Arama sonuçları: *

1. carljohnson

Harici HDD'den oyun oynarsam HDD ömrünü nasıl etkiler

Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın içinde ki HDD okuma-yazma değerleri: 120mb/sn okuma, 110mb/sn yazma. Aldığım harici harddiskin değerleri: 115mb/sn yazma ve okuma. Bu değerleri vermemdeki amaç arkadaşların "Hocam oyunlarda drop olur normale göre maplar yavaş yüklenir" deyip kendini yormasına...
  2. carljohnson

Pubg düşük fps sorunu

Arkadaşlar Youtube dan izlediğim testlerde yüksek ayarlarda 80-90fps alıyorlarken ben en düşükte 60fpsi zorluyorum vsync açık değil sistemim i5 9300h gtx 1650m 8gb ram. Ekran kartı driverımı aygıt yöneticisinden sorgulattım güncel diyor. Lütfen yardım edin
  3. carljohnson

Bluestacks sorunu

Arkadaşlar ekteki butonları kaldırabileceğim bir yol var mı? 1588741335 Yardım edebilecek yok mu ya
  4. carljohnson

GTA 5 son görev

Arkadaşlar bu karantina günlerinde gta 5'i bitirdim. Bilen bilir son görevde 3 seçenek sunuyor: A- Micheal öldür B- Trevor öldür C- Kendini öldür Ben elbette C seçeneğini seçtim .d planlar falan yaptılar bütün düşmanları akladık hepsini tek tek paylaşa paylaşa. Şimdi sorum şu ben C değil de...
  5. carljohnson

Öneri Cs Go Rank atlayamıyorum

Arkadaşlar CS:GO'da nova arkadaşlarım falan var onlardan çok daha iyi oynamama rağmen rank atlayamıyorum. Eminim silverlık adam değilim ben. Bunun nedeni ne olabilir? (Bu arada Takım Kurarsak burada güzel olur .d)
Top Bottom