Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

A Way Out oyundan atıyor yardım!

A Way Out oynuyordum arkadaşımla. 4-5bölüm bitti. diğer bölüme geçerken resimdeki hatayı verdi. ve oyun kapandı tekrar girip deniyoruz yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Yok mu yardım edecek?
  2. RGB Delisi

Halo: The Master Chief Collection Alsam CS:GO müzik kiti verir mi?

Oyunu şimdi alsam. 5 saat oynasam. Müzik kiti verir mi? Veya idle master ile kassam olur mu?
  3. RGB Delisi

Cyberpunk 2077 Grafik ayar önerisi.

Sistemim aşağıda. Grafik ayarları önerir misiniz ? 2k 60fps için. (Ayar değişiyorum ama pek fps farkı olmuyor. Ryzen 5 3600/Asus Prime B550M-A/Palit RTX3060 DUAL OC/Patriot Viper RGB 2x8 3200Mhz CL16/Netac N930E 512GB M.2
  4. RGB Delisi

Oyun önerir misiniz ?

Artık sıkılıyorum. Günde 16 saat PC başındayım. Xbox game pass var. Ek olarak Steam 8 lira civarı bakiyem var. Her türden oyun oynuyorum. Pek oyun bitirmedim ama bitirdiklerim-oynadıklarım şunlar. -Fifa serisi -fifa online 4 -Cp 2077 -Gta serisi -Forza horizon 4-5 -Cs serisi -Fortnite -Pubg...
  5. RGB Delisi

Forza Horizon 5 araç önerir misiniz?

Param çok. Ama hangi aracı almalıyım bilmiyorum. Oynanış zevki güzel almam gereken arabaları önerir misiniz ?
  6. RGB Delisi

Valorant Rekabetçi Oynamak İsteyen Var MI ?

Gelmek isteyen eklesin Yaş: 15 Rank: gümüş 2 (Genelde çoğu maçta mvp oluyorum) Valorant: Silent#3100
  7. RGB Delisi

Forza Horizon 5 Devam et dediğimde donup kapanıyor.

Oyun açılıyor. Devam et diyorum ve donup kapanıyor. Sistemim imzamda sıcaklıklar 50 altıydı kullanımda ekran kartı %3 işlemci %16 Sorunun çözümü nedir video da atabilirim. 1637046218 İşin ilginç tarafı bencmark testi açılıyor.
  8. RGB Delisi

Forza Horizon 5 dualshock 4 algılamıyor.

DS4'ü indirdim. Kol orada gözüküyor ışık yanıyor ama algılamıyor kol üzerinden masaüstenden mouse'i kontrıol edebiliyom hatta fifa oynayabiliyom. Ama forza horizon 5 oynanmıyor. GamePass ile aldım. Hide DS4 Controller hem açık hemde kapalı denedim. Ancak açarken şöyle bir şey çıkıyor...
  9. RGB Delisi

PC için oyun önerir misiniz ?

PC özellikleri imzada. Steamden 17.86 lira bütçem var. Ne önerirsiniz ? Ücretsiz oyunda olabilir.
  10. RGB Delisi

Bu zamanda Pubg Lite Oynanır mı ?

Battle Royale oyunu oynamak istiyorum. Pubg Mobile istediğim grafikleri vermiyor. BF5 'inkini sevedim.
  11. RGB Delisi

Valorant için Video kesme uygulaması önerisi

Valorant oynarken ekran kaydı alıyorum ama videoları nasıl keseceğimi bilmiyorum öneriniz nedir hangi uygulamayı kullanmalıyım (ücretsiz)
  12. RGB Delisi

Riot Games Valorant Skin almak

Valorant skin almak istiyorum bütçem 150tl-200tl. markette skinler pahallı ve istediğim skinler gelmiyor başka nasıl skin alabilirim ? Hesap satışları oluyor 30skinli hesap 150 tl falan diyorlar sizce onlar güvenilir mi tavsiyeleriniz neler ?
  13. RGB Delisi

Oyun oynacak kişi yok sıkılıyorum.

Artık sıkılmaya başladım. PC aldığımda çok heyecanlıydım. Dünyalar benim olmuştu. Ta ki bugüne kadar. Artık çok sıkmaya başladı. Oyunlara giresim gelmiyor. Çoğu arkadaşım LGS den kötü puan aldı ve başka okullara gittiler. Ben ise çalışıp Fen lisesi kazandım. Ama yalnız kaldım. Benimle girmek...
  14. RGB Delisi

Gta 5 En iyi türkçe mod menü

Dediğim gibi. Kaliteli bir Türkçe mod menü kurmak istiyorum. Her şeyi olsun. Hangisini önerirsiniz ?
  15. RGB Delisi

Yardım Cyberpunk 2077 mod menü veya para arttırma nasıl yapılır

cyberpunk 2077 oynuyorum. Gta 5 teki gibi mod menü veya save değiştirme gibi şeyler yapmak istiyorum. nasıl yapabilirim ?
Geri