Arama sonuçları: *

1. AliMert37

Faceit bios hatası veriyor

Bu hatayı nasıl çözebilirim?
  2. AliMert37

CS2de görüntü bozukluğu

1280*960 çözünürlüğe aldığım zaman görüntü bozuluyor. Diğer çözünürlüklerde sıkıntı olmuyor.
  3. AliMert37

Lolde ping sorunu yaşıyorum

Oyun sonuna doğru 10k mse kadar çıkıyor.
  4. AliMert37

Lol Unknown player yazıyor

Hesabıma giriş yaparken profilimin olduğu yerde unknown player yazıyor. Ban yiyecek bir şey yapmadım. Ban yemiş olsam neden ban yediğim falan yazmaz mı?
  5. AliMert37

Gamermarkt hesap iadesi istiyor

Whatsapp üzerinden mesaj yollamışlar ama siteye girdiğimde herhangi bir bildirim falan yok. Fake olabilir mi?
  6. AliMert37

Valorantta bu fps almam normal mi?

r5 3600 ve rx590 8gb sistemim var ve genelde 140-150 fps düzeyinde geziyor. Daha fazla fps almam gerekmiyor mu?
  7. AliMert37

Kabus 22 CDsi para eder mi?

Evde daha hiç açılmamış kabus 22 CDsi buldum. Orijinal olduğu için para falan eder mi?
  8. AliMert37

Asetto corsa arabalar aniden hızlanıyor

Trafik modunda araçlar aniden hızlanıyor ve aniden yavaşlıyor
  9. AliMert37

Steam envanter sorunu

Sürekli olarak envantere ulaşılamıyor hatası alıyorum. Şuan öyle bi sorun yaşayan var mı?
  10. AliMert37

Slime Rancher 2 türkçe yama var mı?

Baktım ama bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
  11. AliMert37

Fivem fps ve drop sorunu

Fiveme giriyorum ama fps 60ın üstüne çıkmıyor ve sürekli drop yiyorum çözümü var mı? Sistemim R5 3400G rx590 8gb ve 8 gb ram
  12. AliMert37

Crysis remastred paketi alınır mı?

Steamde 3 oyun 51tl. Alınır mı?
  13. AliMert37

Gamepad ile oynanacak oyun önerisi

Yeni gamepad aldım ve onunla oyun oynamak istiyorum. Hikayeli oyunda olabilir.
  14. AliMert37

Csgo kapsül almalımıyım?

Elimde 3 4 tane kasa var. Hazır indirim gelmişken bunları satıp kapsül mü açmalıyım yoksa elimde tutup yükselince kasaları mı satmalıyım?
  15. AliMert37

Fortnite drop sorunu

Oyunu düşük ya da yüksek çözünürlüğe aldığımda fps 140ı geçmiyor. Sorun 140 fps almam değil sürekli olarak drop yiyorum ve bu droplar bazen 3-4 saniye kadar sürüyor. Sistem R5 3400G RX590 8GB
  16. AliMert37

Cyberpunk oynanır mı?

İlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?
  17. AliMert37

CSGO bıçak alınır mı??

Pubg Mobile hesabı sattım ve 2500tl altı bıçak almayı düşünüyorum. CS2 çıkacağı için fiyatlar artacak diyorlar. Bıçak almak mantıklı mı?
  18. AliMert37

Csgo seçkin hesap almak istiyorum

Hesabın içinde sadece csgo seçkin olsa yeterli. Nerden alabilirim ya da satan varsa özelden ulaşabilirmi bana?
  19. AliMert37

Xbox gamepass almaya değer mi?

Gamepass almayı düşünüyorum da almaya değer mi?
  20. AliMert37

FİFA22 böyle bir hata veriyor??

Böyle bir hata veriyor dosyaları doğruladım ama hala aynı
Top Bottom