Arama sonuçları: *

1. atachu

phasmaphobia oynamak isteyen ?

phasmayı bana öğretecek beraber oynayacak birisi var mı kütüphanemde duruyor uzun süredir ama hiç adam akıllı oynamaya fırsatım olmadı
  2. atachu

sons of the forrest oynayacak kişi arıyourm

oyunu olmayanlara crackli bi şekilde nasıl online oynayacağını anlatabilirim özelden.
  3. atachu

Öneri Korku Oyunun Önerir Misiniz

Resident evil serisnden 7 8 2 ve 3 ü oynadım aşırı seviytorum outlastları oynadım. bu şekilde envai oyun oynadım ve hala açlığım sürüyor şöyle güzel beni gericek korku oyunu önerir misiniz. survival tarzı istemiyorum forest tarzı
  4. atachu

Öneri yarış oyunu önerisi istiyorum

arkadaşlar f1 oynamaktan sıkıldım başka bir oyun arıyorum f1 tarzı gerçekçi pist araçlarıyla yarıştığımız bi oyun istiyorum böyle gt veya le mans araçlarıyla vs
  5. atachu

x360c direkt kapanıyor

arkadaşlar gamepad emülatörü indirdim x360c ama açtığım gibi kapanıyor yönetici olarak çalışitırsamda olmuyor ne yapmam gerekiyor ?
  6. atachu

GTA 5 açılırken kapanıyor

arkadaşlar ikona tıklıyorum rockstar games açılsınmı onayı geliyor evet diyorum sonra oyun açılıyor rockstar logosu gelmeden oyundan atıyor
  7. atachu

Gamesatış üzerinden oyun alınır mı

arkadaşlar aynı mantıkta başka yerlerden daha önce ps4 için sekiro ve rdr 2 almıştım ve gayet memnun kalmıştım herhangi bir şekildede osrun yaşamamıştım. linkleri aşağıya ekliyorum https://www.gamesatis.com/steam-hesap-satisi/resident-evil-village-dlc-garanti-ve-hediyeli-954879...
  8. atachu

Direksiyon seti ile Dark Souls 3 Chalange Gün 2.

arkadaşlar bugün tam 18 kere bitirdiğim dark souls 3 te yeni bir heyecan ararken aklıma gelen fikri gerçekleştiriyorum ve dark souls 3 ü tamamen direksiyon seti kullanarak bitiriyorum tuş atamalarını vs nasıl yaptığımı soran olursa anlatırım. şuan ilk iki boss olan ludex gundyr ve vordt of the...
  9. atachu

amazon prime dan aldığımız oyun üyelik bitince gidiyor mu ?

temelli mi bizde kalıyor yoksa ps pluss gibi üyeliğimiz devam ederkenmi oynanabiliyor
  10. atachu

minecraft oynamak isteyen var mı ?

hamachi atachu şifre: 345 server ip: 25.121.96.175 maks 5 (ben dahil) kişiyle sınırlı survival mod mc ye girdikten sonra direkt bağlana yapıştırıp girin bekliyorum gelen olursa diye. premium gerekmiyor gelin oynayalım
  11. atachu

witcher 3 te akbostandan çıkmadan önce tüm yan görevleri yapmalı mıyım ?

yapmdadan çıkabileceğimi biliyorum öncelikle onu söyleyeyim. akbostandan çıkmadan önce tüm soru işaretlerine gidip tamamlasam bana katkısı ne derece olur ? şu an grifini kestim ve yan görev yapıyorum ful
  12. atachu

bu videodaki oyunun ismi ne ? (bulundu)

zaman ayarlı attım. sanırım arkadaşlarla online oynanabilen bir oyun ama ne olduğunu bilmiyorum
  13. atachu

arkadaşımla minecraft nasıl oynayacağım ? (premium)

arkadaşımla iki kişi survival oynamak istiyoruz java versiyonunda. nasıl beraber oynayacağız ?
  14. atachu

witcher 3 oynayacaklara tavsiyeleriniz

4 defa başlıyıp sıkılp bıraktım şimdi adam akıllı sağlam adımlarla ilerleyecem ! ne gibi önerileriniz var. şunu kesin yap dedikleriniz neler ? @Vesemir
  15. atachu

Yardım (ÇÖZÜLDÜ) sistemim iyi ama rdr online çok kasıyor

(arkadaşım için açılmış bir konu) arkadaşımın i7 10700 işlemcisi ve rx570 8gb ekran kartı var. oyuna girdiğidne karakter yaratma ekranıunda bile deli gibi kasıyor oyun. sanırım oyun ekran kartını görmüyor ve işlemciden görüntü alıyor (daha önce minecraftta yaşadık bu sorunu) yardımcı olabliir...
  16. atachu

rainbow six siege i C den D ye taşımak istiyorum

geçen sefer steamdeki bi oyunu direkt c den d ye sürükleyince oyuan girememişltim ve baştan yüklemem gerekmişti. ubisoft connect üzerinden oynuyorum oyunu. nasıl transfer edicem ?
  17. atachu

rdr online aldım şimdi ne yapmalıyım ?

arkadaşlar arkadaşımla oynamak için rdr 2 online modunu satın aldık. oyuna başladığımızda ne yapmamız gerek neler yapmamızı önerirsiniz nasıl eğleniriz ?
  18. atachu

benimle baştan sona a way out oynamak isteyen var mı ?

arkadaşlar a way out oynamak için birini arıyorum oyuna sahibim yani sizin cebinizden bir şey çıkmayacak .d oyunu çok merak eden ve çok oynamak isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim Discord: Ata ! aka Crazy Scientist#3725
  19. atachu

A way out u arkadaşımla nasıl oynayacağım ?

ea play den a way outu kütüphaneme ekledim. arkadaşımında oynaması için ne yapmamız lazım ? 1611399418 arkadaşlar cevap gelmeyince bir discord sunucusuna sordum ve çözüm şuymuş iki kişide origin hesabı açacak ikinci oyuncu yani oyuna sahip olmayan kişi oyunun trial versiyonunu origin üzerinden...
  20. atachu

SUP Main LoL Arkadaşı Arıyoruz

arkadaşlar lol oynamayı çok seven 4 kişiyiz. her lane de bir oyuncumuz var ama ben artık sup oynamadığımdan dolayı takıma gerçekten sup oynamayı bilen bir suport lazım. saygılı ve sakin insanlarız bize katılmak isteyen var mı ? (clashe katılacağız ) (swain brand lux gibi herolar oynamaması...
Top Bottom