Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Steam indirimlerinden 60-70 TL oyun önerisi

Daha ucuz da olabilir ama maks. ayırdığım bütçe bu kadar. Bütçeyle tek oyun almayı düşünüyorum. Sevdiğim türler battlefield, COD gibi FPS oyunları, stardew valley gibi oyunlar, PC building simulator gibi oyunlar, yeni türler denemeye açığım ama şu iki şartı sağlaması lazım: 1- Oyun oynamaya çok...
  2. RTX3070

Ucuza çalıntı olmayan Minecraft hesabı nereden alabilirim?

Minecraft hesabı almak istiyorum, keşke euro ~9.8 olmasaydı da kendi sitesinden alsaydım. Çalıntı hesaplardan da almak istemiyorum zaten çoğu banlı, olmayanlar da bazen kapatılıyor. Hem çalınan bir şeye para vermek ve kullanmak da hoşuma gitmez. Oyunu bırakanların filan ucuza hesabını sattığı...
  3. RTX3070

Minecraft Windows 10 Edition'ı nereden ucuza alabilirim?

Sadece RTX denemek için istiyorum. Windows 10 mağazasını linkleyecek akıllılar mesaj yazmasın.
  4. RTX3070

Korsan işi geliştiricilere nasıl etki ediyor?

Öncelikle şunu söylüyüm aktif olarak oyun geliştirme yapıyorum, çoğunluğunu kendi kodladığım oyun şu anda 7k dolara yakın bir para kazandı (maalesef ki bunun sahibi ben değilim ve benim aldığım çok çok az) ve geliştiricilikle ilgili tecrübelerim var, bu konuda da korsanın bir geliştiriciyi...
  5. RTX3070

Valorant'ta Avrupa sunucularında İngilizce konuşuluyor mu?

Türkiye sunucuları aşırı toxic. Başka bir sunucuda oynayacağım artık. Avrupa sunucularında İngilizce konuşuyorlar mı yoksa illaki Londra sunucusuna mı girmem lazım?
  6. RTX3070

Steam cüzdan kodu kullandım ancak bakiyem artmadı

Çekilişten Steam cüzdan kodu kazandım, sonrasında da kullandım. Kullanınca "Başarılı" yazısı çıktı ancak bakiyem artmadı. Sipariş geçmişinde daha önceden kullandıklarım gözüküyor ama bu gözükmüyor. Ancak kodu girince de "Kod bu hesapta zaten kullanılmış" diyor. Gece Steam desteğe yazdım ancak şu...
  7. RTX3070

Minecraft PE'de RTX açma

Ayarlarda ışın izleme seçeneği gözüküyor ama açılmıyor markette de sistem özelliklerini karşılamıyor diyor. Işın izleme yazılımsal değil mi? Herhangi bir şekilde açmanın yolu var mı bunu? 1 FPS açsa yeter öyle oynamam zaten.
  8. RTX3070

Minecraft Windows 10 deneme sürümüne kaplama kurulur mu?

Minecraft RTX denemek istiyorum ve demosunu yükledim. .mcpack dosyalarını açınca içe aktarmıyor. Benden mi kaynaklı yoksa oyun mu böyle tasarlanmış? Öyle tasarlanmışsa değiştirmenin yolu var mı?
  9. RTX3070

Cyberpunk şu anki fiyatına alınır mı?

İzleyenler veya oynayanlar söylerse sevinirim bu fiyata alınır mı yoksa fiyatı hak etmiyor mu, hak etmiyorsa indirim beklerim.
  10. RTX3070

Valorant neden 327 GB?

Bir de boşu boşuna Warzone'u suçlamıştım.. https://donanimarsivi.com/forum/konu/cod-warzone-boyutu-azaltan-guencelleme-geldi-mi.171085/#post-1690027 Bu oyun nasıl 327 GB olur?
  11. RTX3070

COD: Warzone boyutu azaltan güncelleme geldi mi?

Modify installation kısmında hangilerini indirmek istediğinizi seçebilirsiniz denmiş. COD:MW ile ilgili olanları kaldırmak istiyorum ama yok diye gözüküyor ve açıp kapatamıyorum çünkü COD:MW'ım yok. Ancak güncelleme geldi geleli oyun boyutunda bir azalma yok. Yoksa güncelleme gelmedi mi?
  12. RTX3070

Microsoft Flight Simulator sistem gereksinimleri

Oyunların sayfasında "Sistem gereksinimleri" başlığında yazılan özellikler çoğumuzu tatmin edemeyecek olan özellikleri de gösterebilir. Örneğin gereksinimlerde 16 GB RAM yazmasına rağmen 16 GB RAM'de FPS drop sorunu yaşanıyor. 2060 Super'in 1080p Ultra'da aldığı ortalama FPS 51-52 oluyor...
  13. RTX3070

Steam'de yatırım yapmak

MSI'ın hediyesi olarak 50 dolarlık Steam Gift Card'ım var. Diyorum ki acaba bir kısmıyla (50-75 TL) bazı item'lara yatırım yapıp sonra satsam, ne düşünüyorsunuz?
Top Bottom