Arama sonuçları: *

1. BehzatÇ.

Tek elle oynanabilecek oyun önerir misiniz??

Ufak bi kaza oldu sağ elim komple alçılı zaman geçirebilecek tek el ile oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz?
  2. BehzatÇ.

RDR2 unable to launch please verify your game data hatası

rdr 2 saatın alıp indirdim rockstar game launcher kendi sitesinden indirilmiyor dosyaları doğruladım yine aynı sorun geçen haftada gta 5 i, yükledim aynı uyarıdan dolayı oyuna giremedim sorunu nasıl çözebilirim
  3. BehzatÇ.

beyond: Two Souls gamepadi görmüyor

Birkaç aydır kullandıgım bir gamepadim var polosmart PSG04 modeli gamepad destekli coğu oyunda kullandım bir sorun yaşamadım gayet stabil çalışıyor fakat bu oyunda gamepadi bir türlü görmüyor bildiğim kadarıyla oyunun gamepad desteği var yanlısmı biliyorum acaba bu konu hakkında bilgi sahibi...
  4. BehzatÇ.

A.C Valhalla TR yama sorunu

Ubisoft üzerinden oyunu indirdim tr yama yapamıyorum ek olarak oyun almanca açılıyor türkçeyi bırak ing bile olmadı sadece giriş ekranı türkce başlamak için tuşa basın diyo o kısımdan sonra menü vs almanca oluyo ing dönmüyor
  5. BehzatÇ.

ARK nasıl oynanır ? Oynayanlar yardımcı olabilirmi ?

Bu ark ı aldım fakat sv lere giremiyorum sürekli steamden bi paket almaya yönlendiriyor veya hikaye modu gibi bişey varmı yoksa benmi bişeyi yanlıs yapıyorum
  6. BehzatÇ.

İnjustice 2 skiller nasıl kullanılır

Oyunu gamepad ile oynuyorum şu sol ve sağ alttaki bar 4 tane olunca kullanabiliyorum sorun yok L2+R2 aynı anda basınca oluyor sanırım ordaki barları tek tek de kullanabiliyoruz fakat nasıl kullanıldıgını bulamadım bilen varmı
  7. BehzatÇ.

The Forest mı? Ark : survival Evolved mı ?

Hangisi oynanabilir ? Aralarında ne farklar vardır ? hangisi neden alınmalı oynayan arkadaslar yardımcı olabilirmi
  8. BehzatÇ.

GTA 5 açılmıyor ( Epic Games )

gta5 açılmıyor 2 kere sildim tekrar yükledim aynı hatayı alıyorum sorun nedir
  9. BehzatÇ.

Microsoft Store üzerinde indirilen oyun kopyalanabilirmi ?

Gamepass ile Ark oyununu indirdim 141 GB toplam evdeki 2. bilgisayara yüklemem gerekiyor game pass mevcut diğer bilgisayarda tekrardan indirmem mi gerekiyor yoksa oyun dosyalarını bulup kopyalayabilmem mümkünmü ?
  10. BehzatÇ.

( ARK survival ) birden fazla bilgisayarda oynama

Gamepass üzerinden oyunu indirmeyi düşünüyorum fakat boyutu yüksek 141 GB civarı aynı modeme kablo ile bağlı 3 bilgisayar var bunu sadece birine indirip diğerlerinde aynı anda nasıl oynanabilir veya ağ üzerinden kopyalanabilirmi diğer bilgisayarlara her bilgisayara 141 gb indirmem şartmı ?
  11. BehzatÇ.

Steam indirimleri- Pubg Alınır mı

Pubg PC versiyonuda indirime girmiş alınır mı? sizce daha önce pc de oynamadım mobildeki hilecilerden oynanmıyor veya kış indirimleri beklenmelimi daha fazla indirime girermi
Top Bottom