Arkadaşlar sadece kişisel fikrinizi merak ediyorum Epic üzerinden 70-80 TL daha ucuz olma kaydıyla Epicten mi alırdınız yoksa Steam'den mi alırdınız bu oyunu ?
Arkadaşlar bir tane ubisoft hesabını paylaşmışlar ve içerisinde Ac Vallhala filan var.Bu hesaba girip oyun oynayanların başına bir şey gelir mi ? Ne gelir ?
Oyuna ilk kez başlayacağım ve story creator mod açalım mı açmayalım mı diye sordu.Kendi hikayemi yaratmak nasıl bir değişiklik yaratacak ? Ne yapmalıyım ?
R6 güncelliyordum steamde her gün kesik kesik güncelliyordum 20gb olmuştu.Sabah baktım şuan 20gb yerine 0dan başladı yardım edebilir misiniz ? (20gb ordan silip hesap eder mi ?)
Witcher 3 ana hikayedeyim.Help keira take care of bussines in Velen görevinde Keira ile konuş diyor fakat tüm konuşmalar bitti.Devam edemiyorum acil yardım.
Arkadaşlar R6 oynayan bilir 40gb güncelleme gelmiş.Ben steam açtığımda bi baktım yükle diyor.Güncelle demiyor.Oyunu silmiş kendi başına :/ https://hizliresim.com/vNABqb
Arkadaşlar kurt adam var bi tane 17level ben daha 10 levelim adam beni yok ediyor bende hile açmak zorunda kaldım.Level kasmanın kolay yolu var mı ve zırh ?
Arkadaşlar meet Yennefer at site magic of catalysm falan diyor.Oraya giderken büyük örümcekler var yolda ve oyunda ilerde aralarda var onlardan oynayamıyorum ne yapabilirim