Arama sonuçları: *

1. omerb.gzck

Bu pc de hangi oyunları oynayabilirim??

intel core 2 duo e7400 2.8ghz işlemci 9800 gt ekran kartı 8gb 4x2 ram bu pc ile hangi oyunları oynayabilirim Csgo pubg mobile gibi oyunları oynayabilirmiyim düşük ayarlarda FPS değerlerin ne olur? hangi oyunları oynayabilirim
  2. omerb.gzck

Bu pc hangi oyunları kaldırır kaç fps oynatır? kaldırabilirsi yükseltme yapacağım önemli!!

işlemci : intel core 2 duo e7400 2.8 ghz ekrankartı : 9800 gt ram: 4x2 8gb ram aslında şuanda 2gb ramı var eğer 8gb rame çıkarttığımda CS GO, pubg mobile gibi ounları donmadan oynatırmı?
  3. omerb.gzck

Elimdeki pc ile CS:GO oynabilirmiyim? oynatırmı? nekadar FPS verir?

işlemci : intel core 2 duo e7400 2.8 ghz ekrankartı : 9800 gt ram: 4x2 8gb ram sistem gereksinimlerini minimum karşılıuyor aslında bakınca ancak kaldırırmı emin olamadığım için soruyorum. şuanda 2gb ram var üstünde eğer kaldırırsa 4x2 ram alıp 8gb ye yükselteceğim sizce kaldırırmı? hangi...
  4. omerb.gzck

Elimdeki sistemle hangi oyunları oynayabilirim???

sistemde bunlar var ram şuanda 2gb eskibir sistem ancak ram takviyesi ile hangi oyunları oynayabilirim?
  5. omerb.gzck

Arkadaşlarla oynanacak FPS yada diğer Oyun önerisi

arkadaşlarla oyun oynamak istiyoruz benim pc biraz eski bu nedenle çoğu oyunu kaldırmıyor zula kaldırıyor ancak oyunda gelişmek vb zor olduğu için daha çok para yatırmak gerektiği için sarmıyor oyun önerisisi lazım.
  6. omerb.gzck

Pubg lite nereden indireceğim?

Pubg lite nereden indirebilirim steamde bulamadım link atarsanız sevinirim. https://lite.pubg.com/tr/download/ bu koyduğum link doğru yermi?
Geri