Arama sonuçları: *

1. Ali_

Epic games ücretsiz oyun önerisi?

Epic Games'in ücretsiz verdiği oyunlardan şunlar bende var: Bunlardan güzel olanları önerir misiniz? XPG 8GB Gammix D30 3000MHz CL16 Ram SanDisk Ultra 3D 500GB SATA 3.0 2.5″ SSD (560/530) ASUS ROG STRİX RX 570 8 GB OC EKRAN KARTI ASUS PRIME A320M-F SI ANAKART AMD RYZEN 3 3100 İŞLEMCİ...
  2. Ali_

LOL Tam Ekran Yapınca fps düşme sorunu

LOL'de tam ekran yapınca fena fps düşüyor 20 nin üstüne çıkmıyor , pencereleri yapınca normale dönüyor 150 falan oluyor nasıl çözebilirim sorunu rx 570 8 gb ekran kartı , r3 3100 cpu var.
  3. Ali_

forza horizon 4 giriş yapamıyorum

oyunu açıyorum sonra entere basıyorum bu geliyor: bu geliyor ve hiçbir şey yapılmıyor neyapmam lazım?
  4. Ali_

forza horizon 4 ü alırken ultimate almaya gerek varmı?

Agalar en fazla 50 tl verebilceğim için normal almayı düşünüyorum çok bi fark yoktur herhalde?
  5. Ali_

forza horizon 4 mü rustmu almalıyım?

arkadaşımla oyun alıcaz indirime girdi sonunda ikiside , ikiside beklediğimiz oyunlardı fakat oyunları oynayıp çok bilenleriniz vardır hangisi sizce? Edit: sebeplerinide belirtin lütfen.
  6. Ali_

GTA5 Social club sorunu yardım.

Agalar gta 5 i indirdim kurulumuna başladım ne güzel ilerliyordumki social club kısmına geldiğimde bende hesap oluşturup onunla oturum yapmamı istedi bende kaydol kısmında girdim bilgileri oluşturdum. Sonra döndüm o hesapla oturum açmaya lakin hesapla oturum açmaya çalıştığımda bu hatayı...
  7. Ali_

30 tl oyun önerir misiniz??

Arkadaşımla oynayabileceğim en az 2 kişilik oyun lazım bütçe max 40 tl olur.sürekli indirimde bu fiyata düşen varsa onlarıda önerebilirsiniz önümüz steam bahar indirimi.önerilerinizi bekliyorum.
  8. Ali_

Valorant poligon , zor modda kaç vuruyorsunuz? Ve liginiz ne?

Benim rekorum 16 17 falan demir 3 üm ya siz?
  9. Ali_

pes 2013 indirmek için güvenli site?

Arkadaşlar öncelikle linçlemeyin. Pes 2013 yıllardır çıkmış bir oyun ben bu oyunu parayla almak istesem alamam çünkü satışı yapılmıyor. geriye sadece başka sitelerden indirmek kalıyor şu haliylede forumda yasak oluyor ise linçlemeden uygun bir dille ifade edini Eğer bu konu foruma uygun ise...
  10. Ali_

Valorantta kaç saatiniz var ve liginiz ne ?

benim 265 saat ve demir 3 te zor duruyorum sanırım çöpüm :(
  11. Ali_

Valorantta sesli sohbette başkalarının sesi yükselmiyor?

hani oyunda esc ye basınca gelen ekran varya karşılaşmadayken o sırada birisinin sesli sohbet sesini yükseltmek istediğimde yükselmiyor sebebi nedir?
  12. Ali_

ücretsiz oyun önerir misiniz??

sistem imzamda önerebileceğinin ücretsiz oyunlar nelerdir? uçak tank gemi falan bir sürü önerebilirsiniz mmorpg falan karışık geliyor.
  13. Ali_

valorant poligonda 100 hedefi öldürmeyi kaç saniyede yapıyosunuz?

arkadaşlar ayarlar şu şekilde; 100 hedef öldür bot zırhı: açık sınırsız cephane açık bu ayarlarda kaç saniyede yaptınız? şerif ile yaptım. peki ya siz?
  14. Ali_

valorant hassasiyet ayarlarınız ne?

valorant hassasiyet ayarlarınız ne? ben hassasiyet :hedefleme : 1 yakınlaştırma hassasiyeti çarpanı : 1 1500 dpi olsarak kullanıyorum nasıl iyi mi? ne yapmam lazım sizce
  15. Ali_

valorant 3 tb olarak gözüküyor?

arkadaşlar sınavlar geldi sınavlara çalışmak için valorantı silicektim demin sınavlar bitince yüklemeyi düşünüyorum fakat alanı 3 tb olarak gözüküyor tb terabayt demek sanırım benim pc 500 gb valo nası 3 tb olabilir?
  16. Ali_

Bu oyunlardan hangisini oynamalıyım?

Kütüphanemde epic gamesin ücretsiz verdiği oyunlar doldu taştı oynadıklarım var fakat, indirmeyip iyi mi? kötümü bilmediklerim var .Hangilerini önerirsiniz ve niçin?Birde türkçe yamaları olursa süper olur.
  17. Ali_

Rust ne zaman indirime girer?

Arkadaşlar sorduğum soru saçma gelebilir fakat bildiğim kadarıyla steam her yıl aynı dönemlerde yaz, kış gibi indirimler falan yapıyor ben yeni bilgisayar aldığım için bu tarihleri falan pek bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz 4 aydır falan bekliyorum hep 60 tl den 40 41 tl ye falan düşüyor...
  18. Ali_

Bu internet ve sistem ile rust oynanırmı?

sistem imzamda internet adsl 12mbs dow 0.5 mbs up biliyorum rust önerilen 16 gb falan ama youtubede oynayanlar gördüm birde pc min youtube tanıtım videosunda oynanıyordu ramim8 gb şuanlık 16 yapmak istemiyorum daha sonra yapacam inşallah oynatırmı peki? 1613634045 vede internetimde çok...
  19. Ali_

cities skylines masaüstünde logosu gözükmüyor

diğerlerinin logosu varken cities skylines bu şekilde nasıl düzeltilir bide epic gamesten indirdim.
  20. Ali_

stranded deep vsync açamıyorum.

ayarlarda normal sync yok vertical sync var ona bastığımdada 1 frame , 2 frame seçenekleri çıkıyor ne yapmalıyım?
Top Bottom