF THE YEAR EDİTİON
  9. lerensavasl

NFS Payback Hurda Araç Nasıl Güçlendirilir

Arkadaşlar Mustang hurdasını topladım. Araç LV 101. Ben bunu nasıl güçlendirebilirim? Bu güçle yenebileceğim yarışlar yok. Yarış yenip hız kartı da takamam o yüzden. Nasıl performansını güçlendirip şöyle bi LV 180-200 falan yapabilirim?
  10. lerensavasl

The Witcher 3 Grafik Hatası

Arkadaşlar oyunda böyle bir problem var. İçinden geçebildiğim, alakasız yerlerde resimlerde de görebileceğiniz gibi yüzeyler var. Bu problemi çözmek istiyorum ama daha internette ne diye aratacağımı bile bilmiyorum. "Kaplama sorunu" falan yazdım ama pek fayda etmedi. Oyun Steam üzerinden...
  11. lerensavasl

Witcher 3 Tüm Sonları Nasıl Oynayabilirim?

Arkadaşlar Witcher 3'ü bir kez bitirdim. 3 adet farklı son olduğunu öğrendim ve diğer sonları da görmek istiyorum. Ben kayıtları her zaman temiz tutarım. Haliyle kayıtlar da silik bende. Diğer sonları nasıl oynayabilirim?
  12. lerensavasl

Hikaye Oyunu Önerisi İstiyorum

Arkadaşlar sistemim imzamda var. Bu sistemle 30+FPS oynayabileceğim oyunları söylerseniz çok memnun olurum. Witcher serisi, AC serisi, COD serisi falan yedik sildik süpürdük. Yeni oyunlara arayışındayım. Başka arkadaşların açtığı konulara da baktım ancak genelde iyi sistem isteyen oyunlar var...
  13. lerensavasl

The Witcher 3 Hakkında Yardım

Arkadaşlar öncelikle iyi günler. Witcher 3 oynamaya başladım. Oyun sardı ancak tam oturtamadığım birkaç şey var. O yüzden görsellerle birlikte madde madde sorularım olacak. Sorularıma madde madde cevap verirseniz sevinirim. • Arkadaşlar envanteri gösterdiğim resimde de görebileceğiniz gibi...
  14. lerensavasl

Rocket League Şablonları Ne Yapabilirim?

Arkadaşlar elimde tonlarca şablon var. Oyuna para yatırmayan birisiyim ve bunlar benim için gereksiz şeyler. Ne yapabilirim bunları? İşime yarayabileceği bir şeyi var mı? Takas makas duydum ama detay bilmiyorum.
  15. lerensavasl

Öneri FPS Kaybetmeden Grafikler Nasıl Yükseltilir? Rehber.

•Arkadaşlar hepinize iyi geceler öncelikle. Geçenlerde öğrendiğim bir şeyi sizinle paylaşarak yaymayı hedefliyorum. Ne kadar duydunuz, ne kadardır biliyorsunuz veya biliyor musunuz emin değilim. Herhangi bir kaynak sunamayacağım maalesef, çünkü bir kaynağım yok. Nereden öğrendiğimi...
  16. lerensavasl

Oyunlarda Çözünürlük Ayarı Değişmiyor

Merhaba arkadaşlar. İmza kısmındaki laptopa sahibim. Problemim şu, ben oyunlarda çözünürlük değiştiremiyorum. 1920x1080'den başka bir seçenek karşıma çıkmıyor. Bu konuyu sanırım daha önce açmıştım bu forumda ama uzun bir süre geçti aradan ve yeni kullanıcılar aramıza katıldı. Bu yüzden tekrar...
  17. lerensavasl

Steam'de Level Kasma

Arkadaşlar hızlıca level kasmak istiyorum. Nasıl kasabilirim? Programsız hilesiz falan. Idlemaster diye bir şey varmış ama VAC atar gibi geliyor o bana.
  18. lerensavasl

Mount and Blade Bannerlord Sistem Gereksinimleri

Merhabalar. Steamda yazan minimum sistem gereksinimlerinin bi tık altında kalan bir sistemim var. Ortalama kaç FPS alınabilir? steam: MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7 (64-bit only) İşlemci: Intel® Core™ i3-8100 / AMD Ryzen™ 3 1200 Bellek: 6 GB...
Geri