Arama sonuçları: *

1. rainbowgamer

Microsoft Store'dan alınan Fallout modlanabiliyor mu ?

Microsoft store'de Fallout ve Skyrim oyunları aşırı ucuz fakat hangilerini alırsam modlayabilirim ?
  2. rainbowgamer

CS2 Armory Pass almak mantıklı mı ?

Çok geç oldu ama şuan da Armory Pass almak mantıklı mı kâr edilir mi yoksa büyük hir hata mı olur ?
  3. rainbowgamer

Max Payne 3 6$ hak ediyor mu ?

Max Payne 3 indirime girdi ve şuan 6 dolar ile satışa sunuluyor. Sizce bu zamanda 6 dolar fazla mı bu oyun için ?
  4. rainbowgamer

CS2 Seçkin mantıklı mı ?

Arkadaşlar CS2 Seçkin sizce 15$ gibi fiyata mantıklı mı parasını çıkartıyor mu yoksa indirimler varken oyun mu alınmalı sizce?
  5. rainbowgamer

Dying Light 2 Steam mi Epic den mi alınır ?

Arkadaşlar sadece kişisel fikrinizi merak ediyorum Epic üzerinden 70-80 TL daha ucuz olma kaydıyla Epicten mi alırdınız yoksa Steam'den mi alırdınız bu oyunu ?
  6. rainbowgamer

Cyberpunk 2077 alınır mı ?

Sizce cyberpunk 2077 ultimate edition alınır mı kısacası 1400 tl gibi bir fiyatı hak ediyor mu ?
  7. rainbowgamer

Uzun Süren Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar uzun süren aylarca oynanabilecek güzel oyun tavsiyeniz var mı ? (Skyrim gibi)
  8. rainbowgamer

Herkesin kullandığı ubisoft hesabı sıkıntı yaratır mı?

Arkadaşlar bir tane ubisoft hesabını paylaşmışlar ve içerisinde Ac Vallhala filan var.Bu hesaba girip oyun oynayanların başına bir şey gelir mi ? Ne gelir ?
  9. rainbowgamer

Ac oddysey düşük fps

-RTX 2060 -R5 2600 2X8 3000Mhz CL15 Hdd kurulu Arkadaşlar sistem bu en yüksek ortalama 49 fps aldım.Sorunu ne olabilir ?
  10. rainbowgamer

Ac Oddysey Story Creator mod nedir ?

Oyuna ilk kez başlayacağım ve story creator mod açalım mı açmayalım mı diye sordu.Kendi hikayemi yaratmak nasıl bir değişiklik yaratacak ? Ne yapmalıyım ?
  11. rainbowgamer

Steam oyun güncellemesini sıfırlama

R6 güncelliyordum steamde her gün kesik kesik güncelliyordum 20gb olmuştu.Sabah baktım şuan 20gb yerine 0dan başladı yardım edebilir misiniz ? (20gb ordan silip hesap eder mi ?)
  12. rainbowgamer

Cyberpunk 2077 değerleriniz ?

Arkadaşlar Cyberpunk 2077 şuan oynanabiliyor.FPS testi yapan varsa bizimle paylaşabilir mi ? Çok merak ediyorum.
  13. rainbowgamer

Favori FPS Oyununuz ?

Konu başlıkta ve benim cevabım Rainbow Six Siege.Sizlerin ?
  14. rainbowgamer

Witcher 3 görev devam etmiyor

Witcher 3 ana hikayedeyim.Help keira take care of bussines in Velen görevinde Keira ile konuş diyor fakat tüm konuşmalar bitti.Devam edemiyorum acil yardım.
  15. rainbowgamer

R6 oyunu durup dururken sildi

Arkadaşlar R6 oynayan bilir 40gb güncelleme gelmiş.Ben steam açtığımda bi baktım yükle diyor.Güncelle demiyor.Oyunu silmiş kendi başına :/ https://hizliresim.com/vNABqb
  16. rainbowgamer

Witcher 3 level kasma

Arkadaşlar kurt adam var bi tane 17level ben daha 10 levelim adam beni yok ediyor bende hile açmak zorunda kaldım.Level kasmanın kolay yolu var mı ve zırh ?
  17. rainbowgamer

Rdr2 online şuan satışta (!)

Arkadaşlar Epic games'de 40tl olarak satılıyor bugün Steam'de satılmaya başlanıcak alacak mısınız ? 118 gb bu arada
  18. rainbowgamer

Witcher 3 fobi sorunu

Arkadaşlar meet Yennefer at site magic of catalysm falan diyor.Oraya giderken büyük örümcekler var yolda ve oyunda ilerde aralarda var onlardan oynayamıyorum ne yapabilirim
  19. rainbowgamer

Cyberpunk 1080p 60fps oynatır mı ?

Arkadaşlar sizce Cyberpunk 2077 oyununu Rtx 2060 R5 2600 ve 16gb ram bir sistem 1080p çözünürlükte 60fps oynatabilir mi ? Görüşleriniz nedir ?
  20. rainbowgamer

Ac Oddysey 80tl eder mi ?

Arkadaşlar benzer konu açmıştım dün fakat bu farklı.Ac Oddysey 80tl eder mi sizce ona göre alıcam.(Kupon kullanıp 23 alacaktım kupon süresi kalkmış.)
Top Bottom