Arama sonuçları: *

1. marilyn

valorant ve vanguard sunucuları çöktü

sanırım sunucular zortladı gene hata alıyorum 1642006366
  2. marilyn

Yardım minecraft açılmıyor (java)

launcheri orjinal microsoft storeden indiriyorum şu ekranda kalıyor bir çözümü varmı denediklerim (sil yükle appdata .minecraft sildim javayı tekrar indirdim)
  3. marilyn

çözüldü valorant radyanit için ayrı para vermem lazımmı

gece pazarına yağmacı vandal geldi 1200vp ye ve onu alacağım ama yükseltmesi için radyanit puanı falan gerekiyor bunu ücretsiz bulabiliyormuyuz yoksa battlepass mi almam lazım ücretsiz bulabiliyor isem iyi olur nereden bulurum ücretsiz
  4. marilyn

çözüldü sabotaj 0xc0000005 hatası

bu hatayı nasıl çözerim youtubede her hangi bir kaynak bulamadım hatayı yazdığımdada sayılı kaynak var onlarında çok yardımı dokunmadı 1626027798 defender kapalı runtime pack kurulu çoğu program hatasız sorunsuz çalışıyor tek bu oyunda böyle steamdan indirdim directx de opengl de aynı hatayı...
  5. marilyn

Yardım valorant kısayol oluşturmuyor oyunuda başlatamıyorum

oyunu başlatamıyorum çünkü masaüstüne kısayol oluşturmuyor kısayol oluşturma var vs ama girilen kısayollar uyuşmuyor c ye kurdum d ye kurdum lanet kısayol gelmiyor nasıl açıcam ben bu oyunu ? birisi masaüstü kısayolu linki atabilirmi bana
  6. marilyn

çözüldü gta sa açılmıyor hata vermiyor

oyunu steamdan almıştım eski toprakları hatırlamak için oynamak istedim oyuna girmeye çalışıyorum açılmıyor hata da vermiyor directx 9.0 11 12 indirdim visual paketlerinin hepsi indirili ama bi türlü açılmıyor oun dosya doğrulaması yaptım olmadı gittim crack indirdim gene olmadı forumlara baktım...
  7. marilyn

Forza horizon 4 yorumum

Oyun güzel atmosfer güzel tonlarca araç ve modafiye var modafiye sevenleri tam içine çekicek saatlerce modafiye yaptortabilecek bir oyun aa o arabada iyimiş çok güzelmiş şu renk çok yakışıyor gibisinden arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz arkadaş ekleme sistemini biraz sıkıntılı buldum xbox...
  8. marilyn

ÇÖZÜLDÜ forza horizon 4 başlamıyor

forza aldım indirdim oyuna girdim microsoft hesabımı girdim oyuna başla dedi başladım bi tane araba görünüyordu ekranda o sıra oyun crash yedi hata vermeden kapandı şimdi tekrar girmeyi denedim xbox kumandasının olduğu yükleme ekranında takılıyor görev yöneticisinde kullanımlarımda bu şekilde...
  9. marilyn

Yardım valorant hesabı çalınıp durduğu için destek kaydı oluşturdum ve...

destek kaydı oluşturduğum için hesabı bir süreliğine kilitlediler şimdi hesap sahibi bilgileriyle geri açabiliyormuşuz ama destek kaydında aradığım yeri bulamıyorum destek kaydını nereye açacağım gene aynı biletin altına mesaj atılmıyor 1616163210 youtubeden baksana diyecek yorum kasan hazır...
  10. marilyn

valorant hesabı aldık ama sürekli çalınıp duruyor

merhaba valorant hesabı aldık arkadaş ile parayı verdik maili değiştirdik ve oyuna girdik kendini zeki sanan arkadaş maili değiştirip duruyor biz siteyi açık bırakıyoruz her değiştirdiğinde düzeltiyoruz o da siteyi açık tutuyor oyuna girmiyor hesabı kullanmıyor 1 kere girdi arkadaşımla oynarken...
  11. marilyn

oyun önerisi lazım açık dünya araba oyunu falan

steamda 26 tlm var bedava yada paralı oyunda bol bol takılabileceğim gta gibi ama gta boyutunda olmayacak oyun önerebilir misiniz? adsl internet kullandığımdan gta5 indirmek işkence geliyor
  12. marilyn

Yardım minecraft Alpha 1.0.16_02 nereden indirebilirim

şu herobrine olayını uygulamak istiyorum nereden bulurum 1611512272 bir tane buldum ama nasıl çalıştıracağımla ilgili bir fikrim yok jar a basıyorum ama başlatmıyor
  13. marilyn

Öneri türkseniz ve trollseniz avrupaya girip trollemeyin kötü örnek oluyor

klasik valorantdaki smurf ve kendini zeki sanan troller ile oynamamak için frankfurt oynuyorum ama gel görki arada bir orayada türk geliyor ve gerçekten sıkıldım adam gelmiş (jett) *** gibi oynuyorsun diyor ve skorlarımız aynı ben oynamaya çalışıyorum savunmadayız adam jett ile saldırı tarafına...
  14. marilyn

Yardım zup! nasıl bir oyun nasıl kar ederim

duyuyorum sürekli bir şeyler açıp para kazanıyorlar nasıl yapacağımla ilgili bilgi verebilirmisiniz birde hangi oyununu alıp açayım o kartları ? hangisi karlı yardım ederseniz sevinirim birde idle master dedikleri ne oluyor tam olarak
  15. marilyn

çözüldü steamda arkadaşım olmayan birine item atabilirmiyim ?

yeni bir steam hesabı satın aldım eski steam hesabımda csgo prime için cüzdan kodu biriktiriyorum 2 hesabında 5 dolar kısıtlaması var arkadaş ekliyemiyorum yani ben nasıl csgo satın aldığımda diğer hesabıma atacağım ? oluyormu daha doğrusu hiç hediye göndermedim
  16. marilyn

Yardım oyun önerisi lazım online olmayacak şekilde

online olmayacak şekilde oyun önerisi lazım online oyundan çıktım 400 pingim var kanser oldum rahatlatacak kafa dağıtacak fazla zorlamayacak silah oyunudur arabadır fark etmez ekran kartım rx 570 önerilerinizi bekliyorum
  17. marilyn

Yardım gta 5 burayı nasıl geçicem

burada takıldım kaldım kıyafeitini değştirmem lazımmış ama nereden değiştiricem bulamadım kıyafet dükkanından kıyafet değişirdim 2.3 kere olmadı 1603978444 bölüm bu dicemde foto atılmıyor
Top Bottom