Arama sonuçları: *

1. B

RDR2 ucuza temin edebilir miyim?

Sonunda Rdr2 oynamaya karar verdim şu an steamde 15$ indirimli fiyatı 12$ kadar steam bakiyem mevcut 3$ kadar ekleyip almayı düşünüyorum fakat sadece hikaye modunu oynayacağım için daha ucuza güvenilir bir şekilde temin edebileceğim bir yer var mıdır ? Eskiden vardı bu tarz siteler hikayeli...
  2. B

10-15 gblık simulatör oyunu önerisi

Düşük boyutlu ama oyun içerisinde gelişebileceğim oyun önerebilir misiniz ? My summer car tarzı olabilir
  3. B

RDR2 mi Cyberpunk mı ?

İndirimlerden oyun almak istiyorum bu iki oyunu da oynamadım hangisini önerirsiniz? Sizce offline bi oyuna para vermek mantıklı mı bunları korsan indirip online oyunlardan mı almam daha mantıklı olur?
  4. B

Steam yaz indirimleri bitmeden hikayeli oyun önerir misin ?

Sistemim imzada yazıyor hikayeli oyun önerir misiniz bütçede sınır yok
  5. B

Hikayeli yarış oyunu önerisi

Bu tarz bir oyun var mı kariyer modu gibi forza 4 ve üstü dışında
  6. B

Mount and blade bannerlord benzeri oyun

Oyunun fiyatı biraz fazla geldi açıkçası korsan indirmek için de depolamam yeterli değil max30-40 gb arası veya steam de indirime giren 50 gb civarı oyun var mı bildiğiniz?
  7. B

Yardım Mount And Blade Warband Köy/Şehir kuşatamıyorum.

Sadece kuşatma için hazırlık yapabiliyorum nedenini bulamadım. Yardımcı olur musunuz ?
  8. B

Uzun Süreli Oynanabilecek Oyun Tavsiyesi

Singleplayer, sürekli gelişebileceğim, sadece tek bir şey üzerine kurulu olmayan, online oyunlarından sıkıldıkça girebileceğim, chill oyun önerisi yapar mısınız ?
  9. B

Witcher 3 oyuna başlarken kayıt seçeneği

Witcher 2 yi bitirdikten sonra 3 e başladım Witcher 2 kaydı kullan diye bir bölüm geldi burda ne yapmam gerekiyor daha önce oynayan varsa yardımcı olabilir mi ?
  10. B

Witcher kadar güzel oyun ?

Ramazan da tekrar bitirecektim fakat Witcher 2 yi iki gün önce yükleyip dün gece dayanamayıp bitirdim. Benzer güzel hikayeli grafik anlamında da üzmeyecek bir oyun var mı ?
  11. B

Witcher 2 oynayan var mı ?

Witcher 3 oynadım sadece ve onu da biraz aceleci davranarak oynadım hızlı bir şekilde ana hikayeyi bitrimiştim (46 saat falan sürmüştü) Ramazanda tekrar oynayıp hem 2 yi oynamak hem de 3ü tekrar bitirmek istiyorum. Daha önce oynayan varsa hikayesini kısa bir şekilde herhangi bir spoiler...
  12. B

Hikaye tabanlı oyun önerisi

metro serisini witcher serisini bitirdim iki oyun da çok iyiydi max 30 gb olursa çok memnun olurum
  13. B

Sizce Valorant'taki En İyi Ajan Hangisidir ?

Sizce en iyi ajan hangisi ? Bir tane ücretsiz karakter açma hakkım var,kimi açmalıyım ?
  14. B

Yardım metro last light redux türkçe yama

Türkçe yama kurduğumda oyun açılmıyor ne yapmalıyım ?
  15. B

Yardım CS GO yüklü olduğu halde tekrar yüklememi istiyor

bu sorunu nasıl çözebilirim yüklemek için yeterli alanım yok şu an
  16. B

cs go 10 gb gözüküyor 24 gb indiriyor

bunun sebebi nedir ?
  17. B

cs go tamamen nasıl silebilirim

oyun sürekli hata veriyor topluluk sunucları falan da geeksiz yer kaplıyor hepsini tamamen silip sıfırdan cs go nasıl kurabilirim
  18. B

CS GO siyaah ekran sorunu yardımcı olur musunuz ?

görüntü ayarı yaparken kapattım oyunu açtığımda böyle oluyor
  19. B

hikaye tabanlı oyun önerir misiniz lütfen

internetim yavaş olduğu için max 30 gb civarı olursa çok sevinirim grafikleri orta ve yüksek düzey olursa da ayrıca teşekkür edirim
  20. B

A WAY OUT oynayamamak :/

Oyunu bugün indirdim ve açana kadar haberim yoktu iki kişi olmadan oynanmıyormuş ve bunu indirdikten sonra acı bir tecrübeyle öğrendim hikayesi çok hoşuma gitmişti buna benzer hikayeli oyun var mı (TEK KİŞİ OYNANABİLEN!)
Geri