Arama sonuçları: *

1. cengizovic

Bynogame üzerinden CS2 skinleri ne kadara satılır?

Arkadaşlar CS2 skinleri ve bıçağımı satıp nakit çevirmek istiyorum. Bynogame komisyon ücreti ne kadar? Daha önce satış yapanlar var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. İlk defa kullanacağım bu platformu.
  2. cengizovic

CS2 50 pembe skin ile bıçak çıkartılma ihtimali?

Arkadaşlar pek bilgim yok ama detaylı bilgi veren de yok, 10 tane pembe skin ile 1 tane kırmızı skin elde edilebiliyor. İşte toplam 50 tane pembe skin satın alıp 5 kırmızıya ulaşıp takas denenir mi arkadaşlar? Yani totalde ne kadar, en ucuz pembe skin alsam bu iş olur mu? Tavsiye eder misiniz...
  3. cengizovic

CS2 bıçak tavsiyesi (Bowie ya da Kukri)

Ben bu marketten hiç yararlanamadım. Hiç kırmızı skin yoktu bende. Mor renk birkaç skin vardı o kadar. Onlarında fiyatı düşmüş. Tüm envanteri sattım. 79.52 dolarım var şuan. Bana bıçak önerebilir misiniz? Bowie ya da kukri mi alayım. ya da cs sitelerinden daha ucuza alabilir miyim? Öneri...
  4. cengizovic

The Armory Pass alınmalı mı? (CS2 kasa açmak)

Arkadaşlar daha önce hiç operasyon bileti almadım ve kasa açmadım. Gerek pahalı olduğundan ve şans işi olduğundan. Steam üzerinde haftalık kasalardan 36 dolar falan biriktirdim. Bu Armory Pass alıp sizce kasa açmalı mıyım? Şans işi ama denemek istiyorum. Bu Armory Pass alsam ve kaç kasa...
  5. cengizovic

EAFC 24 dostluk maçı yapmak isteyen var mı?

Oyun hesabı olanlar öğrenmek, gelişmek amaçlı dostluk maçı atmak isteyen var mı? Ultimate team da aynı zamanda kadro falan geliştirebiliriz. Eksikleri tamamlarız. Sohbet muhabbet olsun diye. Var mıdır?
  6. cengizovic

FIFA 23 Kadro görevi kurma neden olmuyor? Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar bunu nasıl yapıcam? 8 tane oyuncu koydum ilerlemiyor? Görev tamamlanmıyor? Maç mı yapmam gerekiyor bu kadroyla anlamadım
  7. cengizovic

FIFA 23 kasıyor donuyor ve düşük fps sorunu

Sistem özelliklerim; 5600XT ekran kartı R5 3600 işlemci 8 GB 3200 mhz ram Ram yetersiz olduğundan mı kasıyor? Yüksek ayarlarda ilk girdiğimde 105-140 FPS arası alıyordum şimdi bir daha girdim 40 FPS falan veriyor ve donuyor oyun. AMD ayarlarından yapmam gereken bir şey var mı? Ayarları atar...
  8. cengizovic

Fifa 23 standart edition ve ultimate edition farkı

Arkadaşlar bir arkadaş fifa hesabını verecek de galiba standart oluyor. Fifa 23 standart; ben bununla fut oynayabiliyor muyum? Fifa 22 de gamepass üzerinden oynuyordum geçen sene mayıs haziran gibi. Online oynamak istiyorum genelde. Standart üzerinde bu var mı arkadaşlar?
  9. cengizovic

5600XT ekran kartı ile RDR2 güzel oynatır mı?

5600XT ekran kartım ve 165hz monitör var. Sizce güzel şekilde oynayabilir miyim yoksa ilerde ekran kartı yükselteceğim. Öyle mi alıp mı oynayayım bu oyunu?
  10. cengizovic

165 hz monitörde 60 fps almak?

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Biraz karışık olacak anlamadığım için. Elden Ring çıktı bildiğiniz gibi. 5600XT ekran kartıyla 55-60 fps veriyormuş. Monitörüm de 165 hz sizce akıcılığı nasıl olur bilgisi olan var mı?
  11. cengizovic

ori and the blind fores gamepass türkçe dil yok?

Arkadaşlar bu oyunu gamepass üzerinden indirdim. Türkçe desteği yok. Acaba nasıl indirebilirim yardım eder misiniz? Forumda Türkçe desteği var diye okumuştum ama yok.
  12. cengizovic

Gamepass oyun önerisi

2 aylık gamepass bedava geldi. Şuan fifa 2021 oynuyorum ve originsden bf1 yüklüyorum. Başka şunu oyna dediğiniz oyun var mı? Forza horizon da yükleyeceğim ama daha sonra. Daha önce pek oyun oynamadım güzel oyun önerisi yaparsanız sevinirim. Özellikle mutlaka oyna dediğiniz varsa
  13. cengizovic

Fifa 2021 ultimate team coin kasma

Agalar bu oyunu oynayan varsa bana biraz yardımcı olur musunuz anlamam için 3 gündür galan oynuyorum. Hala anlamadığım yerler var. Bir sürü 70-60 arası oyuncum var satamıyorum. Ve 12k altınım var yetersiz. Milletin kadroya bakıyorum hepsinde messi ronaldo neymar falan var. Valla anlamış...
  14. cengizovic

Gamepass kart bilgilerini ekleyince 1 ay daha mı bedava veriyor?

Arkadaşlar coca coladan gelen kodla 1 aylık ücretsiz gamepass aldım. Ancak kart bilgilerini de ekledim 1ay daha veriyor yazıyordu ingilizce olarak. Yani şimdi ben 2. ayın sonuna doğru mı ödeme yöntemini iptal etmem lazım? yoksa 1. ayın sonunda çekiyor mu parayı detayları verirseniz sevinirim...
  15. cengizovic

8 gb ram ile FIFA 2021 kasma yapar mı?

Agalar gamepad aldım. Sistemim R5 3600 işlemci ve 5600XT ekran kartına sahibim. Single 8 GB rama sahibim acaba şuan oyunda kasma, drop vs olur mu? Hani bazı oyunlar için 16gb ram şart oluyor ya o bakımdan sordum. FIFA 2021 için minimum 8GB diyor onu biliyorum lakin oyunun rahat ve akıcı olması...
  16. cengizovic

Wow shadowlands key'i nerde satabilirim en iyi?

Ekran kartından gelen keyi kullanmadım daha. Sahibindene, letgo ve forumdonanıma koydum bir türlü alıcı çıkmadı. Bu oyuna zamanım olmadığı için ve monitör için para eksiğim olduğu için bir an elden çıkartmak istiyorum. Başka nerde satabilirim biran önce?
  17. cengizovic

Assassin's Creed 3 Türkçe Yama Önerisi

Assassins Creed 3 var uplay hesabımda. Türkçe yama olarak oyunçevirisi nin yamayı yükledim çalışmadı dosyalar bozuldu derken zar zor düzelttim. Türkçe yama önerir misiniz? kullanan var ise..
  18. cengizovic

Yardım CS GO anlık olarak CPU sıcaklığı nasıl görülür?

Arkadaşlar MSI Afterburner programı CS GO da çalışmıyor. CS GO msi afterburner programını devre dışı bırakmış okuduğuma göre. Aktif edince de güven faktörü düşüyormuş. CPU sıcaklığını ve GPU sıcaklığını anlık olarak sol üstte nasıl görebilirim? Bilen var mı?
  19. cengizovic

Steamde PUBG alınır mı?

Bu oyun alınır mı? Ayrıca neden indirime girmemiş anlamadım. 1 hafta önce de 87 TL idi şimdi de..
  20. cengizovic

Wow Shadowlamds Oyununu ne kadara satmalıyım?

Arkadaşlar, 5600xt ekran kartı aldım. Godfall ve wow shadowlands oyununu verdiler key olarak. Bir kişi bu oyunu satın almak istediğini söyledi bana. Oyunun fiyatına bakıyorum 392 TL diyor. Daha kasa, psu, ram ve ssd almadığım için satayım diyorum. En azından ram alırım ya da daha iyi parçalar...
Geri