Arama sonuçları: *

1. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFA 24 yamalarından anlayan biri bakabilir mi?

Arkadaşlar şu videoda ne yapıyorsa aynısını yapıyorum, yüzler ekleniyor ama Salah'ın yüzü bambaşka bir oyuncuya ekleniyor her yüz farklı oyuncuya ekleniyor sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
  2. MazeretimVarAsabiyimBen

cs 2 skinchanger ban yedirtir mi?

Selam arkadaşlar, maddi sıkıntılardan dolayı bütün envanterimi satmak zorunda kaldım şimdi normal skinler ile oynamak çok garip hissettiriyor, silah skinlerini geçtim onlar yine neyse de başka bıçaklara alışınca standart bıçak baya garip hissettiriyor. Skinchanger kullansam ban yedirtir mi?
  3. MazeretimVarAsabiyimBen

400 fps ama smooth olmayan CS??

Arkadaşlar selam yeni sistem topladım CS 2de eskisinden daha iyi ayarlarda oynuyorum 400 fps alıyorum ama eski bilgisayarımda 180 fps ile daha smooth gözüküyordu oyun. Takım arkadaşlarım zıplayınca laglı olarak gözüküyorlar. İnternet hızımda sorun yok oyunda 50 ms alıyorum. Daha smooth olması...
  4. MazeretimVarAsabiyimBen

FC 24 save dosyasını nasıl başka pcye aktarabilirim

arkadaşlar selam kendi bilgisayarımda FC 24 kariyer modumdaki ilerlemeyi başka pcye aktarıp ordan oynayabilir miyim eğer oluyorsa nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz?
  5. MazeretimVarAsabiyimBen

Fifada oyuncular defans yapmıyor Yardım

oyunu defalarca sildim yükledim, defalarca sıfırladım, bütün taktikleri oyuncu rollerini uyguladım olmuyor. santra yapılır yapılmaz MDO oyuncusu hariç bütün orta saha ve hücum oyuncuları ileri gidip orada bekliiyor defansa dönseler bilw orta saha yayı çevresinde bekleyip izliyorlar sadece...
  6. MazeretimVarAsabiyimBen

FİFADA ORTA SAHALAR DEFANSA YARDIM ETMİYOR

bütün taktikleri deniyorum bütün oyunculara rol veriyorum yok arkadaş yok orta sahalar defansa dönmüyor mal gibi ilerde bekliyor. defalarca sildim oyunu bir daha yükledim yine aynı. Arkadaşlarımın bilgisayarlarında oynuyoruz bi sorun yok ama bende bu bir türlü düzelmiyor ne yapabilirim...
  7. MazeretimVarAsabiyimBen

EAplayden oynadığım bfyi satın alsam ilerlemem kaybolur mu

EA playden aylık ödeyerek oynuyorum aktif. Şuan satın alsam yine aynı profil aynı ilerleme ile devam edebilir miyim?
  8. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFADA ORTA SAHALAR DEFANSA DÖNMÜYOR

Her yıl oynuyorum şuan aktif 23deyim. Kariyer modundayım hangi takıma gittiysem hangi dizilişi taktiği kullandıysam olmuyor arkadaş merkez orta saha oyuncuları defansa dönmüyor öyle merzifon eşşeği gibi ileride bekliyorlar kafayı yiyecem artık yok mu bunun bir çözümü
  9. MazeretimVarAsabiyimBen

Battlefield 2042 açılmıyor

anticheat ekranı yüklendikten sonra EA playe atıyor ve öyle kalıyor 2 gündür ne yaptıysam olmadı yardımcı olabilecek var mı?
  10. MazeretimVarAsabiyimBen

CS 2 neden bana gelmiyor?

6 yıllık seçkin hesap sahibiyim, rankımı 2 gün önce açtım ama yine gelmiyor ekstra bir şey yapmam lazım mı? son 1 senedir falan bırakmıştım oyunu onunla alakalı olabilir mi?
  11. MazeretimVarAsabiyimBen

COD MF remastered!'i nasıl ucuza alabilirim

Oyun Steam'da 165 lira ve benim bu parayı ödeyecek durumum yok, daha ucuza alabileceğim bir site falan var mı?
  12. MazeretimVarAsabiyimBen

R. Six Siege'de deatmatch modu var mı?

İndirimde rainbow six siege aldım 5v5 modu çok güzel fakat alışmam zaman alır. Oyunda ölünce direkt respawn olmalı takımlı deatmatch modu var mı?
  13. MazeretimVarAsabiyimBen

Battlefield 1 online için alınır mı?

Arkadaşlar hızlı akan takımlı deatmatch oyunu arıyorum oynamak için. Bütçem 5e yetmiyor Battlefield 1'in online kitlesi hâlâ var mı? Aktif oyuncu durumu nedir? Veya takımlı deatmatch oyunu olarak COD falan başka bir şey önerir misiniz? Battle Royal sevmiyorumda.
  14. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFA 20 kadroları güncellememe sorunu

Arkadaşlar FIFA 20 aldım indirdim girdim her şey hoş da, hâlâ sezonun başında ki ilk kadrolar var. Nasıl güncelleyeceğim bunu?
  15. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFA 20 aldım kadrolar eski yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar FIFA 20 aldım indirdim girdim her şey hoş da, hâlâ sezonun başında ki ilk kadrolar var. Nasıl güncelleyeceğim bunu?
  16. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFA 20 satın aldım eski kadrolar var nasıl güncelleyebilirim

17. MazeretimVarAsabiyimBen

ucuz oyun satan site önerileriniz var mı

yeni pc topladım oyun alacak param kalmadı. ucuz oyun satan site önerir misiniz?
  18. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFA 20YE 21 GÜNCELLEMESİ YAPILABİLİR Mİ

FIFA 20 almıştım da maddi durumlardan dolayı ilk etapta 21 alamayacağım. FIFA 20 için 21 güncellemesi yapılabilir mi oyuncu ratingleri, transferler, formalar falan?
  19. MazeretimVarAsabiyimBen

FIFA 20 crackli nereden indirebilirim

Yeni PC dizdim oyun alacak para kalmadı FIFA 20 crackli indiren varsa yardımcı olabilir mi
Geri